West Ham United

 

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

West Ham United (bijnaam ‘The Hammers’) speelt op dit moment zijn thuiswedstrijden in Boleyn Ground, beter bekend als Upton Park en biedt plaats aan ruim 35.000 toeschouwers. Het stadion van West Ham United is gelegen in de buurt Upton Park. Vanaf het seizoen 2016-2017  speelt West Ham United in een nieuw stadion dat in 2012 voor de Olympische Spelen werd gebruikt. Het stadion biedt plaats aan ruim 54.000 toeschouwers.

Hoe kom ik aan kaarten voor West Ham United?

Kaarten krijgen voor WHU is heel lastig. Ik ben zelf in het seizoen 2015-2016 geweest, het laatste jaar dat ze op Boleyn Ground spelen en toen was het onmogelijk om aan kaarten te komen. Heel af en toe komt het voor dat er een aantal kaarten in de ‘General Sale’ verkocht worden.

Meer kans om kaarten voor West Ham United te komen is om een lidmaatschap af te sluiten waardoor je voorrang krijgt. Het lidmaatschap van West Ham United kost 45 pond en kun je hier bestellen (zorg dat je non-UK membership kiest). Wanneer je een member bent krijg je voorrang bij het kopen van kaarten.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Vaak is het uitvak niet uitverkocht, probeer via de uitspelende club aan kaarten voor het uitvak te komen.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.