AS Roma Tickets

AS Roma tickets, hoe kom je daaraan? AS Roma is naast Lazio Roma één van de twee voetbalclubs uit Rome. AS Roma heeft aanhangers uit het zuiden en het oostelijke deel van de stad. Beide clubs spelen in hetzelfde stadion genaamd Stadio Olimpico dat plaats biedt aan 72.700 toeschouwers.

AS Roma tickets bekijken

Jarenlang was Francesco Totti de grote held van AS Roma. Inmiddels is Totti gestopt met voetballen en toegetreden tot het bestuur van AS Roma.

Hoe kom ik aan AS Roma kaarten?

AS Roma kaarten zijn op verschillende manieren te kopen. De verkrijgbaarheid van AS Roma tickets hangt sterk af van de tegenstander. Zo raken wedstrijden tegen Lazio Roma, Inter Milan, AC Milan en Juventus ruim van tevoren uitverkocht. Tegen laagvliegers in de serie A zijn kaarten meestal tot vlak voor de aftrap beschikbaar.

Het eenvoudigst is om je AS Roma kaarten te kopen bij Voetbalticketshop. Zij leveren AS Roma tickets voor al haar thuiswedstrijden. Dus ook voor de topwedstrijden zoals de wedstrijd tegen Lazio Roma. Zelfs wanneer een wedstrijd al uitverkocht is kan je hier vaak nog terecht voor kaarten.

Op de website kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens kan je kiezen in welk deel van het stadion je plaats wilt nemen en hoeveel tickets je nodig hebt. Hier bestel je makkelijk snel en zonder gedoe je AS Roma kaarten.

Bekijk de AS Roma tickets van Voetbalticketshop hier.

AS Roma voetbalreis

Boek jij liever een AS Roma voetbalreis? Rome is een prachtige stad die jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht wordt. Wil jij, naast een wedstrijd van AS Roma, ook deze prachtige stad bezoeken? Dan is een AS Roma voetbalreis iets voor jou!

Met de AS Roma voetbalreizen van Number 1 Voetbalreizen boek je naast je wedstrijdkaarten ook direct je hotel. Je kan kiezen uit een aantal verschillende hotels die allen centraal gelegen zijn. Je ontbijt in deze hotels is bij de prijs inbegrepen. De kaarten die Number 1 levert zijn dezelfde als bij Voetbalticketshop.

Bekijk de AS Roma voetbalreizen van Number 1 hier.