FC Porto tickets

FC Porto tickets kopen doe je zo! FC Porto, voluit Futebol Clube do Porto, is een voetbalclub gevestigd in de prachtige stad Porto. FC Porto werd opgericht in 1893 en is één van de meest succesvolle voetbalclubs van Portugal. De club doet jaarlijks mee om de landstitel en heeft zelfs twee Champions League titels op haar naam staan.

FC Porto tickets bekijken

FC Porto speelt haar thuiswedstrijden in het Estádio do Dragão. Dit stadion werd in 2003 geopend en biedt plaats aan meer dan 50.000 toeschouwers. FC Porto staat bekend om de constante doorstroom van toptalent dat zij leveren. Wil jij een wedstrijd van deze grote club bezoeken? Lees dan verder en ontdek hoe je FC Porto tickets kan kopen.

FC Porto kaarten

FC Porto kaarten zijn via verschillende partijen te verkrijgen. Veel voetbalfans proberen het via de website van FC Porto. Helaas is het echter lang niet altijd mogelijk om hier, als voetbaltoerist, FC Porto kaarten te kopen.

FC Porto kaarten, met name voor wedstrijden tegen Benfica, Sporting en in de Champions League, zijn niet altijd in de vrije verkoop. Dit houdt in dat je voor de mooie affiches officieel member van de club moet zijn om tickets te kunnen kopen. Dit membership kost tientallen euro’s per jaar.

Ik vind het erg onhandig om officieel betalend lid te worden van een club in het buitenland om überhaupt in aanmerking te komen voor kaarten. Daarom adviseer ik een andere partij om FC Porto tickets te kopen, namelijk Voetbalticketshop.

Op hun website kun je direct en zonder membership losse FC Porto tickets kopen. Je gaat naar hun website en kiest je affiche. Vervolgens kan je kiezen of je op de korte of lange zijde plaats wilt nemen en geef je aan hoeveel kaarten je nodig hebt. Tot slot voldoe je de betaling en je bent klaar om jouw FC Porto wedstrijd te bezoeken!

Bekijk de FC Porto tickets van Voetbalticketshop hier.

FC Porto voetbalreis

Porto is een erg leuke stad. Waarschijnlijk zal jij rondom jouw FC Porto wedstrijd ook één of meerdere nachten in Porto willen verblijven. Je kan zowel je wedstrijdkaarten als hotel direct regelen via Number1Voetbalreizen.

Zij bieden FC Porto voetbalreizen aan bestaande uit Porto tickets, hotelovernachting(en) en je ontbijt in je hotel. Je kan zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels. Met het boeken van deze voetbalreizen heb je in enkele klikken alles voor jouw FC Porto voetbalreis geregeld.

Bekijk de FC Porto voetbalreizen van Number 1 hier.

FC Porto is een geweldige bestemming voor een voetbalreis. FC Porto speelt attractief voetbal in een prachtig stadion met een fanatieke achterban. Daarnaast is Porto zelf een stad waar van alles te beleven is. Van bezienswaardigheden en geweldig eten tot aan oneindig veel leuke barretjes, alles in aanwezig voor een geslaagd voetbalweekend.

Op voetbalgebied zou je ook kunnen overwegen een wedstrijd en/of het stadion van stadsgenoot Boavista te bezoeken!