Tottenham Hotspur

 

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Tottenham Hotspur (bijnaam ‘The Spurs’) is een voetbalclub uit het noorden van Londen. De thuiswedstrijden worden in het seizoen 2017-2018 gespeeld op Wembley, omdat het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur nog in aanbouw is. Het nieuwe stadion dat als het goed is halverwege 2018 klaar is biedt plaats aan 61.000 toeschouwers.

Hoe kom ik aan kaarten?

Op de officiële website van Tottenham Hotspur staat het wedstrijdprogramma. Op het ticketportaal kun je zien welke wedstrijdtickets er op het moment in de verkoop zijn. Net als bij alle andere clubs in Engeland worden de tickets in fases verkocht. Eerst voor de leden en als laatste de ‘General Sale’ waar iedereen bij kan. Op de website van Tottenham Hotspurs staat het verkoopschema voor het hele seizoen. Voor het seizoen 2017-2018 kost een los kaartje tussen de 19 en 81 pond.

Om kaarten te kunnen kopen moet je beschikken over een (gratis) account van Tottenham Hotspur en een creditcard om mee te betalen.

Tip 1: Tottenham Hotspur heeft ook een officiële marktplaats waar seizoenskaarthouders losse wedstrijden kunnen verkopen. Dit volledige veilig en gecontroleerd. Echter kunnen de prijzen wel hoger zijn dan de echte waarde van het kaartje. Echter is dit alsnog goedkoper dan via de tickethandelaren.

Tip 2: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.