Bayern Munchen tickets

Bayern Munchen is afkomstig uit de stad München wat gelegen ligt in de zuid-Duitse streek Beieren. De thuiswedstrijden worden sinds 2005 gespeeld in de Allianz Arena. Het stadion biedt plaats aan ruim 75.000 toeschouwers en is iedere keer uitverkocht. Bayern Munchen tickets zijn dan ook niet heel makkelijk zelf te verkrijgen, wij proberen uit te leggen hoe het werkt.

Bayern Munchen Voetbaltickets

Hoe kom ik aan Bayern Munchen kaarten? 

Bijna alle thuiswedstrijden van Bayern München zijn uitverkocht. Het is dan ook lastig om (last minute) kaarten te kopen. Om te weten wanneer Bayern Munchen thuis speelt kun je hier het wedstrijdschema vinden.

Iedere Bundesliga wedstrijd gaan er ongeveer 13.500 vrije kaarten in de verkoop. Echter zijn deze altijd heel snel uitverkocht, dus wanneer de voorverkoop start moet je precies op het aanvangstijdstip klaar zitten om Bayern Munchen tickets te krijgen.

Daarnaast is er ook een officiële marktplaats beschikbaar waar seizoenskaarthouders een losse wedstrijd kunnen verkopen wanneer zij niet kunnen. Wanneer je op het laatste moment kaarten wilt kopen heb je hier wellicht de grootste kans op tickets.

Voor het ticketportaal van Bayern München en via de officiële marktplaats heb je een account nodig (gratis aan te maken) en moet je beschikken over een creditcard om mee te betalen. Om kaarten te kunnen kopen via de officiële website moet je de taal op ‘Duits’ hebben staan, anders wordt het kopje ‘Tickets’ niet getoond.

Tickets Bayern Munchen uitverkocht, wat nu?

Het komt vaak voor dat de thuiswedstrijden van Bayern Munchen uitverkocht zijn, helemaal tegen clubs als Borussia Dortmund en de laatste wedstrijd van het seizoen. In dat geval kan je betrouwbaar je tickets voor Bayern Munchen kopen bij Nederlandse tussenpartijen, zoals VoetbalreizenXL. Zulke bedrijven hebben de juiste contacten om voor uitverkochte wedstrijden alsnog kaarten te kunnen krijgen.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Bayern kaarten hier goedkoop van particulieren!

Tip 2: Vaak raakt het uitvak niet helemaal uitverkocht en kan je via de bezoekende club tickets krijgen voor het uitvak.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Bayern Munchen tickets
Bayern Munchen tickets op de 3e ring – wedstrijd tegen Ajax

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.