Boca Juniors tickets

Het Argentijnse voetbal is van een heel ander kaliber dan in Europa. Het voetbalniveau is over het algmeen iets minder. Maar de sfeer is nergens zo intens als in Argentinië! Voetbal wordt beleefd als een geloof en is een zeer belangrijk aspect van de Argentijnse cultuur. Dit geldt eigenlijk voor elke voetbalclub op Zuid-Amerika.

Boca tickets aanvragen

Boca Juniors is een één van de grote clubs uit Buenos Aires. Daarnaast behoort Boca Juniors tot de Cinco Grandes van Argentinië. De andere die daartoe behoren zijn River Plate, Independiente, San Lorenza en Racing Club. Op deze pagina word uitgelegd hoe je Boca Juniors tickets kan kopen.

De grootste rivaal van Boca Juniors is River Plate. De wedstrijd tussen deze twee clubs is één van de grootste wedstrijden op aarde en wordt dan ook de Superclásico genoemd.

Boca Juniors speelt haar thuiswedstrijden in het stadion La Bombonera dat ligt in de wijk La Boca in Buenos Aires. Het stadion biedt plaats aan ongeveer 49.000 mensen. De sfeer in dit stadion is echt onbeschrijfelijk. Alle 49.000 toeschouwers produceren de hele wedstrijd een oorverdovend geluid en het stadion voel je op zijn grondvesten trillen.

Hoe kom ik aan Boca Juniors kaarten?

Het is vrijwel onmogelijk om zelf Boca Juniors kaarten te kopen via de officiële kanalen van Boca Juniors. De kaartverkoop is een aantal jaar geleden door het bestuur uit handen gegeven aan supportersgroeperingen. De kaartverkoop gaat altijd via tussenhandelaren, vaak over een aantal schijven. Als niet Argentijn is het moeilijk om hier zelf tussen te komen.

De grootste kans op Boca Juniors maak je door contact op te nemen met een voetbalreisorgnisatie. Een Nederlandse partij die over kaarten en contacten beschikt om jouw voetbalreisdroom uit te laten komen is Voetbalticketshop.

Vanuit Europa is de vraag naar Boca Juniors tickets wat minder waardoor deze club niet op hun website vermeld staat. Toch is het vaak de moeite om een offerte op te vragen voor de Boca Juniors wedstrijd die jij wilt bezoeken. Voetbalticketshop beschikt over een uitgebreid netwerk en kan vaak iets voor je betekenen.

Boca Juniors tickets aanvragen via Voetbalticketshop kan hier.

Boca Juniors voetbalreis

Wil jij in plaats van losse Boca Juniors tickets een Boca Juniors voetbalreis aanvragen? Dan is het raadzaam contact op te nemen met Number 1 Voetbalreizen.

Number 1 biedt over dezelfde contacten als Voetbalticketshop maar biedt voetbalreizen aan in plaats van losse kaarten. Ben jij dus op zoek zijn naar Boca Juniors kaarten en hotelovernachting(en) in Buenos Aires? Vraag dan een offerte aan.

Boca Juniors voetbalreis aanvragen via Number 1 kan hier.