Celtic tickets

Celtic tickets, hoe kom je daaraan? Celtic is een Schotse voetbalclub uit Glasgow dat actief is in de Schotse Premier League. De club is opgericht in 1887 en de clubkleuren zijn het bekende groen en wit. De thuiswedstrijden speelt Celtic op Celtic Park dat plaats biedt aan ruim 60.411 toeschouwers. Het stadion ademt sfeer en passie zoals je gewend bent van voetbalclubs uit het Verenigd Koninkrijk.

Celtic tickets bekijken

De aartsrivaal van Celtic is stadsgenoot Glasgow Rangers. De wedstrijd tussen beide ploegen wordt ‘The Old Firm’ genoemd en is altijd erg beladen, maar vooral sfeervol. The Old Firm wordt door sommige gezien als de grootste derby van de wereld. Dit komt doordat Celtic en Glasgow Rangers al jarenlang het Schotse voetbal domineren.

Doordat de Schots competitie uit slechts 12 clubs bestaat speelt elke club minstens drie keer per seizoen tegen elkaar. Vervolgens is er een minicompetitie om het kampioenschap en één om degradatie waarin ploegen nog één keer tegen elkaar spelen. Over het algemeen wordt The Old Firm dus vier keer per seizoen gespeeld.

Hoe kom ik aan Celtic kaarten?

Celtic heeft, net als rivaal Glasgow Rangers, een enorm trouwe aanhang en er zijn lange wachtlijsten om een seizoenkaart te krijgen. Resterende losse wedstrijdkaarten gaan per seizoenshelft in de verkoop. Aan het begin van het seizoen kan je tot eind van het jaar kaarten kopen en vanaf de winterstop voor het resterende deel van het seizoen.

De verkrijgbaarheid van Celtic kaarten hang sterk af van de tegenstander. Waneer Celtic tegen een minder aansprekende tegenstander speelt en je er op tijd bij bent is het redelijk gemakkelijk om kaarten te kopen voor Celtic. Voor de wedstrijd tegen Glasgow Rangers of wedstrijden in de kampioenspoule of Champions League is het vrijwel onmogelijk om zelf via de vrije verkoop kaarten te kopen.

Deze wedstrijden zouden het stadion meerdere keren kunnen vullen omdat de vraag wereldwijd ontzettend groot is. Om deze of andere topwedstrijden van Celtic te kunnen bezoeken heb je hulp nodig van een voetbalreisorganisatie.

Een betrouwbare Nederlandse partij die je kan helpen aan Celtic kaarten is Voetbalticketshop. Zij leveren losse voetbalkaarten voor tal van Europese clubs waaronder Celtic. Meestal kan je kiezen uit kaarten voor verschillende secties in het stadion en krijg je de garantie met meerdere personen naast elkaar te kunnen zitten.

Het kan zijn dat Celtic kaarten voor de wedstrijd die jij wilt bezoeken op aanvraag zijn. In dat geval is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

Bekijk de Celtic tickets van Voetbalticketshop hier.

Celtic voetbalreis

Wil jij naast je Celtic kaarten ook meteen je hotelovernachting(en) regelen? Dan is een Celtic voetbalreis van Number 1 Voetbalreizen iets voor jou. Number 1 en Voetbalticketshop vallen onder dezelfde organisatie. Waar Voetbalticketshop zich richt op losse tickets levert Number 1 voetbalreizen.

Hierbij boek je naast je wedstrijdkaarten ook direct je hotel. Meestal kan je kiezen uit een aantal verschillende hotels die allen centraal gelegen zijn. Je ontbijt in deze hotels is bij de prijs inbegrepen.

Bekijk de Celtic voetbalreizen van Number 1 hier.