Club Brugge tickets

Club Brugge tickets, hoe kom je daaraan? Club Brugge is één van de meest succesvolle voetbalclubs van België. De club werd opgericht in 1891 en speelt haar thuiswedstrijden in het Jan Breydelstadion dat plaats biedt aan bijna 30.000 toeschouwers. Club Brugge is één van de traditionele topclubs in België en heeft dan ook een veelvoud aan landstitels en bekers gewonnen.

Club Brugge tickets bekijken

De club heeft een grote en trouwe achterban die elke thuiswedstrijd weer de weg naar het stadion weten te vinden. Wil jij hier eens tussen zitten om Club Brugge live in actie te zien en de sfeer te ervaren? Lees dan verder en ontdek hoe je Club Brugge tickets koopt!

Club Brugge kaarten

Club Brugge kaarten zijn op verschillende manieren te koop. Soms is het mogelijk om kaarten via Club Brugge haar website te kopen. Hiervoor heb je wel een Club Brugge fanaccount nodig. Daarnaast hangt de verkrijgbaarheid van Club Brugge tickets erg af van competitie en tegenstander.

Wil jij een wedstrijd tegen een laagvlieger in de competitie bezoeken dan kan je proberen een account te maken en zo kaarten te kopen. Voor topwedstrijden, Europese wedstrijden of wedstrijden in de Play-offs om het kampioenschap is dit vaak niet mogelijk. Kaarten voor deze wedstrijden raken vaak snel uitverkocht nadat seizoenkaarthouders en leden van supportersverenigingen de kans hebben gehad kaarten te kopen.

Gelukkig is er een Nederlands bedrijf dat je kan helpen aan losse Club Brugge kaarten voor al haar thuiswedstrijden. Het gaat hier om Voetbalticketshop! Dit is een webshop waar je losse voetbalkaarten voor veel verschillende Europese voetbalclubs, waaronder dus Club Brugge, kan kopen.

Op hun website kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken en of je normale of VIP-kaarten wenst. Even afrekenen nog en je bent klaar om in de auto te stappen en naar Brugge af te reizen voor een onvergetelijke wedstrijd. Je kan hier dus direct bestellen zonder dat een Club Brugge account nodig is!

Bekijk de Club Brugge tickets van Voetbalticketshop hier.

Club Brugge voetbalreis

Club Brugge is natuurlijk goed bereikbaar als dagtrip vanuit Nederland. Toch is het aan te raden om ook in Brugge te verblijven. Brugge is een namelijk een prachtige stad in die bekend staat om haar grachten en middeleeuwse architectuur. Het is een geschikte bestemming voor een voetbalweekendje weg en biedt genoeg te zien en te doen om je te vermaken.

Daarnaast heeft Brugge ook veel te bieden op het gebied van eten en drinken. Probeer wanneer je hier bent lokale specialiteiten zoals mosselen, Belgische frieten, chocolade en natuurlijk Belgisch bier in één van de vele gezellige restaurants, cafés en brouwerijen.

Overtuigd? Boek dan een Club Brugge voetbalreis van Number1voetbalreizen. Zij leveren Club Brugge arrangementen bestaande uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en) inclusief ontbijt. Met enkele klikken is alles geregeld en ben jij klaar om te genieten van alles wat Club Brugge en de stad te bieden hebben!

Bekijk de Club Brugge voetbalreizen van Number 1 hier.