Bayern München tickets

Bayern München tickets zijn niet heel eenvoudig zelf te verkrijgen. Toch is er een manier om direct Bayern München tickets te bestellen. Hoe je dit doet ontdek je op deze pagina.

FC Bayern tickets bekijken

Bayern München is afkomstig uit de stad München, gelegen in de zuid-Duitse streek Beieren. De thuiswedstrijden worden sinds 2005 gespeeld in de Allianz Arena. Het stadion biedt plaats aan ruim 75.000 toeschouwers en is elke wedstrijd uitverkocht.

Hoe kom ik aan Bayern München kaarten? 

Bijna alle thuiswedstrijden van Bayern München raken uitverkocht. Het is dan ook erg lastig om via Bayern München zelf kaarten te kopen.

Iedere Bundesliga wedstrijd gaan er ongeveer 13.500 vrije kaarten in de verkoop. Echter, deze zijn altijd zeer snel uitverkocht. Wanneer de verkoop start doe je er goed aan om precies op het aanvangstijdstip klaar zitten om een kansje te maken op Bayern München tickets.

Ook is er ook een officiële marktplaats beschikbaar waar seizoenkaarthouders een losse wedstrijd kunnen verkopen wanneer zij zelf niet kunnen. Wanneer je op het laatste moment kaarten wilt kopen heb je hier wellicht nog een kans op tickets.

Bayern Munchen tickets

Hoewel je bovenstaande opties zeker kan proberen, is er een erg kleine kans om op deze manier aan Bayern München kaarten te komen. Het aanbod van losse kaarten is simpelweg een stuk kleiner dan de vraag. Indien jij zeker wilt zijn van Bayern München kaarten is het raadzaam deze te kopen via een voetbalreisorganisatie.

Bayern München tickets kopen

Een Nederlands bedrijf waar je direct Bayern München tickets kan bestellen is Voetbalticketshop. Op hun website kies je eenvoudig welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens kan je aangeven op welke tribune jij plaats wenst te nemen en hoeveel kaarten je wilt.

Op deze manier ben je dus zeker van Bayern München kaarten. Ook krijg je de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten wanneer je met meerdere personen gaat.

Bekijk de Bayern München tickets van Voetbalticketshop hier.

Bayern München voetbalreis

Wil jij in, in plaats van losse Bayern München tickets, dat je hotel ook direct geregeld is? Dan kan het handig zijn om een Bayern München voetbalreis te boeken. Een aanbieder van Bayern München voetbalreizen is Number 1 Voetbalreizen.

Bij hun Bayern München voetbalreizen koop je dezelfde tickets als bij Voetbalticketshop. Het verschil is dat je hier ook direct je hotel boekt. Voor de hotels kan je kiezen uit een aantal verschillende opties. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt in het hotel is bij de reis inbegrepen!

Met een Bayern München voetbalreis heb je alles direct geregeld en kan je zo in de auto stappen om zorgeloos naar München af te reizen. Wil jij met het vliegtuig of trein naar München dan zal je hier uiteraard nog wel tickets voor moeten boeken.

Bekijk de Bayern München voetbalreizen van Number 1 hier.

bayern-munchen-voetbalreis