Champions League finale tickets

De topwedstrijd van het voetbalseizoen is natuurlijk de finale van de grote Champions League competitie. Deze finale wordt meestal gespeeld in mei en elk jaar in een groot stadion in een ander land.

Champions League tickets bekijken

Dit seizoen zal de Champions League finale worden gespeeld op zaterdag 10 juni 2023 in Istanbul. Lees hieronder hoe je zelf aan de Champions League finale tickets kunt komen.

Hoe kom ik aan Champions League Finale tickets?

Bij de Champions League finale gaat ongeveer 1/3 van de finalekaarten naar elk van de deelnemende finalisten. De overige tickets worden door de UEFA beschikbaar gesteld voor sponsoren en neutrale toeschouwers. De kaarten die toegekend worden aan beide clubs worden verkocht onder de seizoenkaarthouders en leden van de supportersverenigingen.

Daarnaast worden er ook tickets verkocht via de website van de UEFA. Elke voetballiefhebber kan zich hiervoor inschrijven. Je hiervoor inschrijven kan meestal van half tot eind maart.

Onder de inschrijvingen vindt een loting plaats en je wordt via e-mail geïnformeerd of je kaarten toegewezen hebt gekregen of niet. Bij het inschrijven kan je kiezen uit vier categorieën kaarten. Categorie 1 de duurste tickets zijn en categorie 4 de goedkoopste.

champions-league-finale

Per inschrijving kan je twee kaarten aanvragen. Om tickets aan te kunnen vragen moet je beschikken over een gratis account van de UEFA, een creditcard en twee geldige paspoorten, omdat de tickets op naam worden gezet. Wanneer je je aanvraag hebt ingediend en kaarten toegewezen hebt gekregen is het niet meer mogelijk om deze te annuleren. Het geld wordt automatisch van je creditcard afgeschreven.

Het aantal kaarten dat verloot wordt is zeer beperkt en er zijn jaarlijks ongelofelijk veel aanmeldingen. Op deze manier kaarten aanvragen is het proberen waard maar de kans dat jij ook daadwerkelijk kaarten toegewezen krijgt is erg klein. Indien jij zeker wilt zijn van Champions League finale tickets kan het handig zijn om een voetbalreisorganisatie in te schakelen.

Champions League finale kaarten aanvragen

Een partij die mogelijk kan helpen bij het kopen van Champions League finalekaarten is Voetbalticketshop. Zij verkopen losse voetbaltickets voor tal van Europese voetbalclubs. Voor veel Champions League wedstrijden zijn tickets direct leverbaar. Tot na de halve finales zijn de finalisten uiteraard niet bekend en tickets dus ook niet leverbaar.

Bekijk het aanbod van Champions League tickets nadat de finale bekend is en kijk of Champions League finalekaarten al leverbaar zijn. Mocht dit niet het geval zijn of indien jij voor de halve finales kaarten wilt bestellen dan kan je een offerte aanvragen voor Champions League finale tickets.

Bekijk de Champions League tickets van Voetbalticketshop hier.

champions-league-bal