Fortuna Dusseldorf tickets

Fortuna Dusseldorf is een voetbalclub uit de gelijknamige west-Duitse stad Düsseldorf. De club is opgericht in 1895 en speelt de thuiswedstrijden in de Esprit Arena dat plaats biedt aan ruim 54.000 toeschouwers. Op deze pagina proberen wij uit te leggen hoe je zelf Fortuna Dusseldorf tickets kunt kopen.

Düsseldorf is ongeveer 30 kilometer over de Duitse grens bij Venlo en is daarom perfect als een dagtrip te bezoeken. Daarnaast zitten er ook vele andere leuke Duitse voetbalclubs in de buurt, waaronder 1.Köln, Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund, Rot-Weiss Essen en MSV Duisburg.

In het seizoen 2018-2019 speelt de club voor het eerst sinds 2012-2013 weer in de Bundesliga. Het sprookje in de Bundesliga duurde toen slechts één seizoen nadat ze waren opgeklommen vanuit de 4e divisie van Duitsland. Na degradatie uit de 1. Bundesliga heeft Fortuna Dusseldorf de afgelopen 5 seizoenen in de 2. Bundesliga gespeeld.

Hoe kom ik aan kaarten voor een wedstrijd van Fortuna Dusseldorf?

Om te kijken wanneer Fortuna Dusseldorf thuis speelt kun je het wedstrijdschema raadplegen op de officiële website. Nu Fortuna Dusseldorf onafgebroken in de Bundesliga speelt is het een stuk lastiger om wedstrijdkaarten te kopen. Via het officiële ticketportaal is het mogelijk om kaarten te kopen. Om tickets voor Fortuna Dusseldorf te kunnen kopen moet je beschikken over een (gratis) account van de club en een geldige creditcard.

Alternatieven voor Fortuna Dusseldorf tickets

Het kan natuurlijk zijn dat je geen zin hebt om zelf Fortuna Dusseldorf tickets te gaan kopen, bijvoorbeeld om tijd en moeite te besparen. Daarnaast zijn er veel mensen die de Duitse websites niet begrijpen of niet beschikken over een creditcard. In dat geval kan je betrouwbaar Fortuna Dusseldorf kaarten kopen bij een Nederlandse organisatie, zoals VoetbalreizenXL. Hier betaal je iets meer, maar ben je verzekerd van een plek in de Espirit-Arena!

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier bij de Voetbalticketshop.nl

Tip 2: Ook hier kun je betrouwbaar Fortuna Dusseldorf tickets kopen!

Tip 3: Vaak raakt het uitvak niet helemaal uitverkocht en kan je via de bezoekende club kaarten krijgen voor het uitvak.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Fortuna Dusseldorf tickets
Fortuna Dusseldorf tickets in combi met stedentrip