AC Milan Tickets

AC Milan is een Italiaanse voetbalclub uit Milaan en opgericht in 1899. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het wereldberoemde stadion San Siro dat gedeeld wordt met stadsgenoot en aartsrivaal Internazionale. Het stadion biedt plaats aan 80.018 toeschouwers.

Bekijk ticket aanbod AC Milan

AC Milan heeft een zeer rijke historie met veel grote spelers  zoals Jaap Stam, Paolo Maldini, Cafu, Frank Rijkaard en Marco van Basten. Met het winnen van zeven Champions Leagues, 3 wereldbekers, 2 Europa Cup 2, vijf Super Cup’s is het internationaal de vier na grootste club van de wereld. Nationaal heeft AC Milan 18 keer de landstitel gewonnen en 5 keer de Italiaanse beker.

Hoe kom ik aan tickets voor AC Milan?

Kaarten kopen voor AC Milan is relatief eenvoudig. San Siro is een stadion dat genoeg plaats biedt en Italiaanse wedstrijden zijn vrijwel niet uitverkocht, met uitzondering van topwedstrijden en tegen aartsrivaal Internazionale. Op de officiële website van AC Milan staat het wedstrijdprogramma gepubliceerd waar je kan zien wanneer ze thuis spelen. Ongeveer twee weken voor aanvang van de wedstrijd gaan de kaarten voor AC Milan in verkoop. De kaarten kun je online kopen via het ticketportaal van AC Milan. De prijzen variëren van 30 euro tot 145 euro afhankelijk van de wedstrijd en de plaats in het stadion. Wanneer een wedstrijd niet is uitverkocht zijn op wedstrijddagen ook de kassa’s bij het stadion geopend voor losse verkoop. Om online kaarten te kunnen kopen moet je beschikken over een gratis AC Milan account en een creditcard om de betaling te kunnen doen.

Wedstrijd AC Milan bezoeken? Handige tips:

Tip 1: Bestel je tickets voor AC Milan bij VoetbalreizenXL.

Tip 2: Wedstrijd compleet uitverkocht? Koop je AC Milan kaarten bij de voetbalticketshop.nl!

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Tip 4: Voetbalticketxpert is de expert voor AC Milan tickets!

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis AC Milan of koop losse kaarten!