Everton tickets

De Toffees, zoals de bijnaam van de club luidt, spelen haar thuiswedstrijd in het authentieke Goodison Park. Dit stadion ademt de ouderwetse Engelse voetbalsfeer en beschikt zelfs nog over houten stoeltjes op sommige tribunes! Het stadion biedt plaats aan 39.572 toeschouwers.

Everton tickets bekijken

In de begindagen van Everton FC speelde het haar thuiswedstrijden op Anfield, het huidige stadion van aartsrivaal Liverpool FC. Hierdoor is ook de rivaliteit tussen de twee clubs ontstaan. De stadsderby tussen Liverpool FC en Everton FC heet de Merseyside derby en is altijd erg sfeervol. Everton tickets kopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. 

Everton kaarten, hoe kom ik daaraan?

Everton kaarten zijn op verschillende manieren online te kopen. Doordat Everton in een niet al te groot stadion speelt en het een trouwe aanhang heeft zijn er zelden tot nooit kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop. Wanneer je via Everton zelf kaarten wilt kopen zou je dus in de meeste gevallen betaald member van de club moeten worden.

Al met al is het erg omslachtig om voor minimaal één seizoen betaald lid te worden van Everton om in aanmerking te komen voor kaarten. Het is namelijk nog niet gegarandeerd dat je ook daadwerkelijk wedstrijdkaarten kan kopen.

Everton tickets

Soms werkt Everton met loyaliteitspunten waarbij supporters die het afgelopen seizoen meerdere wedstrijden hebben bezocht voorrang krijgen of met een loting. Het is dus best risicovol om al wel voor je lidmaatschap te hebben betaald, maar nog niet zeker te zijn van Everton kaarten.

Een risicoloos alternatief is Voetbalticketshop. Dit is een webshop waarbij je direct kaarten voor buitenlandse voetbalclubs waaronder Everton kan kopen. Hier heb je geen lidmaatschap of loyaliteitspunten nodig. Je kiest simpelweg welke wedstrijd jij wilt bezoeken, en vervolgens of je op de lange of korte zijde plaats wilt nemen. Vervolgens kan je jouw Everton tickets direct bestellen!

Bekijk de Everton tickets van Voetbalticketshop hier.

Everton voetbalreis

Met een Everton voetbalreis is naast je toegang tot de wedstrijd ook direct je hotel geregeld. Een partij die Everton voetbalreizen verkoop is Number1Voetbalreizen.

Bij hun Everton voetbalreizen krijg je dezelfde tickets als bij Voetbalticketshop, maar dan inclusief hotelovernachting(en) en ontbijt. Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels die allen centraal gelegen zijn. Ook je ontbijt in deze hotels is bij je reis inbegrepen. Ideaal dus als jij direct alles geregeld wilt hebben!

Bekijk de Everton voetbalreizen van Number 1 hier.

Voor je reis naar Liverpool is het verstandig om verschillende opties te vergelijken. De prijs van vliegtickets hangt uiteraard af van de reisdatum en luchtvaartmaatschappij. Het is vaak goedkoper om vanuit Nederland naar het nabijgelegen Manchester te vliegen. Het kan interessant zijn om dit mee te nemen met het boeken van je vliegtickets.