Fulham FC

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Fulham FC is een West-Londense club uit de gelijknamige wijk Fulham, opgericht in 1879. De thuiswedstrijden speelt Fulham FC in het klassieke stadion Craven Cottage en biedt plaats aan 25.700 toeschouwers. Het stadion is om een plattelands huis heen gebouwd, vandaar ook de naam Craven Cottage Het stadion is een prachtig authentiek stadion, zoals je van een Engels stadion verwacht. Het stadion is namelijk rechthoekig, je zit dicht op het veld en het ademt voetbal. .

Op het moment van schrijven speelt Fulham FC zijn wedstrijden in de één na hoogste divisie van Engeland, de Championship. Laat dit je niet weerhouden, want hier is de sfeer en beleving vaak intenser dan in de Premier League. Dit komt omdat er minder toeristen in het stadion zijn.

Hoe kom ik aan kaarten?

Voor de wedstrijden van Fulham FC zijn kun je op de website het verkoopschema vinden. Zoals bij alle clubs gaan toegangskaarten eerst in de verkoop voor ‘Members’ (leden van de supportersvereniging) en pas daarna in de General Sale. Het logo achter de wedstrijden geeft aan voor wie de verkoop geopend is. Een oranje rondje met  ‘M’ staat voor ‘Members’ en een groene rondje met ‘GS’ staat voor ‘General Sale’.

Tip 1: Wanneer het (nog) niet mogelijk is om tickets in de General Sale te kopen, probeer dan eens kaarten te bemachtigen voor het uitvak via de website van de tegenstander. Voor de Londense derby Fulham FC- QPR lukte het mij niet om kaarten voor het thuisvak te kopen, maar voor het uitvak wel.

Tip 2: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.