Bayern Munchen

AANBIEDING – Alleen deze week goedkope vliegtickets naar München!

Bayern Munchen is afkomstig uit de stad Munchen wat gelegen ligt in het zuid-Duitse streek Beieren. De thuiswedstrijden worden sinds 2005 gespeeld in de Allianz Arena. Het stadion biedt plaats aan ruim 75.000 toeschouwers.

Hoe kom ik aan kaarten? 

Bijna alle thuiswedstrijden van Bayern München zijn uitverkocht. Het is dan ook lastig om (last minute) aan kaarten te kopen. Om te weten wanneer BayernMünchen thuis speelt kun je hier het wedstrijdschema vinden.

Elke Bundesliga wedstrijd gaan er ongeveer 13.500 vrije kaarten in de verkoop. Echter zijn deze altijd heel snel uitverkocht, dus wanneer de voorverkoop start moet je precies op het aanvangstijdstip klaar zitten.

Daarnaast is er ook een officiële marktplaats beschikbaar waar seizoenskaarthouders een losse wedstrijd kunnen verkopen wanneer zij niet kunnen. Wanneer je op het laatste moment kaarten wilt kopen heb je hier wellicht de grootste kans op kaarten.

Voor het ticketportaal van Bayern München en via de officiële marktplaats heb je een account nodig (gratis aan te maken) en moet je beschikken over een creditcard om mee te betalen.

Om kaarten te kunnen kopen via de officiële website moet je de taal op ‘Duits’ hebben staan, anders wordt het kopje ‘Tickets’ niet getoond.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Vaak raakt het uitvak niet helemaal uitverkocht en kan je via de bezoekende club kaarten krijgen voor het uitvak.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *