Feyenoord tickets

Feyenoord tickets, hoe kom je daar aan. Feyenoord is één van de grootste clubs van Nederland. De Feyenoord achterban, ook wel het legioen genoemd, staat bekend om zijn hondstrouwheid. Feyenoord heeft een tijdje terug een aantal mindere jaren gehad, maar ook toen zat Feyenoord stadion de Kuip altijd vol!

Feyenoord tickets bekijken

Nu Feyenoord weer volop meespeelt om de prijzen is het dan ook extra lastig om Feyenoord kaarten te kopen. Toch zijn er manieren, zelfs wanneer een wedstrijd al is uitverkocht. Hoe je dit doet leg ik uit op deze pagina.

Feyenoord kaarten kopen

Zoals gezegd kan het een behoorlijke uitdaging zijn om Feyenoord kaarten te kopen. Het Feyenoord stadion is ondanks een capaciteit van ruim 51.000 toeschouwers vaak ruim van tevoren uitverkocht. Mocht jij Feyenoord kaarten via haar website willen kopen dan zal je dus goed de kaartverkoopinformatie in de gaten moeten houden en op tijd klaar moeten zitten voor je laptop.

Bij belangrijke wedstrijden grijpen de meeste supporters alsnog naast kaarten omdat deze binnen enkele minuten zijn uitverkocht. Daar komt nog eens bij dat je voor vrijwel alle wedstrijden een seizoenkaart, supportersclub lidmaatschap of clubkaart nodig hebt. Zonder één van deze lidmaatschappen kom je überhaupt niet in aanmerking voor kaarten.

feyenoord-fans

Gelukkig is er nog een alternatief. Heb jij geen seizoen(club)kaart of lidmaatschap en/of wil je naar een inmiddels uitverkochte wedstrijd? Kijk dan eens op de website van Voetbalticketshop. Zij verkopen losse voetbalkaarten voor tal van clubs uit binnen en buitenland, zo ook Feyenoord kaarten.

Op de website kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken, op welke tribune je plaats wilt nemen en met het aantal personen dat je wilt gaan. Nadat je hebt afgerekend zul je de tickets ontvangen. Op deze manier kan jij dus Feyenoord tickets kopen zonder een seizoen- of clubkaart te moeten hebben. Ook hebben zij vaak nog tickets wanneer deze via Feyenoord haar site al zijn uitverkocht.

Bekijk de Feyenoord tickets van Voetbalticketshop hier

Feyenoord Champions League tickets

Feyenoord Champions League tickets zijn nog gewilder dan Eredivisie kaarten. Wanneer Feyenoord Champions League speelt is het vrijwel onmogelijk om bij Feyenoord kaarten te kopen zonder seizoenkaart of lidmaatschap van een supportersvereniging. En zelfs dan is het nog lastig omdat je er op tijd bij moet zijn.

feyenoord-kaarten

Ook in dat geval kan je terecht bij Voetbalticketshop om kaarten te kopen zonder lidmaatschap en/of kaarten te kopen voor een reeds uitverkochte wedstrijd.

Feyenoord Europa- en Conference League tickets

Voor Europa League en Conference League wedstrijden geldt over het algemeen hetzelfde, zeker vanaf de Knockoutfase. Wedstrijden zullen snel volledig uitverkopen en het is erg lastig om in aanmerking voor kaarten te komen zonder seizoenkaart of supportersvereniging lidmaatschap. Zoals gezegd is Voetbalticketshop een oplossing om alsnog aan Feyenoord tickets te kunnen komen!