Borussia Mönchengladbach tickets

Borussia Mönchengladbach tickets kopen, hoe werkt dat? Borussia Mönchengladbach is een Duitse voetbalclub gelegen in de Noordrijn Westfalen regio, net over de grens bij Venlo. In deze regio liggen veel Duitse voetbalclubs waaronder Borussia Dortmund, Schalke04, en Fortuna Düsseldorf. Een wedstrijd bezoeken is dus ideaal voor een dagtrip vanuit Nederland en België. Hieronder lees je hoe je zelf eenvoudig aan Borussia Monchengladbach tickets komt.

BMG tickets bekijken

Borussia Mönchengladbach speelt sinds 2004 haar thuiswedstrijden in het Borussia Park stadion dat plaats biedt aan ruim 54.000 toeschouwers. Het stadion is berucht vanwege de Nordkurve, ofwel de noord-tribune waar de harde kern van Gladbach staat. De grootste rivaal van Borussia Mönchengladbach is 1. FC Köln.

Borussia Mönchengladbach kaarten kopen

Borussia Mönchengladbach kaarten zijn op een aantal manieren te verkrijgen. Soms is het mogelijk om via de officiële website van Borussia Mönchengladbach kaarten te kopen. Meestal is dit alleen het geval tegen minder aansprekende tegenstanders in de DFB-Pokal of Bundesliga en/of bij wedstrijden op een doordeweekse avond. Om kaarten te kunnen kopen moet je een gratis account aanmaken.

Wil jij een topwedstrijd bezoeken of Borussia Mönchengladbach kaarten bestellen zonder account? Dan is er een eenvoudigere manier.

Voetbalticketshop is een Nederlands voetbalticketbedrijf dat kaarten voor tal van Duitse clubs aanbiedt waaronder Borussia Mönchengladbach. Op hun website kun je direct en zonder account kaarten voor Borussia Mönchengladbach bestellen.

Op hun website kies je welke wedstrijd jij wilt bezoeken. Vervolgens kies je of je kaarten voor de lange of korte zijde wilt bestellen en het aantal. Wanneer je met meerdere personen gaat heb je de garantie minimaal tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk de Borussia Mönchengladbach tickets van Voetbalticketshop hier.

Borussia Mönchengladbach voetbalreis

Indien jij ook in Mönchengladbach wilt verblijven kan het interessant zijn een Borussia Mönchengladbach voetbalreis te boeken. Number 1 Voetbalreizen is een voetbalreisorganisatie die voetbalreizen naar Borussia Mönchengladbach aanbiedt.

Hier krijg je dezelfde kaarten als bij Voetbalticketshop. Het verschil bij deze voetbalreis is dat je ook direct je hotelovernachting(en) kan boeken. Je hebt keuze uit een aantal verschillende hotels. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt in het hotel is altijd bij de voetbalreis inbegrepen!

Bekijk de Borussia Mönchengladbach voetbalreizen van Number 1 hier.

Borussia Monchengladbach tickets