Fortuna Dusseldorf

Fortuna Dusseldorf is een voetbalclub uit de gelijknamige west-Duitse stad Dusseldorf. De club is opgericht in 1895 en speelt de thuiswedstrijden in de Esprit Arena dat plaats biedt aan ruim 54.000 toeschouwers.

Dusseldorf is ongeveer 30 kilometer over de Duitse grens bij Venlo en is daarom perfect als een dagtrip te bezoeken. Daarnaast zitten er ook vele andere leuke Duitse voetbalclubs in de buurt, waaronder 1.Köln, Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund, Rot-Weiss Essen en MSV Duisburg.

In het seizoen 2018-2019 speelt voor het eerst sinds 2012-2013 na promotie weer in de Bundesliga. Het sprookje in de Bundesliga duurde toen slechts één seizoen nadat ze waren opgeklommen vanuit de 4e divisie van Duitsland. Na degradatie uit de Bundesliga heeft Fortuna Dusseldorf de afgelopen 5 seizoenen in de 2. Bundesliga gespeeld.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten voor Fortuna Dusseldorf?

Om te kijken wanneer Fortuna Dusseldorf thuis speelt kun je het wedstrijdschema raadplegen op de officiële website. Nu Fortuna Dusseldorf gepromoveerd is naar de Bundesliga zal het een stuk lastiger zijn om wedstrijdkaarten te kopen. Via het officiële ticketportaal is het mogelijk om kaarten te kopen. Om kaarten te kunnen kopen moet je beschikken over een (gratis) account van Fortuna Dusseldorf en een creditcard. Voor het seizoen 2018-2019 zijn er nog geen ticketprijzen bekend gemaakt.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Ook hier kun je losse kaarten kopen!

Tip 3: Vaak raakt het uitvak niet helemaal uitverkocht en kan je via de bezoekende club kaarten krijgen voor het uitvak.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!