AS Roma Tickets

AS Roma is naast Lazio Roma een van de twee voetbalclubs uit Rome. AS Roma heeft aanhangers uit het zuiden en het oostelijke deel van de stad. Beide clubs spelen in hetzelfde stadion genaamd Stadio Olimpico dat plaats biedt aan 72.700 toeschouwers.

AS Roma voetbaltickets

Jarenlang was Francesco Totti de grote held van AS Roma. Inmiddels is Totti gestopt met voetballen en toegetreden tot het bestuur van AS Roma. Sindsdien maken spelers als Edin Dzeko en Pedro de dienst uit bij de Romeinse club. Nederlander Justin Kluivert hoopt dit seizoen zijn definitieve doorbraak te maken.

Hoe kom ik aan kaarten AS Roma?

Toegangskaarten voor wedstrijden van AS Roma zijn relatief eenvoudig zelf te bestellen via de website van AS Roma. De stadions in Italië zijn vaak niet volledig uitverkocht en is het dus relatief eenvoudig om aan kaarten te komen. Zorg er wel dat je er op tijd bij bent om zeker te zijn van kaarten. Het ticketportaal is in zowel in het Italiaans als in het Engels. De AS Roma tickets worden digitaal toegestuurd, waardoor je de kaarten thuis kan uitprinten.

Wedstrijd AS Roma bezoeken? Handige tips:

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten AS Roma bij VoetbalreizenXL!

Tip 2: Nog geen succes, kijk ook eens bij de voetbalticketshop.nl

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis AS Roma of koop losse kaarten!

Tickets AS Roma - Bezoek Stadio Olimpico

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.