Aston Villa tickets

Aston Villa tickets, hoe kom je daaraan? Aston Villa FC is een Engelse voetbalclub uit Birmingham. De club werd opgericht in 1874 en behoort tot de oprichters van de Engelse Football League in 1888. Sindsdien heeft Aston Villa een rijke geschiedenis opgebouwd. De club heeft in de loop der jaren een aantal grote successen behaald, waaronder zeven landstitels, zeven FA Cup overwinningen en een Europacup 1.

Aston Villa tickets bekijken

Aston Villa heeft een grote en trouwe aanhang en speelt haar thuiswedstrijden in Villa Park, dat plaats biedt aan meer dan 42.000 supporters. Wil jij deze historische club bezoeken? Lees dan verder en ontdek hoe je direct Aston Villa tickets kan kopen.

Aston Villa kaarten kopen, hoe doe je dat?

Aston Villa kaarten worden in verschillende fases verkocht. Over het algemeen hanteert de club een volgorde waarin eerst officiële betalende members van de club kaarten kunnen kopen. Vervolgens kunnen seizoenkaarthouders extra kaarten kopen. Tot slot volgt er, indien er nog kaarten beschikbaar zijn, een vrije verkoop.

Aston Villa tickets zijn vaak ruim van tevoren uitverkocht. Zonder betaald membership of seizoenkaart is het erg lastig om kaarten te kopen, en zeker voor wedstrijden in de Premier League.

Wanneer jij op zoek bent naar Aston Villa kaarten raad ik dan ook aan deze te kopen via een Voetbalticketbedrijf. De partij die ik adviseer voor losse Aston Villa kaarten is Voetbalticketshop.

Zij leveren Aston Villa kaarten voor alle thuiswedstrijden van Aston Villa op het prachtige Villa Park. Je kan hier direct kaarten bestellen zonder member te moeten zijn van de club. Je kiest simpelweg welke wedstrijd je wilt bezoeken, of je op de korte of lange zijde plaats wilt nemen en het aantal kaarten dat je nodig hebt! Je krijgt de garantie tot minimaal drie kaarten naast elkaar te kunnen kopen.

Bekijk de Aston Villa tickets van Voetbalticketshop hier.

Aston Villa voetbalreis

Wil jij in plaats van losse tickets juist dat alles direct geregeld is? Dan is een Aston Villa voetbalreis iets voor jou. Met een Aston Villa voetbalreis kun je niet alleen de voetbalwedstrijd, maar ook de prachtige stad Birmingham verkennen.

Op voetbalgebied maak je jouw weekend compleet door ook een wedstrijd en/of het stadion van stadsgenoot Birmingham City te bezoeken. Birmingham is na Londen de grootste stad van Engeland. De stad zit vol bezienswaardigheden, restaurants, pubs en andere uitgaansgelegenheden!

Er zijn een aantal voetbalreisbureaus die pakketten aanbieden naar Aston Villa wedstrijden, inclusief accommodatie, wedstrijdtickets en ontbijt in het hotel. De partij die ik adviseer is Number 1 Voetbalreizen. Met een Aston Villa voetbalreis van Number 1 hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van alles zelf en kun je volledig genieten van je reis en voetbalervaring.

Boek nu je Aston Villa voetbalreis en beleef de passie en het niveau van Premier League voetbal in één van de meest historische stadions van Engeland!

Bekijk de Aston Villa voetbalreizen van Number 1 hier.