Hertha BSC tickets

Hertha BSC tickets kopen, hoe doe je dat? Hertha BSC is een voetbalclub uit de Duitse hoofdstad Berlijn. De club werd opgericht in 1892 en werd in een ver verleden een aantal keer kampioen van Duitsland. De laatste prijs van Hertha BSC was in 2012 het winnen van de Tweede Bundesliga en daarmee dong het promotie naar de Bundesliga af. Sinds deze promotie speelt de club op dit niveau.

Hertha BSC tickets bekijken

Hertha BSC speelt haar thuiswedstrijden in het Olympiastadion, dat plaats biedt aan bijna 75.000 toeschouwers. Wil jij een wedstrijd van Hertha BSC bezoeken? Lees dan verder en ontdek hoe je Hertha BSC tickets koopt.

Hertha BSC kaarten

Er zijn een aantal verschillende manieren om Hertha BSC kaarten te kopen. Een veel gebruikt kanaal om Hertha BSC tickets te verkrijgen is de website van Hertha BSC. Op deze manier kaarten kopen heeft echter wel wat haken en ogen.

Voor de topwedstrijden hebben officiële leden van de club namelijk voorrang op het kopen van tickets. Om via de website een zo groot mogelijke kans te hebben zou je dus een betaald lidmaatschap van de club af moeten sluiten. Tegen minder aansprekende tegenstanders in bijvoorbeeld de Duitse beker is dit niet altijd noodzakelijk. Echter dien je dan nog steeds over een account te beschikken om kaarten te kunnen kopen.

Samengevat is dit een behoorlijk proces. Daarnaast is het natuurlijk onhandig om officieel lid te worden van een club die je slechts eenmalig wilt bezoeken. Daarom raad ik af om Hertha BSC tickets via de website te kopen.

Hertha BSC tickets kopen zonder abonnement

Een partij waar je wel direct, en zonder lidmaatschap, Hertha BSC tickets kan kopen is Voetbalticketshop. Zij verkopen losse kaarten voor al Hertha haar thuiswedstrijden. Op hun website kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken, vervolgens maak je een keuze uit de lange of korte zijde en geef je het aantal kaarten dat je nodig hebt aan. Voetbalticketshop heeft de garantie tot minimaal drie plaatsen naast elkaar te kunnen leveren!

Bekijk de Hertha BSC tickets van Voetbalticketshop hier.

Hertha BSC voetbalreis

Berlijn heeft naast Hertha BSC natuurlijk veel meer te bieden! Alleen al op voetbalgebied zou je het stadion en eventueel een wedstrijd van stadsgenoot Union Berlin kunnen bezoeken.

Maar ook daarnaast heeft Berlijn natuurlijk alle ingrediënten voor een geslaagd weekend weg. Een enorme historie met voldoende bezienswaardigheden, tal van barren, restaurants en een bruisend uitgaansleven. Berlijn heeft voor een ieder wat wils.

hertha-bsc-kaarten

Het is dan ook aannemelijk dat je in Berlijn wilt overnachten. Mocht jij naast Hertha BSC voetbaltickets ook nog op zoek zijn naar je accomodatie dan zijn de Hertha BSC voetbalreizen van Number1Voetbalreizen iets voor jou!

Number1 biedt dezelfde wedstrijdkaarten aan als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een Hertha BSC voetbalreis. Naast je wedstrijdkaarten boek je ook direct je hotel. Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels. Deze zijn allen centraal gelegen. Ook is je ontbijt in deze hotels bij je reis inbegrepen!

Om onbezorgd af te kunnen reizen richting Berlijn met zowel Hertha BSC tickets als je hotelboeking op zak doe je er goed aan een voetbalreis bij hun te boeken!

Bekijk de Arsenal voetbalreizen van Number 1 hier.