Brighton tickets

Brighton tickets, hoe koop je die? Brighton & Hove Albion is een voetbalclub gevestigd in de Zuid-Engelse badplaats Brighton & Hove. De club werd opgericht in 1901 en speelt zijn thuiswedstrijden in het Falmer Stadium, ook wel bekend als het Amex. Het stadion heeft een capaciteit van 31.800 toeschouwers.

Brighton tickets bekijken

De club kent een aantal hoogtepunten in haar geschiedenis. Zo werden er meerdere titels in de lagere divisies van Engeland gewonnen. Ook het bereiken van de finale van de FA Cup in 1983 en het behalen van promotie naar de Premier League in 2017 zijn andere hoogtepunten. Sinds deze promotie spelen zij onafgebroken op het hoogste niveau.

Wil jij een wedstrijd van Brighton bezoeken? Lees dan verder hoe jij zelf Brighton tickets kan kopen.

Brighton kaarten kopen doe je zo

Er zijn verschillende manieren om Brighton tickets te kopen. De meest voor de hand liggende manier is om tickets te kopen via de website van de club. Helaas blijkt echter dat hier tickets bestellen, wanneer je een enkele keer naar Brighton wilt, vrijwel onmogelijk is.

Brighton & Hove Albion werkt namelijk met een aantal fasen. Allereerst mogen My Albion+ members tickets kopen. Dit zijn officiële betalende leden van de club. Daarna kunnen seizoenkaarthouders tickets bij bestellen. Tot slot zijn mensen die eerdere thuiswedstrijden hebben gekocht aan de beurt.

Grote kans dat jij niet bij één van deze drie groepen zit. Maar gelukkig is er toch een manier om direct en zonder membership Brighton tickets te kopen! Één van de weinige Nederlandse aanbieders voor buitenlandse voetbaltickets die Brighton kaarten aanbiedt is Voetbalticketshop.

Zij verkopen kaarten voor al Brighton haar thuiswedstrijden. Je kan kiezen welke wedstrijd je wilt bezoeken en of je op de korte of lange zijde van het stadion plaats wilt nemen. Wanneer je met meerdere personen gaat kun je gegarandeerd tot minimaal drie tickets naast elkaar kopen.

Bekijk de Brighton & Hove Albion tickets van Voetbalticketshop hier.

Brighton voetbalreis

Er zijn verschillende manieren om een Brighton voetbalreis te boeken. Je kan bijvoorbeeld zelf een hotel boeken en Brighton kaarten bij bovenstaande aanbieder kopen. Maar je kan ook direct een Brighton voetbalreis boeken bij Number1Voetbalreizen!

Zij bieden dezelfde wedstrijdkaarten als Voetbalticketshop maar dan in combinatie met je hotelovernachting(en) en ontbijt in deze hotels. Je kan zelf een keuze maken uit een aantal centraal gelegen hotels.

Een Brighton voetbalreis biedt de mogelijkheid om te genieten van de sfeer en het niveau van de Engelse Premier League. Daarnaast kun je de stad Brighton en haar prachtige omgeving verkennen.

Brighton is een bruisende badplaats met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden. Een aantal aan te prijzen bezienswaardigheden zijn het Royal Pavilion, het Brighton Museum & Art Gallery en de iconische Brighton Pier.

Bekijk het aanbod van Number1 Voetbalreizen hier.