Getafe Tickets

Getafe CF is een voetbalclub uit het gelijknamige dorpje Getafe. Dit is een voorstad van de Spaanse hoofdstad Madrid. De club is op 8 juli 1983 opgericht en het speelt de thuiswedstrijden in het stadion Coliseum Alfonso Pérez. Het Coliseum Alfonso Pérez biedt plaats aan 17.700 toeschouwers.

La Liga tickets bekijken

Sinds 2017 speelt Getafe CF, na een jaar een divisie lager te hebben gespeeld, weer in de Primera Division. De club is de laatste jaren uitgegroeid tot een stabiele middenmoter in één van de zwaarste competities van Europa. Hierdoor speelt Getafe CF geregeld Europees voetbal.

Getafe is vanuit het centrum van Madrid goed bereikbaar. Met het openbaar vervoer doe je er ongeveer 30 minuten over vanaf het Plaza de Mayor in Madrid. Een wedstrijd van Getafe bezoeken is dus perfect te combineren met een weekend Madrid. Het is vaak zelfs mogelijk om naast Getafe nog een andere club in een weekend te bezoeken zoals bijvoorbeeld Real Madrid, Atlético Madrid of Rayo Vallecano.

Hoe kom ik aan Getafe kaarten?

De website van Getafe CF is helaas alleen in het Spaans. Ongeveer 30 tot 15 dagen voor de aanvang van een wedstrijd gaan de kaarten online in de verkoop. Kaarten kun je kopen door op Entrada’s te klikken.

Of je wel of geen account nodig hebt hangt sterk af van competitie en tegenstander. Voor wedstrijden tegen laagvliegers in La liga heb je over het algmeeen geen account nodig. Je kunt gewoon doorklikken en gelijk betalen.

Voor wedstrijden tegen topteams zal het waarschijnlijk niet lukken om via de website van Getafe zelf kaarten te kopen. Het gaat hier om de duels tegen FC Barcelona, Real Madrid, Atlético Madrid, Sevilla FC en Valencia CF.

Mocht je één van deze wedstrijden willen bezoeken dan raad ik aan je Getafe kaarten van tevoren te kopen via een ticketplatform. Een betrouwbare Nederlandse partij die losse kaarten voor La Liga verkoopt is Voetbalticketshop.

Zij verkopen La Liga kaarten voor verschillende clubs. Meestal kan je zelf kiezen op welke tribune in het stadion je plaats wilt nemen. Ook krijg je de garantie met minimaal twee tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten als je met meerdere personen gaat.

Let op! Over het algemeen zijn Getafe tickets iets minder populair bij toeristen dan kaarten voor bijvoorbeeld Real Madrid. Daarom kan het voorkomen dat Getafe kaarten niet in het aanbod te vinden zijn. In dat geval kan je kaarten aanvragen met een offerte.

Bekijk de La Liga tickets van Voetbalticketshop hier.

Getafe Voetbalreis

Wil jij Getafe bezoeken als onderdeel van een weekendje Madrid? Dan is een Getafe voetbalreis iets voor jou. Met een Getafe voetbalreis boek je naast je Getafe tickets ook direct je hotel. Een partij die voetbalreizen naar veel Spaanse bestemmingen aanbiedt is Number 1 Voetbalreizen.

Zij leveren dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar dan met hotelovernachting(en) en inclusief ontbijt in je hotel. Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels die alleen centraal gelegen zijn. Met een Getafe voetbalreis van Number 1 voetbalreizen heb je enkel nog vliegtickets nodig en je bent klaar om te gaan!

Bekijk de La Liga voetbalreizen van Number 1 hier.

Ook hier kan het zijn dat Getafe niet in het aanbod staat. Vraag je Getafe voetbalreis in dat geval aan via een offerte.

getafe