Fulham FC tickets

 

Wanneer je opzoek bent naar de authentieke Engelse voetbalsfeer, dan is Fulham FC dé te bezoeken club. Maar hoe kom je nou aan Fulham FC tickets? Deze kaarten zijn namelijk vrij schaars vanwege de beperkte capaciteit van het stadion. Fulham is een West-Londense club uit de gelijknamige wijk Fulham, opgericht in 1879. De thuiswedstrijden speelt Fulham FC in het klassieke stadion Craven Cottage en biedt plaats aan 25.700 toeschouwers. Het stadion is om een plattelands huis heen gebouwd, vandaar ook de naam Craven Cottage. In 2020 heeft er een flinke verbouwing van het stadion plaatsgevonden om te moderniseren.

Ticket aanbod Fulham

In West-Londen bevinden zich naast Fulham nog drie clubs. Dit zijn Brentford, Queens Park Rangers en Chelsea. Die laatste clubs ziet Fulham als haar grootste rivaal.

Hoe kom ik aan kaarten Fulham FC?

Voor de wedstrijden van Fulham FC zijn kun je op de website het verkoopschema vinden. Zoals bij alle clubs gaan ook de kaarten voor Fulham eerst in de verkoop voor ‘Members’ (leden van de supportersvereniging) en pas daarna in de general sale. Het logo achter de wedstrijden geeft aan voor wie de ticketverkoop geopend is. Een oranje rondje met ‘M’ staat voor ‘Members’ en een groene rondje met ‘GS’ staat voor ‘General Sale’.

Om kaarten in de general sale te kunnen kopen moet je van tevoren zelf een online account aanmaken en je registreren als ‘lid’. Zorg ervoor dat je beschikt over een geldige creditcard. De Fulham tickets worden per post naar je huisadres verstuurd of ze moeten afgehaald worden bij de ticketoffice aan het stadion.

Fulham tickets uitverkocht? Gebruik één van onze tips!

Het kan natuurlijk gebeuren dat de Fulham tickets in de pre-sale al uitverkocht zijn en het je zelf niet lukt om aan kaarten voor een wedstrijd te komen. Vooral de Londense derby’s en topwedstrijden zijn erg in trek. Wil je iets meer betalen om alsnog een wedstrijd van Fulham te kunnen bezoeken? Lees hieronder onze tips.

Tip 1: Wanneer het (nog) niet mogelijk is om tickets in de General Sale te kopen, probeer dan eens kaarten te bemachtigen voor het uitvak via de website van de tegenstander.

Tip 2: Lukt ook dat niet en is het compleet uitverkocht? Koop je kaarten voor Fulham betrouwbaar hier!

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je Fulham voetbalreis of koop losse tickets! Complete voetbalreizen!

Tickets Fulham FC
Tickets Fulham FC zijn schaars voor het Craven Cottage Stadion

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.