Europa League tickets

Europa League tickets, hoe kom je daaraan? De Europa League is het één na hoogste Europese clubtoernooi. De Europa League zit vol met aansprekende clubs en vaak ook veel Nederlandse ploegen. Er is dan ook veel vraag naar Europa League kaarten. Wil jij een Europa League wedstrijd bezoeken? Op deze pagina lees je hoe je aan kaarten komt.

Europa League tickets bekijken

Hoe kom ik aan kaarten voor de Europa League?

De verkoop van Europa League kaarten verloopt niet via de UEFA. Europa League tickets worden verkocht op de website van de thuisspelende club en bij voetbalreisorganisaties.

Op officiële clubsites kan je kort na de lotingen vinden wanneer tickets in de verkoop gaan. Om kans te maken op Europa League kaarten via de club haar website is het meestal noodzakelijk om een lidmaatschap of membership van de club aan te schaffen. Hiermee heb je voorrang op het krijgen van kaarten.

De beschikbaarheid van Europa League tickets hangt sterk af van de wedstrijd die je wilt bezoeken. Bij de ene club is er meer animo voor een Europa League wedstrijd dan bij de ander.

Om zeker te zijn van Europa League kaarten zonder lidmaatschap van een club nodig te hebben kan je terecht bij Voetbalticketshop. Zij leveren Europa League tickets voor tal van clubs uit binnen-en buitenland.

Bij hun bestel je zonder gedoe. Je kiest simpelweg de wedstrijd die je wilt bezoeken, selecteert de tribune waar je plaats wilt nemen en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Vervolgens plaats je een bestelling. Bij de meeste wedstrijden krijg je de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk de Europa League tickets van Voetbalticketshop hier.

Europa League voetalreis

Veel Europa League clubs liggen in prachtige steden en/of landen. Het kan dan ook zijn dat je een reis wilt maken naar zo’n stad in combinatie met het bezoeken van een voetbalwedstrijd. Bijkomend voordeel is dat Europa League wedstrijden altijd op donderdagavond zijn. Dit kan dan ook de ideale aftrap zijn voor een lang weekend weg naar een mooie stad.

Mocht jij dus in plaats van losse kaarten een Europa League voetbalreis willen dan kan Number 1 Voetbalreizen hierbij helpen. Number 1 is onderdeel van dezelfde organisatie als Voetbalticketshop. Waar Voetbalticketshop zich richt op losse kaarten combineert Number 1 deze met hotelovernachting(en).

Je kan zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de voetbalreis inbegrepen. Europa League voetbalreizen boek je dus bij Number 1.

Bekijk de Europa League voetbalreizen van Number 1 hier.

Europa League tickets