Borussia Monchengladbach tickets

Borussia Monchengladbach is een Duitse voetbalclub gelegen de Noordrijn Westfalen regio, net over de grens bij Venlo. In deze regio liggen veel Duitse voetbalclubs, zoals Borussia Dortmund, Schalke04,  Fortuna Dusseldorf, Bayern Leverkussen en 1. FC Köln. Een wedstrijd bezoeken is dus ideaal voor een dagtrip vanuit Nederland en België. Hieronder lees je hoe je zelf eenvoudig aan Borussia Monchengladbach tickets komt.

Aanbod tickets bekijken

De thuiswedstrijden speelt Borussia Monchengladbach sinds 2004 in het stadion Borussia Park dat plaats biedt aan ruim 54.000 toeschouwers. Het stadion is bekend vanwege de ‘Nordkurve’ ofwel de noord-tribune waar de harde kern van Gladbach staat. De grootste rivaal van Borussia Monchengladbach is 1. FC Köln.

Zelf kaarten kopen Borussia Monchengladbach

Via de officiële website van Borussia Monchengladbach is het mogelijk om zelf wedstrijdkaarten te kopen. Om te zien wanneer Gladbach thuis speelt kun je hier het speelschema vinden. De tickets zijn via het online ticketportaal van Borussia Monchengladbach te verkrijgen. Het verkrijgen van kaarten voor niet topwedstrijden is relatief eenvoudig. Per seizoenshelft gaan alle kaarten in de verkoop. Aan het begin van het seizoen dus alle thuiswedstrijden tot aan de winterstop. Vanaf de winterstop zijn alle tickets te koop voor de resterende thuiswedstrijden. De prijs kan variëren van 14-64 euro per kaart afhankelijk van de tegenstander en de plaats in het stadion. Om kaarten te kunnen kopen moet je een gratis account aanmaken en heb je een creditcard nodig om de kaarten af te rekenen. Je ontvangt de tickets netjes thuis per post.

Borussia Monchengladbach tickets uitverkocht?

Thuiswedstrijden van Borussia Monchengladbach raken in het algemeen altijd uitverkocht. Voornamelijk voor tegenstanders als Bayern Munchen, Borussia Dortmund, FC Koln en Schalke 04 is de vraag naar kaarten groter dan het aanbod. In dat geval kan je Borussia Monchengladbach tickets het beste kopen bij een Nederlandse tussenpartij die groot inkoopt of de juiste contacten hebben.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier van particuliere verkopers!

Tip 2: Ook hier kun je betrouwbaar en eenvoudig losse tickets kopen!

Tip 3: Borussia Monchengladbach tickets en hotel boek je goedkoop online.

Tip 4: Het uitvak is vaak niet uitverkocht, hierdoor is het mogelijk om voor een relatief laag bedrag kaarten te krijgen (weliswaar in het uitvak) voor Borussia Monchengladbach. Deze tickets voor het uitvak zijn ook online te verkrijgen op de clubsite.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Koop hier losse kaarten of voetbalreis!

Borussia Monchengladbach tickets
Borussia Monchengladbach tickets voor de korte zijde