Borussia Dortmund tickets

Borussia Dortmund speelt haar thuiswedstrijden sinds 1974 in het Signal Iduna Park (voorheen Westfalenstadion) dat plaats biedt voor 81.369 toeschouwers. Het is een echte volksclub net over de grens in het Ruhrgebied. Mede hierdoor is er vanuit Nederland en België een enorm grote vraag naar Borussia Dortmund-tickets. Wij leggen uit hoe je zelf aan kaarten kunt komen.

Bekijk kaarten Borussia Dortmund

Borussia Dortmund staat bekend om haar sfeervolle harde kern ‘die Gelbe Wand’ (de gele wand). De Gelbe Wand is de staantribune achter de goal aan de zuidkant.

Hoe kom ik aan kaarten Borussia Dortmund?

Borussia Dortmund heeft een hele trouwe aanhang met ruim 50.000 seizoenkaarthouders . Het is voor veel wedstrijden van Borussia Dortmund moeilijk (of zelfs onmogelijk) om aan kaarten Borussia Dortmund te komen via de vrije verkoop.

Voor het seizoen 2021/22 kostte een kaartje voor een Bundesliga-wedstrijd van Borussia Dortmund tussen de 35 euro en 80 euro. Dit verschilt per categorie van de zitplaatsen in het stadion.

Lid worden van de supportersvereniging –> meer kans op Borussia Dortmund-tickets

Voor 60 euro per seizoen kun je lid worden van de supportersvereniging van Borussia Dortmund. Het lidmaatschap kun je aanvragen via de website. Wanneer je lid bent geworden van de supportersvereniging kan je een dag eerder tickets kopen dan de vrije verkoop. De kaartverkoop voor leden verloopt telefonisch, via een computerstem.

Net als de vrije ticketverkoop is de kans aanwezig dat je zelfs met een lidmaatschap geen kaarten kan bemachtigen, want de beschikbare tickets voor leden zijn ook altijd binnen 8 à 10 minuten uitverkocht.

Betrouwbare ticketwebsites Borussia Dortmund

Maar hoe kom ik dan wel aan tickets voor Borussia Dortmund?

Maar hoe je dan wel aan kaarten voor Borussia Dortmund komt? Door hulp in te schakelen van Nederlandse partijen die al jaren kaarten inkopen bij de populaire voetbalclub. Zij hebben connecties, seizoenkaarten, lidmaatschappen en buitenlandse partners waardoor zij het nou nét wel kunnen regelen.

Betrouwbare websites voor kaarten Borussia Dortmund zijn onder andere:

Bereikbaarheid

AutoVanuit Nederland is het stadion op ongeveer 2 uur rijden vanaf Utrecht. Neem de A12 richting Arnhem, vervolgens de A3 en de A2 in Duitsland richting Dortmund.

Trein: Vanaf het treinstation Dortmund Hbf gaat er 3-4x per uur een tram die rechtstreeks naar het Signal Iduna Park gaat. Wanneer je alle geel/zwart geklede mensen volgt moet het vanzelf goed komen.

Kaarten Borussia Dortmund tips

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je betrouwbare Borussia Dortmund tickets hier!

Tip 2: Ook hier kun je betrouwbaar en betaalbaar losse kaarten kopen!

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Koop hier eenvoudig losse tickets voor BVB!

3 reacties

  1. Als buitenlander moet je de keuze selecteren bij de verzendmethode als ‘foreigner’.
    waar kan ik dit aanpassen wil tickets kopen voor uefa champions league, maar dit lukt me niet.
    kunnen ze aan de ticket hotline ook engels anders doe ik het eventueel zo door te bellen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.