Galatasaray tickets

Galatasaray is opgericht in 1905 en is een club uit de Turkse stad Istanbul. De club ligt gelegen in het Europese deel van de stad. De voetbalclub is onderdeel van Galatasaray Sport Club waar verschillende sporten onder vallen. De thuiswedstrijden worden sinds 2011 gespeeld in het Türk Telekom Stadion dat plaats biedt aan ruim 52.223 toeschouwers. Op deze pagina lees je hoe je Galatasaray tickets kan kopen.

Galatasaray tickets aanvragen

Naast Galatasaray zijn de grote rivalen Fenerbahce en Besiktas ook afkomstig uit Istanbul. De wedstrijd tegen Fenerbahce wordt ook wel de ‘Intercontinental Derby’ genoemd doordat Galatasaray gelegen ligt in het Europese deel van de stad en Fenerbahce in het Aziatische deel. Echter is Galatasaray veruit de grootste en meest succesvolle club uit Turkije met 22 gewonnen landstitels en 17 nationale bekers.

Turkse voetbalwedstrijden staan bekend om de hartstochtelijke sfeer. Wedstrijden kunnen soms een heksenketel zijn door het oorverdovende geluid dat de fans gedurende de wedstrijd produceren.

galatasaray-kaarten

Hoe kom ik aan Galatasaray kaarten?

Het verkrijgen van Galatasaray kaarten is erg moeilijk, omdat je niet via de website van Galatasaray kaarten kan kopen. De kaartverkoop verloopt via de website Passo en is vergelijkbaar met het clubcard systeem in Nederland. Iedereen kan een Passo kaart aanvragen, maar voor buitenlanders is het proces iets anders.

Op de website van Passo staat een filmpje hoe je als buitenlander z’n kaart kunt krijgen. Voor het aanvragen van een Passo kaart heb je je paspoortgegevens nodig. Wanneer je eenmaal een kaart hebt aangevraagd is het mogelijk om kaarten voor een wedstrijd te kopen, ook wanneer je de kaart nog niet in bezit hebt. Ook bij het kopen van wedstrijdkaarten moet je je paspoortnummer koppelen aan de gekozen stoelen in het stadion.

Alles bij elkaar is het een hele romslomp om als toerist eenmalig via deze weg Galatasaray tickets te kopen. Daarom raad ik aan Galatasaray kaarten aan te vragen bij een voetbalreisorganisatie.

Een partij die meestal losse kaarten verkoopt voor wedstrijden in Europa is voetbalticketshop. Op hun website zijn kaarten voor de grote competities direct te bestellen en wedstrijden voor bijvoorbeeld de Turkse competitie op aanvraag. Ben jij op zoek naar losse Galatasaray kaarten? Neem dan contact op middels het offerteformulier.

Galatasaray tickets aanvragen via Voetbalticketshop kan hier.

Galatasaray voetbalreis

Ben jij op zoek naar een Galatasaray voetbalreis waarbij ook je hotel direct geregeld is? Dan is het mogelijk om een offerte aan te vragen voor een Galatasaray voetbalreis bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 is onderdeel van dezelfde organisatie als Voetbalticketshop.

Waar Voetbalticketshop zich richt op het verkopen van losse kaarten zijn bij Number 1 voetbalreizen bestaande uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en) te boeken. Normaal gesproken zit je ontbijt in deze hotels altijd bij de reis inbegrepen!

Galatasaray voetbalreis aanvragen via Number 1 kan hier.

galatasaray-tickets