Everton FC tickets

De Toffees, zoals de bijnaam van de club luidt, spelen haar thuiswedstrijd in het authentieke Goodison Park. Dit stadion ademt de ouderwetse Engelse voetbalsfeer en beschikt zelfs nog over houten stoeltjes op sommige tribunes! Het stadion biedt plaats aan 39.572 toeschouwers. In de begin dagen van Everton FC speelde het de thuiswedstrijden op Anfield, het huidige stadion van aartsrivaal Liverpool FC. Hierdoor is ook de rivaliteit tussen de twee clubs ontstaan. De stadsderby tussen Liverpool FC en Everton FC heet de Merseyside derby en is altijd erg sfeervol. Everton tickets zijn opzich redelijk makkelijk te verkrijgbaar, lees hieronder hoe je kaarten koopt. 

Bekijk aanbod voetbaltickets Everton

Hoe kom ik zelf aan kaarten Everton FC?

Wedstrijd kaarten voor Everton FC zijn online aan te kopen. Doordat Everton in een niet al te groot stadion speelt en het een trouwe aanhang heeft zijn er niet veel kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop. Het is dus van belang om er op tijd bij te zijn. Op de homepage staat het wedstrijdschema gepubliceerd waar je kan zien wanneer Everton thuis speelt en tegen welke tegenstander The Toffees het opnemen.

In de ticket verkoop sectie van de website is het mogelijk om tickets aan te schaffen. De kaarten gaan meestal 4-5 weken voor aanvang van de wedstrijd in de sale. Zoals bij alle voetbalclubs hebben de leden van de supportersvereniging (members) 2-3 dagen eerder de mogelijkheid om kaarten te kopen voor dat de ‘general sale’ van start gaat. Een wedstrijd kaartje voor Everton kost ongeveer 38-50 pond afhankelijk van de plaats in het stadion en de tegenstander.

Om tickets Everton te kunnen kopen moet je beschikken over een (gratis) account van de club en een creditcard om mee te betalen.

Tickets Everton kopen? Lees onze tips!

Wanneer tickets Everton uitverkocht zijn, maar je alsnog een wedstrijd wilt bezoeken kan je kaarten kopen bij betrouwbare Nederlandse websites. Lees hieronder onze tips.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Everton tickets betrouw hier.

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Tip 3: Bekijk altijd de recensies van de verschillende ticketaanbieders. Koop altijd een bij betrouwbare ticketshop

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis Everton of koop losse kaarten!

Everton tickets
Everton tickets voor de houten stoeltjes tribune