Borussia Monchengladbach

Borussia Monchengladbach is een Duitse voetbalclub gelegen de Noordrijn Westfalen regio, net over de grens bij Venlo. In deze regio liggen veel Duitse voetbalclubs, waaronder Borussia Dortmund, Schalke04,  Fortuna Dusseldorf, Bayern Leverkussen en 1. FC Köln. Een wedstrijd bezoeken is dus ideaal voor een dagtrip vanuit Nederland.

De thuiswedstrijden speelt Borussia Monchengladbach sinds 2004 in het stadion Borussia Park dat plaats biedt aan ruim 54.000 toeschouwers. Het stadion is bekend vanwege de ‘Nordkurve’ ofwel de noord-tribune waar de harde kern van Gladbach staat. De grootste rivaal van Borussia Monchengladbach is 1. FC Köln.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten?

Via de officiële website van Borussia Monchengladbach is het mogelijk om losse wedstrijdkaarten te kopen. Om te zien wanneer Gladbach thuis speel kun je hier het speelschema vinden. De wedstrijdkaarten zijn via het online ticketportaal van Borussia Monchengladbach te verkrijgen. Het verkrijgen van kaarten voor niet topwedstrijden is relatief eenvoudig. Per seizoenshelft gaan alle kaarten in de verkoop. Aan het begin van het seizoen dus alle thuiswedstrijden tot aan de winterstop. Vanaf de winterstop zijn alle kaarten te koop voor de resterende thuiswedstrijden. De prijs kan variëren van 14-64 euro per kaart afhankelijk van de tegenstander en de plaats in het stadion. Om kaarten te kunnen kopen moet je een gratis account aanmaken en heb je een creditcard nodig om de kaarten af te rekenen. Je ontvangt de kaarten thuis per post.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Ook hier kun je losse kaarten kopen!

Tip 3: Het uitvak is vaak niet uitverkocht, hierdoor is het mogelijk om voor een relatief laag bedrag kaarten te krijgen (weliswaar in het uitvak) voor Schalke04. Deze kaarten voor het uitvak zijn ook online te verkrijgen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Koop hier losse kaarten!