Atletico Madrid Tickets

Atletico Madrid is afkomstig uit de Spaanse stad Madrid en speelt zijn thuis wedstrijden sinds 2018 in het Wanda Metropolitano stadion. Het Wanda Metropolitano biedt plaats aan 67.829 toeschouwers. Atletico Madrid is een echte volksclub in tegenstelling tot de grote aartsrivaal uit de zelfde stad Real Madrid. De onderlingen wedstrijden zijn altijd vol van spanning en strijd.

Koop kaarten Atletico Madrid

Atletico Madrid heeft tegenwoordig een mooie selectie met jonge talenten en meer ervaren spelers, denk hierbij aan João Félix, Antoine Griezmann en nieuwkomer Luis Suarez.

Hoe kom ik aan kaarten voor Atletico Madrid?

Kaarten voor thuiswedstrijden van Atletico Madrid zijn relatief eenvoudig en al ruim van te voren te kopen. VIP kaarten gaan voor het hele seizoen al in de verkoop, maar net als bij veel andere voetbalclubs gaan de reguliere kaarten later in de verkoop. Bij Atletico Madrid kan dit al wel eerder dan normaal, soms namelijk al 6-8 weken voor aanvang van de wedstrijd.

Op de website van Atletico Madrid kun je het wedstrijdschema vinden. Achter de thuiswedstrijden staat een button om tickets te kopen, of bekijk het volledige overzicht van de thuiswedstrijden die in de verkoop zijn.

De tickets die online gekocht worden kunnen via email worden verstuurd om thuis uit te printen of kunnen worden opgehaald bij het stadion. De kaarten kunnen alleen worden gekocht met een creditcard (Visa, Mastercard of Meastro). Vergeet daarnaast niet om je legitimatie mee te nemen naar het stadion, want daar kan om gevraagd worden bij de ingang van het stadion.

Mocht het kopen van tickets voor Atletico Madrid via de website van de club niet lukken, dan zijn er in Nederland voldoende leveranciers die hierin kunnen ondersteunen. Bekijk hiervoor het aanbod van partijen als Voetbalticketshop.nl of VoetbalticketXpert.

Wedstrijd Atletico Madrid bezoeken? Handige tips:

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht bij de club en Nederlandse leveranciers? Bekijk de mogelijkheden voor kaarten van Atletico Madrid op VoetbalreizenXL!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis naar Atletico Madrid of koop losse kaarten! Stel in een aantal stappen je eigen reis samen. 

2 reacties

  • Administrator op zegt:

   Hoi Ellen,
   Als je kaarten hebt gekocht krijg je ze dezelfde dag nog in je email. Je krijgt dat een link waar je ze kan downloaden.
   Groet,
   Voetbal-Tickets-Buitenland.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.