Europa League tickets

Een doordeweekse stedentrip naar Londen, Duitsland net over de grens, Italië of warme stad in Spanje kan ideaal gecombineerd worden met het bezoeken van een Europa League wedstrijd. Aangezien de Europa League wedstrijden altijd op donderdagavond plaatsvinden kan je dit beter combineren met een bezoek aan bepaalde stad of werkreis. Europa League tickets kan je eenvoudig zelf kopen, omdat veel supporters op donderdag verhinderd. Daarnaast zijn de wedstrijden niet top, worden er B-elftallen opgesteld en vallen de tegenstanders vaak tegen.

Kaarten Europa League kopen

Hoe kom ik aan kaarten voor de Europa League?

Zoals gezegd worden Europa League wedstrijden altijd op donderdagavond gespeeld, het is dus van belang dat je doordeweeks vrij kunt nemen. Het speelschema van de Europa League vind je terug op de officiële website van de UEFA. Hier kan je in één overzicht zien welke wedstrijden op welke data plaatsvinden. De kaartverkoop voor deze wedstrijden verloopt alleen niet via de UEFA, maar Europa League kaarten kan je kopen op de website van de thuisspelende club.

Wanneer tickets voor een bepaalde wedstrijd in de verkoop gaan wordt vermeld op de officiële clubsites. Noteer deze datum in je agenda en zorg ervoor dat je op het aangegeven tijdstip klaar zit om kaartjes te kunnen kopen. Maak van tevoren een online account aan en voer je gegevens correct in. Om meer kans te maken op tickets kan je het beste een lidmaatschap of member van de club aanschaffen. Hiermee heb je voorrang op het krijgen van kaarten. Voor de meeste Europa League wedstrijden kan je met een lidmaatschap gewoon tickets kopen, pas vanaf de kwartfinales wordt het moeilijker.

Europa League tickets bijna nooit uitverkocht

Het komt niet heel vaak voor dat Europa League tickets voor groepwedstrijden uitverkocht raken. Vooral omdat supporters op donderdag niet heen kunnen/willen en de tegenstanders vaak niet aansprekend zijn. Vanaf de kwartfinales worden de wedstrijden groter en komt er meer op het spel te staan. Vanaf dat moment is het moeilijker om tickets voor de Europa League te verkrijgen. Raakt de wedstrijd uitverkocht? Lees hieronder onze tips voor alternatieven.

Tip 1: Europa League tickets worden ook aangeboden door de betrouwbare website van VoetbalreizenXL.

Tip 2: Voetbalreizen naar Europa League wedstrijden boek je goedkoop bij Number1voetbalreizen. Deze packages bestaan uit kaarten, hotel en eventueel vervoer.

Tip 3: Lees hier onze tips met betrekking tot kaarten voor de Europa League finale.

Europa League tickets
De laatste seizoenen zijn vooral Europa League tickets voor Arsenal populair

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.