Atletico Madrid

KLIK HIER VOOR DE GOEDKOOPSTE VLIEGTICKETS NAAR MADRID!

Atletico Madrid is afkomstig uit de Spaanse stad Madrid en speelt zijn thuis wedstrijden sinds 2018 in het Wanda Metropolitano stadion. Het Wanda Metropolitanon biedt plaats aan 67.829 toeschouwers. Atletico Madrid is een echte volksclub in tegenstelling tot de grote aartsrivaal uit de zelfde stad Real Madrid. De onderlingen wedstrijden zijn altijd vol van spanning en strijd.

Hoe kom ik aan kaarten?

Kaarten voor thuiswedstrijden van Atletico Madrid zijn vrij eenvoudig en al ver van te voren te kopen. VIP kaarten gaan voor het hele seizoen al in de verkoop, maar net als bij veel andere voetbalclubs gaan de overige kaarten later in de verkoop. Bij Atletico kan dit al wel eerder dan normaal, soms namelijk al 6-8 weken voor aanvang van de wedstrijd.

Op de homepage van Atletico Madrid kun je het wedstrijdschema vinden. Achter de thuiswedstrijden staat een button om tickets te kopen, of kijk hier voor het volledige overzicht van de thuiswedstrijden die in de verkoop zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om kaarten te kopen via Ticketsmaster.es of Entradas.com. Dit zijn ook allebei officiële verkoopkanalen.

De tickets die online gekocht worden kunnen via email worden verstuurd om thuis uit te printen of kunnen worden opgehaald bij het stadion. De kaarten kunnen alleen worden gekocht met een creditcard (Visa, Mastercard of Meastro). Vergeet daarnaast niet om je legitimatie mee te nemen naar het stadion, want daar kan om gevraagd worden bij de ingang van het stadion.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 gedachten over “Atletico Madrid”