AC Milan Tickets

AC Milan tickets kopen, hoe doe je dat? AC Milan is een Italiaanse voetbalclub uit Milaan die is opgericht in 1899. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het wereldberoemde stadion San Siro. Dit stadion wordt gedeeld met stadsgenoot en aartsrivaal Internazionale. Het stadion biedt plaats aan 80.018 toeschouwers.

AC Milan tickets bekijken

AC Milan heeft een zeer rijke historie met veel grote spelers  zoals Jaap Stam, Paolo Maldini, Cafu, Frank Rijkaard en Marco van Basten. Met het winnen van zeven Champions Leagues, drie wereldbekers, twee Europa cups 2 en vijf Super Cup’s is het internationaal de vier na grootste club van de wereld. Nationaal heeft AC Milan 18 keer de landstitel gewonnen en vijf keer de Italiaanse beker.

Hoe kom ik aan AC Milan kaarten?

AC Milan kaarten zijn op een aantal verschillende manieren te koop. Het San Siro stadion is erg groot en niet elke Serie A wedstrijd raakt ruim van tevoren uitverkocht. Uitzonderingen hierop zijn de topwedstrijden en tegen aartsrivaal Internazionale en Juventus.

Een partij waar je ook AC Milan kaarten voor deze en andere affiches kan kopen is Voetbalticketshop! Op hun website selecteer je welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens kies je voor welk deel van de tribune je plaats wilt nemen en het aantal kaarten dat je nodig hebt.

Bekijk de AC Milan tickets van Voetbalticketshop hier.

AC Milan voetbalreis

Milaan is een populaire bestemming voor een weekend weg. Het bezoeken van de stad en het ervaren van een wedstrijd van AC Milan in San Siro kan met een AC Milan voetbalreis.

Number 1 Voetbalreizen biedt voetbalreizen aan naar AC Milan. Bij deze reis boek je dezelfde kaarten als bij Voetbalticketshop. Het voordeel van je reis regelen bij Number 1 is dat je direct je hotel kan boeken.

Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels die allen centraal gelegen zijn. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de reis inbegrepen! Wil jij wedstrijdkaarten en je hotel direct regelen, boek dan nu bij Number 1!

Bekijk de AC Milan voetbalreizen van Number 1 hier.

san-siro-stadion