FC Barcelona tickets

FC Barcelona tickets, hoe koop je die? FC Barcelona is afkomstig uit de gelijknamige stad Barcelona en speelt zijn wedstrijden in het wereld beroemde stadion Camp Nou. Het stadion van FC Barcelona biedt plaats aan 99.050 toeschouwers en is bijna elke wedstrijd volledig uitverkocht.

In het verleden hebben veel Nederlanders furore gemaakt bij FC Barcelona en bijgedragen aan grote successen. Onder andere Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Ronald Koeman, Frank en Ronald de Boer en Patrick Kluivert zijn bij FC Barcelona actief geweest als trainer of als speler. Op dit staan de Nederlanders Frenkie de Jong en Memphis Depay onder contract bij Barça.

FC Barcelona tickets bekijken

De grote aartsrivaal is Real Madrid. De wedstrijd tussen deze twee rivalen wordt El Clasico genoemd en staan garant voor spektakel en sfeer.

Thuiswedstrijden van FC Barcelona zijn fantastisch om mee te maken. Het is geweldig om topvoetbal te zien in een historisch stadion en verschillende wereldspelers live in actie te zien.

FC Barcelona kaarten, zo kom je eraan

Thuiswedstrijden van FC Barcelona worden vaak bezocht door heel veel toeristen. Toch is het niet eenvoudig om via FC Barcelona tickets te kopen. En zeker niet voor grote wedstrijden zoals El Clasico.

Kaartverkoopinformatie FC Barcelona

De kaartverkoop bij FC Barcelona gaat in verschillende fasen. Via Barcelona zelf gaan ongeveer een maand van tevoren de kaarten in de verkoop. De leden van de supportersvereniging (socios), en seizoenkaarthouders hebben als eerste de kans om kaarten (bij) te kopen.

Indien er na seizoenkaarthouders, en losse kaarten verkocht aan seizoenkaarthouders en socios, nog kaarten over zijn volgt soms de vrije verkoop. In praktijk is dit niet altijd zo. Vrij recent speelde FC Barcelona een thuiswedstrijd met naar schatting 20.000 Eintracht Frankfurt fans op de thuisvakken. FC Barcelona heeft aangegeven dit soort scenario’s in de toekomst te willen voorkomen en dit kan gevolgen hebben voor de vrije verkoopmogelijkheden.

De prijzen van FC Barcelona kaartjes lopen erg uiteen. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de plaats in het stadion. Hogere plaatsen zijn goedkoper dan lagere plaatsen en achter het goal is goedkoper dan aan de lange zijde. Daarnaast variëren de prijzen ook per tegenstander. Tegen laagvliegers betaal je minder dan voor topwedstrijden tegen bijvoorbeeld Real Madrid of Atlético Madrid.

Direct FC Barcelona tickets bestellen zonder gedoe

Wil jij direct FC Barcelona kaarten kopen, zonder dat je hier socio voor hoeft te zijn? Boek dan bij Voetbalticketshop. Dit is een website waar je losse tickets voor tal van buitenlandse clubs kan bestellen waaronder FC Barcelona. Bij hun boek je veilig en zonder gedoe je kaarten.

Je kan kiezen uit verschillende sectoren in het stadion en hebt wanneer je met meerdere personen gaat de garantie minimaal met drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Bestellen bij Voetbalticketshop is de makkelijkste manier om FC Barcelona kaarten te kopen.

Bekijk de FC Barcelona tickets van Voetbalticketshop hier.

FC Barcelona voetbalreis

Barcelona zelf is natuurlijk ook een geweldige bestemming voor een weekend weg. Het is dan ook aannemelijk dat jij ook een hotel nodig hebt omdat je hier wilt verblijven. In dat geval kan het handig zijn om een FC Barcelona voetbalreis van Number1Voetbalreizen te boeken.

Zij bieden dezelfde tickets als Voetbalticketshop aan maar dan als onderdeel van een FC Barcelona voetbalreis. Naast je wedstrijdkaarten boek je hier ook direct je hotel. Je kan kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels en je ontbijt in deze hotels is altijd bij de prijs inbegrepen. Ideaal dus als je ook wilt overnachten in Barcelona. Je hoeft alleen nog je vliegtickets te boeken en bent klaar voor vertrek!

Bekijk de FC Barcelona voetbalreizen van Number 1 hier.