Ajax tickets

Ajax tickets, hoe koop je die? AFC Ajax is het vaakst landskampioen van Nederland geworden. Ajax wordt ook gezien als de grootste club van Nederland door de enorme achterban die het heeft, tot ver buiten Amsterdam.

Ajax tickets bekijken

Ajax speelt haar wedstrijden in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam, dat plaats biedt aan meer dan 55.000 toeschouwers. De Johan Cruijff ArenA is hiermee het grootste stadion van Nederland. Toch raken de meeste wedstrijden van Ajax door deze grote achterban altijd uitverkocht. Dit is zeker het geval bij topwedstrijden in de Eredivisie en duels om de Champions- of Europa League.

Wil jij weten hoe je Ajax tickets kan kopen. Lees dan verder op deze pagina.

Ajax kaarten kopen

Ajax kaarten zijn op verschillende manieren verkrijgbaar. De meeste tickets worden verkocht via Ajax haar website. Helaas is het echter niet voor iedereen mogelijk om hier Ajax tickets te bestellen. De meeste wedstrijden zijn uitsluitend beschikbaar voor seizoenkaarthouders, leden van één van de supportersverenigingen en/of clubkaarthouders.

Incidenteel kan het eens voorkomen dat er een vrije verkoop is, bijvoorbeeld bij een thuiswedstrijd tegen mindere clubs in de KNVB beker. Mocht jij een eredivisie wedstrijd willen bezoeken dan zul je dus minimaal een clubkaart nodig hebben. Voor de toppers tegen Feyenoord en PSV is vaak zelfs iemand met een seizoenkaart nodig om een kaart bij te kopen.

Mocht jij hier niet over beschikken dan ben je genoodzaakt je Ajax kaarten elders te kopen. Gelukkig is er een goed alternatief namelijk Voetbalticketshop!

Ajax tickets kopen zonder seizoen-of clubkaart

Deze Nederlandse partij verkoopt tickets voor tal van voetbalclubs waaronder Ajax. Op hun website bekijk je het aanbod en kies je simpelweg welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens geef je aan in welke sectie van het stadion je plaats wilt nemen en selecteer je het aantal personen waarmee je wilt gaan.

Nog even afrekenen en je bent klaar om naar je Ajax wedstrijd te gaan! Ideaal dus voor wanneer jij niet over het juiste lidmaatschap beschikt en/of wanneer de wedstrijd via Ajax zelf uitverkocht is!

Bekijk de Ajax tickets van Voetbalticketshop hier

Ajax Champions League tickets

Ajax Champions League tickets zijn de meest gewilde Ajax kaarten. Seizoenkaarthouders hebben als eerste de kans om kaarten te kopen. Voor de groepsfase geldt dat deze in eerste instantie als passe-partout worden aangeboden. Men koopt dan dus kaarten voor alle groepswedstrijden. Mochten er nog losse kaarten over zijn dan worden deze aangeboden aan seizoenkaarthouders en leden van de supportersvereniging.

Deze wedstrijden raken altijd razendsnel uitverkocht. Zelfs het grootste deel van supportersvereniging leden grijpt naast kaarten. Gelukkig worden juist met name Ajax Champions League tickets aangeboden via Voetbalticketshop. Mocht jij dus geen Champions League kaarten kunnen kopen omdat je geen lid bent en/of omdat de wedstrijd via Ajax is uitverkocht. Dan doe je er goed aan om het aanbod van Voetbalticketshop te bekijken.

Ajax Europa League tickets

Voor Ajax Europa League tickets geldt meestal hetzelfde als voor de Champions League. Meestal stroomt Ajax, als zij Europa League spelen, pas in de knock-out fase in waardoor dit ook gewilde wedstrijden zijn.

Mocht Ajax direct in de groepsfase van de Europa League uitkomen dan zijn kaarten wat meer beschikbaar. Dit hangt vaak erg af van de tegenstander.

Europa League tickets voor Ajax haar wedstrijden worden meestal ook aangeboden bij Voetbalticketshop!