Athletic Bilbao tickets

Athletic Bilbao tickets kopen, hoe doe je dat? Athletic Bilbao is een Spaanse voetbalclub uit de regio Baskenland. De club werd opgericht in 1898 en speelt vanaf dat moment onafgebroken op het hoogste Spaanse niveau, de Primera División.

Athletic tickets bekijken

Uniek aan Athletic Bilbao is dat alleen Baskische spelers en/of spelers met Baskische roots voor de club uit mogen komen. Ondanks deze stuk kleinere pool van spelers waar Athletic uit kan kiezen in vergelijking tot andere Spaanse teams is de club behoorlijk succesvol geweest.

Athletic Bilbao won onder andere 8 landstitels en 24 keer de Spaanse beker. Athletic Bilbao staat ook bekend om zijn trouwe en gepassioneerde achterban. Wil jij de sfeer ervaren in het schitterende San Mamés? Lees dan verder en ontdek hoe je zelf Athletic Bilbao tickets koopt.

Athletic Bilbao kaarten

Athletic Bilbao beschikt over een erg trouwe achterban. Het kan dan ook een hele uitdaging zijn om Athletic Bilbao tickets te kopen. Wedstrijden tegen Real Madrid, FC Barcelona en Baskische clubs raken altijd ruim van tevoren uitverkocht.

Om via de club zelf Athletic Bilbao kaarten voor deze wedstrijden te kunnen kopen zou je een seizoenkaart of lidmaatschap van de club moeten hebben. Soms is er een vrije verkoop voor wedstrijden tegen minder aansprekende tegenstanders in La Liga.

Vaak is het wel zo dat dan enkel tickets voor de duurste vakken over zijn waardoor je een behoorlijke prijs moet betalen.

Mocht jij als voetbaltoerist zonder seizoenkaart of lidmaatschap van de club zeker willen zijn van Athletic Bilbao tickets dan is er gelukkig nog een ander kanaal. Een Nederlandse partij waar je direct en zonder seizoenkaart en/of lidmaatschap Athletic Bilbao kaarten kan kopen is Voetbalticketshop.

Zij bieden originele kaarten aan voor al Athletic Bilbao haar thuiswedstrijden. Dus ook voor de duels tegen Spaanse topclubs en de Baskische derby’s. Athletic Bilbao kaarten koop je hier door naar hun website te gaan en de wedstrijd te selecteren die je wilt bezoeken. Vervolgens geef je het aantal kaarten dat je nodig hebt aan en het aantal tickets dat je nodig hebt. Na het afrekenen ben jij klaar voor jou Athletic Bilbao wedstrijd!

Bekijk de Athletic Bilbao tickets van Voetbalticketshop hier.

Athletic Bilbao voetbalreis

Bilbao heeft veel meer dan alleen voetbal te bieden! Bilbao is een prachtige stad in het Noorden van Spanje. De stad heeft meer dan genoeg te bieden om je een lang weekend te vermaken. Denk aan voldoende bezienswaardigheden, een prachtige omgeving en uiteraard vele restaurantjes met de lekkerste tapas!

Niet verassend dat je tijdens jou bezoek aan Athletic Bilbao dan ook in Bilbao zelf wilt overnachten. Mocht jij nog op zoek zijn naar zowel Athletic Bilbao voetbalkaarten als je hotelovernachting(en) dan doe je er goed aan om te kijken op de website van Number1Voetbalreizen.

Zij bieden Athletic Bilbao voetbalreizen aan bestaande uit wedstrijdkaarten, hotelovernachting(en) en je ontbijt in deze hotels. Ook hier kies je zelf of je tickets voor de korte of lange zijde van het stadion wilt. Daarnaast kan je zelf een keuze maken uit een aantal, allen centraal gelegen, hotels.

Mocht jij alles geregeld willen hebben en zo in slechts enkele klikken onbezorgd naar Bilbao kunnen afreizen, dan doe je er dus goed aan te boeken bij Number1!

Bekijk de Athletic Bilbao voetbalreizen van Number 1 hier.