Atlético Madrid tickets

Atlético Madrid tickets. Atlético Madrid is afkomstig uit de Spaanse stad Madrid en speelt haar thuiswedstrijden sinds 2018 in het Wanda Metropolitano stadion. Het Wanda Metropolitano biedt plaats aan 67.829 toeschouwers. Atlético Madrid is een echte volksclub in tegenstelling tot de grote aartsrivaal uit dezelfde stad Real Madrid. De onderlinge wedstrijden zitten altijd vol van spanning en strijd.

Atlético tickets bekijken

Atlético Madrid heeft een sterke selectie met jonge talenten en meer ervaren spelers. De Atlético Madrid fans staan bekend om hun passie en er heerst dan ook een intense sfeer in het stadion.

Hoe kom ik aan Atlético Madrid kaarten?

Atletico Madrid is de laatste jaren nog populairder geworden. In Madrid zelf beschikte Atlético altijd al over een trouwe aanhang. Maar de laatste jaren, onder leiding van succescoach Diego Simoene, is ook internationaal de fanschare flink toegenomen. Ondanks de grotere capaciteit van het nieuwe stadion zijn de meeste wedstrijden uitverkocht.

Meestal zijn de wedstrijden al uitverkocht nadat seizoenkaarthouders en leden van de supportersvereniging kaarten hebben kunnen kopen, en zeker voor de wedstrijden tegen FC Barcelona en Real Madrid.

Het is veel eenvoudiger om je Atlético Madrid kaarten direct te bestellen bij een voetbalreisorganisatie. Een partij die je kan helpen aan losse Atlético Madrid kaarten is Voetbalticketshop. Zij kunnen helpen aan kaarten voor al Atlético Madrid haar thuiswedstrijden.

Op de website geef je aan welke wedstrijd je wilt bezoeken, en vervolgens kies je in welke sector van het stadion je plaats wilt nemen. Over het algemeen ontvang je uiterlijk één week voor de wedstrijd je toegangsbewijzen als e-tickets. In uitzonderlijke gevallen worden de tickets in je hotel afgeleverd.

Bekijk de Atlético Madrid tickets van Voetbalticketshop hier.

Atlético Madrid voetbalreis

Wil jij een Atlético Madrid voetbalreis boeken waarbij, naast je wedstrijdkaarten, ook direct je hotel geregeld is? Kijk dan bij Number1Voetbalreizen. Zij leveren Atlético Madrid voetbalreizen bestaande uit wedstrijdkaarten, hotelovernachtingen en je ontbijt in het hotel rondom al Atlético haar thuiswedstrijden.

Het gaat hier om dezelfde tickets als bij Voetbalticketshop en je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt in het hotel is bij de Atlético voetbalreis inbegrepen. Na het boeken van deze voetbalreis heb je enkel nog vliegtickets nodig en je bent klaar voor vertrek!

Bekijk de Atlético Madrid voetbalreizen van Number 1 hier.