Bayer Leverkusen tickets

Bayer Leverkusen tickets, hoe kom je daaraan? Bayer Leverkusen is een voetbalclub uit de stad Leverkusen gelegen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen nabij de Nederlandse grens. De club werd opgericht in 1904 en speelt al sinds 1980 in de Duitse Bundesliga! Het grootste succes in de historie van Bayer Leverkusen is het winnen van de UEFA Cup in 1988.

Bayer Leverkusen tickets bekijken

Hedendaags is Bayer Leverkusen één van de betere ploegen in de Bundesliga en strijden zij vrijwel jaarlijks mee om de Champions League tickets. De club speelt haar thuiswedstrijden in de BayArena, een modern stadion dat plaats biedt aan ruim 30.000 toeschouwers.

Bayer Leverkusen is een leuke club voor een middagje Duits topvoetbal op rijafstand van Nederland! Wil jij een wedstrijd bezoeken? Lees dan verder over hoe jij Bayer Leverkusen tickets kan kopen.

Bayer Leverkusen kaarten

Bayer Leverkusen kaarten zijn op verschillende manieren te koop. Ondanks de status die Bayer Leverkusen heeft speelt het in een, voor Duitse begrippen, relatief klein stadion. Door de trouwe achterban kunnen wedstrijden ruim van tevoren uitverkocht raken.

Soms is het mogelijk om bij Bayer Leverkusen zelf kaarten te bestellen. Dit is echter sterk afhankelijk van tegenstander en competitie. Vaak heb je voor Bundesliga wedstrijden een officieel lidmaatschap nodig. Met dit lidmaatschap krijg je diverse voordelen waaronder voorrang bij het kopen van wedstrijdkaarten. Wel zijn er behoorlijke kosten verbonden aan dit lidmaatschap.

Alles bij elkaar is het een behoorlijke investering om lid te worden en te moeten betalen om überhaupt in aanmerking te kunnen komen om kaarten te kopen. Daarom raad ik aan je Bayer Leverkusen tickets elders te kopen.

Bayer Leverkusen tickets kopen zonder lidmaatschap

Een partij waar je losse Bayer Leverkusen tickets direct, en zonder lidmaatschap, kan bestellen is Voetbalticketshop. Dit is een webshop waar je losse wedstrijdkaarten voor vrijwel alle buitenlandse topcompetities en wedstrijden kan bestellen, waaronder dus thuiswedstrijden van Bayer Leverkusen.

Op de website kan je selecteren welke wedstrijd jij wilt bezoeken. Vervolgens geef je aan of je tickets voor de korte of lange zijde wilt en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Na het afrekenen ben jij klaar om af te reizen naar Leverkusen!

Bekijk de Bayer Leverkusen tickets van Voetbalticketshop hier.

Bayer Leverkusen voetbalreis

Wil jij je bezoek aan Bayer Leverkusen onderdeel laten zijn van een voetbalreis met overnachting? Overweeg dan eens de Bayer Leverkusen voetbalreizen van Number1voetbalreizen. Zij bieden dezelfde kaarten aan als Voetbalticketshop maar dan in combinatie met hotelovernachting(en).

Bayer Leverkusen staat bekend om het behoorlijke niveau voetbal dat zij spelen. Helaas is Leverkusen zelf een minder aansprekende stad. Daarom kan je kiezen voor een hotel in het bruisende en nabijgelegen Keulen! Je kiest uit één van de centraal gelegen hotels. Je ontbijt in je hotel is altijd bij de prijs inbegrepen.

Bekijk de Bayer Leverkusen voetbalreizen van Number 1 hier.

Keulen is een leuke bestemming voor je voetbalreis. Mogelijk kan je jouw Bayer Leverkusen wedstrijd combineren met het bezoeken van een wedstrijd of het stadion van 1.FC Köln.

In de Altstadt van Keulen zijn genoeg barretjes en restaurantjes om jou en je vrienden na de wedstrijd tot in de late uurtjes te vermaken!