Glasgow Rangers Tickets

Glasgow Rangers tickets, of Rangers FC tickets, hoe kom je daaraan? Glasgow Rangers, ook wel bekend als Rangers FC, is een Schotse voetbalclub uit Glasgow. De club werd opgericht in 1872 en kent een indrukwekkende geschiedenis.

Rangers FC tickets bekijken

Rangers FC heeft meer dan 100 prijzen gewonnen, waaronder 55 landkampioenschappen, 34 Schotse bekers en 27 Schotse League Cups. Glasgow Rangers speelt haar thuiswedstrijden in het schitterende Ibrox Stadium, dat plaats biedt aan bijna 51.000 toeschouwers.

De grootste rivaal van Rangers FC is Celtic. De onderlinge wedstrijd tussen deze ploegen staat bekend als “Old Firm derby”. Dit is één van de grootste en meest levendige derby’s van Europa. Wil jij een wedstrijd van deze roemruchte club bezoeken? Ontdek dan op deze pagina hoe je Glasgow Rangers tickets koopt.

Rangers FC kaarten

De verkrijgbaarheid van Rangers FC kaarten hangt erg af van de tegenstander. Om kaarten op Rangers haar website te bestellen dien je in ieder geval een geldig account te hebben. Later in het seizoen, omdat Rangers vrijwel altijd om de titel speelt, is een officieel lidmaatschap of zelfs seizoenkaart meestal noodzakelijk.

Voor wie als voetbaltoerist eenmalig een wedstrijd van Rangers FC wilt bezoeken is het dus onzeker of je kaarten via de website kan kopen. Zeker is dat wanneer je de Old Firm tegen Celtic wilt bezoeken dit sowieso niet gaat lukken. Daarom is het raadzaam om Rangers tickets via een andere partij te kopen.

Een Nederlands bedrijf dat helpt bij het kopen van Rangers FC kaarten is Voetbalticketshop. Op voetbalticketshop kan je losse kaarten kopen voor veel verschillende Europese voetbalclubs waaronder dus Rangers FC.

Om Glasgow Rangers tickets te kopen kies je op de website welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens geef je aan hoeveel tickets je nodig hebt. Vervolgens gaat Voetbalticketshop kijken in hun netwerk voor kaarten en zullen zij een offerte opstellen. Indien je akkoord gaat met de offerte worden de tickets geleverd!

Voetbalticketshop is meestal zelfs in staat om kaarten voor The Old Firm te regelen. Dus ook voor deze wedstrijd geldt. Mocht jij de Old Firm willen bezoeken neem dan een kijkje op hun website.

Bekijk de Glasgow Rangers tickets van Voetbalticketshop hier.

Glasgow Rangers voetbalreis

Glasgow is een erg leuke stad. Waarschijnlijk zul je naast de voetbalwedstrijd dan ook in de stad willen verblijven. Mocht jij naast wedstrijdkaarten ook nog op zoek zijn naar hotelovernachting(en) dan kan Number1Voetbalreizen je hierbij helpen.

Zij bieden Glasgow Rangers voetbalreizen aan bestaande uit kaartjes voor de wedstrijd en hotelovernachting(en). Je kan kiezen uit een aantal verschillende hotels en je ontbijt is altijd bij de prijs inbegrepen.

Een Rangers FC voetbalreis is erg leuk om te maken. Op voetbalgebied zou je kunnen kijken of het ook mogelijk is om het stadion en/of een wedstrijd van stadsgenoot Celtic te bezoeken. Daarnaast heeft Glasgow een erg leuk centrum met veel bezienswaardigheden, restaurants, winkels en natuurlijk pubs om je dagen lang te vermaken!

Bekijk de Glasgow Rangers voetbalreizen van Number 1 hier.