Fulham tickets

Wanneer je opzoek bent naar de authentieke Engelse voetbalsfeer, dan is Fulham dé te bezoeken club. Maar hoe kom je nou aan Fulham tickets? Deze kaarten zijn namelijk zeer schaars vanwege de beperkte capaciteit van het stadion en zeker nu Fulham in de Premier League speelt.

Fulham tickets bekijken

Fulham is een West-Londense club uit de gelijknamige wijk Fulham, opgericht in 1879. De thuiswedstrijden speelt Fulham FC in het klassieke stadion Craven Cottage dat plaats biedt aan 25.700 toeschouwers. Het stadion is om een plattelands huis heen gebouwd, vandaar ook de naam Craven Cottage. In 2020 heeft er een flinke verbouwing van het stadion plaatsgevonden om te moderniseren.

In West-Londen bevinden zich naast Fulham nog drie clubs. Dit zijn Brentford, Queens Park Rangers en Chelsea. Die laatste clubs ziet Fulham als haar grootste rivaal.

Fulham kaarten, hoe koop je die?

Net zoals bij de meeste Engelse clubs gaan ook Fulham kaarten als eerst in de verkoop voor betaalde members van de club en pas daarna in de vrije verkoop. In praktijk komt het erop neer dat wedstrijd al lang voor de vrije verkoop zijn uitverkocht, en zeker bij Premier League wedstrijden.

Indien jij via Fulham zelf kaarten wilt kopen zal je dus officieel en betalend lid moeten worden van de club. Dit is erg omslachtig voor een voetbaltoerist die eenmalig of incidenteel Fulham wilt bezoeken.

Een alternatief is om je Fulham kaarten te bestellen bij Voetbalticketshop. Op hun website kan je direct en zonder lidmaatschap Fulham tickets bestellen. Je kiest simpelweg de wedstrijd die je wilt bezoeken en of je op de korte of lange zijde plaats wilt nemen. Spoedig na de betaling, en uiteraard ruim voor de wedstrijd, zal je vervolgens je Fulham kaarten ontvangen.

Bekijk de Fulham tickets van Voetbalticketshop hier.

Fulham voetbalreis

Wil jij een Fulham voetbalreis waarbij ook direct je hotel gergeld is? Dan kan je deze boeken via Number1Voetbalreizen. Zij bieden dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een Fulham voetbalreis. Deze voetbalreizen bestaan uit wedstrijdkaarten, hotelovernachting(en) en je ontbijt in deze hotels.

Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels die allen centraal gelegen zijn. Zoals gezegd zit je ontbijt in het hotel altijd bij de reis inbegrepen.

Bekijk de Fulham voetbalreizen van Number 1 hier.

Voor je reis naar Londen zijn verschillende mogelijkheden. Waarschijnlijk zal je met het vliegtuig naar Londen willen reizen. Wanneer je doet is het verstandig om verschillende opties met elkaar te vergelijken. In Londen zijn meerdere vliegvelden die ook vanuit verschillende Nederlandse en Belgische vliegvelden te bereiken zijn. De prijzen van deze reisroutes kunnen onderling behoorlijk verschillen.