Fortuna Düsseldorf tickets

Op deze pagina lees je hoe je zelf Fortuna Düsseldorf tickets kunt kopen. Fortuna Düsseldorf is een voetbalclub uit de gelijknamige west-Duitse stad Düsseldorf. De club is opgericht in 1895 en speelt de thuiswedstrijden in de hypermoderne Esprit Arena dat plaats biedt aan ruim 54.000 toeschouwers.

Fortuna Düsseldorf tickets bekijken

Düsseldorf ligt op ongeveer 30 kilometer over de Duitse grens bij Venlo en is daarom perfect als een dagtrip te bezoeken. Naast Düsseldorf zijn er nog meer mooie Duitse voetbalclubs in dit gebied waaronder, Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund en Schalke 04.

In het seizoen 2018-2019 speelde de club weer in de Bundesliga. Helaas duurde het Bundesliga avontuur slechts één seizoen, nadat ze waren opgeklommen vanuit de 4e divisie van Duitsland. Sinds degradatie uit de Bundesliga speelt Fortuna Düsseldorf onafgebroken in de Duitse 2. Bundesliga.

Hoe kom ik aan Fortuna Düsseldorf kaarten?

Voor de meeste wedstrijden van Fortuna Düsseldorf kan je kaarten kopen op hun website. Hiervoor heb je een gratis account en een creditcard nodig. Voor de topwedstrijden in de Tweede Bundesliga of tegen aantrekkelijke tegenstanders in de DFB-Pokal kan het zijn dat er geen vrije verkoop is. In dat geval is er wel een alternatief.

Fortuna Düsseldorf zijn direct te bestellen bij Voetbalticketshop. Bij hun kan je bestellen zonder account of lidmaatschap van de club. Je kiest op hun website simpelweg welke wedstrijd je wilt bezoeken, hoeveel kaarten je wilt bestellen en of je op de korte of lange zijde plaats wilt nemen.

Doordat Fortuna Düsseldorf momenteel in de Tweede Bundesliga speelt zijn kaarten over het algemeen erg voordelig. Wil jij kaarten bestellen zonder gedoe dan kan dat bij deze website.

Bekijk de Fortuna Düsseldorf tickets van Voetbalticketshop hier.

Fortuna Düsseldorf voetbalreis

Düsseldorf is een zeer levendige stad met een centrum vol restaurants, kroegstraten en clubs. Düsseldorf is dan ook zeer geschikt voor een weekend weg met vrienden! En wat is er nou leuker om tijdens dit weekend een wedstrijdje mee te pakken.

Om dit te regelen kan je een Fortuna Düsseldorf voetbalreis boeken. Een partij die Fortuna Düsseldorf voetbalreizen aanbiedt is Number 1 Voetbalreizen.

De wedstrijdkaarten bij deze voetbalreizen zijn dezelfde als van Voetbalticketshop. Het verschil tussen deze partijen is dat je bij Number 1 ook direct je hotel boekt. Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de reis inbegrepen.

Wil jij je hele weekend Düsseldorf direct geregeld hebben? Kijk dan dus op hun website.

Bekijk de Fortuna Düsseldorf voetbalreizen van Number 1 hier.