Borussia Dortmund tickets

Borussia Dortmund tickets kopen, hoe werkt dat? Borussia Dortmund is een echte volksclub net over de Nederlandse grens. De nabije ligging, het zien van topspelers en het ervaren van een geweldige sfeer is de reden dat er een enorm grote vraag is naar Borussia Dortmund tickets. Op deze pagina vind je een uitleg over hoe je zelf aan kaarten kunt komen.

Borussia Dortmund speelt haar thuiswedstrijden sinds 1974 in het Signal Iduna Park. Dit stadion werd voorheen het Westfalenstadion genoemd en biedt plaats voor 81.369 toeschouwers.

Borussia Dortmund tickets bekijken

Borussia Dortmund staat bekend om haar sfeervolle harde kern op ‘die Gelbe Wand’. De Gelbe Wand is de staantribune achter de goal aan de zuidkant.

Hoe kom ik aan Borussia Dortmund kaarten?

Borussia Dortmund heeft een enorm trouwe aanhang. Borussia Dortmund heeft 50.000 seizoenkaarthouders en om een seizoenkaart te krijgen moet men op een jarenlange wachtlijst staan. Overige tickets gaan in de verkoop maar het is voor vrijwel elke wedstrijd van Borussia Dortmund onmogelijk om kaarten voor Borussia Dortmund te kopen via de vrije verkoop.

Meer kans op Borussia Dortmund tickets voor leden

De Borussia Dortmund kaarten die in de verkoop gaan zijn in eerste instantie beschikbaar voor seizoenkaarthouders die extra kaarten willen en voor leden. Voor ongeveer 60 euro per seizoen kun je lid worden van de supportersvereniging van Borussia Dortmund. Dit “mitgliedschaft” kun je aanvragen via de website.

Wanneer je lid bent geworden kan je tickets kopen voordat de de vrije verkoop begint. Met een lidmaatschap heb je dus een kansje op kaarten maar zelfs als lid is er een grotere kans dat je naast
Borussia Dortmund kaarten grijpt. De beschikbare tickets voor leden zijn altijd binnen 8 à 10 minuten uitverkocht.

Gelukkig is er een manier om alsnog Borussia Dortmund kaarten te kopen.

Borussia Dortmund tickets direct bestellen

Direct zonder gedoe of lidmaatschap Borussia Dortmund tickets bestellen kan bij Voetbalticketshop. Dit is een Nederlands voetbalticketbedrijf dat losse kaarten voor tal van buitenlandse voetbalclubs aanbiedt waaronder dus Borussia Dortmund.

Op hun website kies je de wedstrijd welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens kan je kiezen voor welke tribune en hoeveel kaarten je wilt. Het is bij Voetbalticketshop zelfs mogelijk om kaarten voor die Gelbe Wand te kopen!

Bekijk de Borussia Dortmund tickets van Voetbalticketshop hier.

borussia-dortmund-tickets

Borussia Dortmund voetbalreis

Wil jij ook in de omgeving van Dortmund verblijven? Dan kan een Borussia Dortmund voetbalreis iets voor je zijn. Een partij die hierbij kan helpen is Number 1 Voetbalreizen. Zij bieden dezelfde kaarten als Voetbalticketshop aan maar dan in combinatie met je hotelovernachting(en).

Je kan kiezen uit een aantal verschillende hotels die allen centraal gelegen zijn. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij je reis inbegrepen. Boek dus nu je Borussia Dortmund voetbalreis en vertrek zorgeloos naar Dortmund!

Bekijk de Borussia Dortmund voetbalreizen van Number 1 hier.

Bereikbaarheid van het Borussia Dortmund stadion

Na het boeken van je Borussia Dortmund kaarten of Borussia Dortmund voetbalreis hoef je alleen nog naar het stadion te reizen.

Met de auto vanuit Nederland is het stadion ongeveer 2 uur rijden vanaf Utrecht. Neem de A12 richting Arnhem, vervolgens de A3 en de A2 in Duitsland richting Dortmund.

Ook met de trein is het stadion goed te bereiken. Uiteraard dien je eerst vanuit Nederland naar treinstation Dortmund Hbf af te reizen. Vanaf het treinstation Dortmund Hbf gaat er 3 tot 4 keer per uur een tram die rechtstreeks naar het Signal Iduna Park gaat. Wanneer je alle geel/zwart geklede mensen volgt moet het vanzelf goed komen.