Inter Milan tickets

Inter Milan-tickets, hoe kom je daaraan? Inter Milan, ook wel bekend als Internazionale, is één van de meest succesvolle voetbalclubs in Italië en Europa. De club werd opgericht in 1908 en heeft sindsdien een rijke geschiedenis opgebouwd met talloze titels en successen. Zo werd Inter Milan 19 keer landskampioen en won het drie keer de Champions League.

Inter tickets bekijken

Inter Milan kaarten kopen

De magie van Inter Milan

Inter Milan speelt haar thuiswedstrijden in het indrukwekkende Stadio Giuseppe Meazza, ook wel bekend als San Siro. Dit stadion wordt gedeeld met aartsrivaal en stadsgenoot AC Milan. Het iconische San Siro biedt plaats aan meer dan 80.000 toeschouwers.

Wil jij Inter Milan live zien schitteren? Lees dan verder en ontdek hoe je Internazionale-tickets kan kopen.

Verschillende manieren om aan tickets te komen

Inter Milan kaarten kopen kan op een aantal verschillende manieren. Soms is het mogelijk om via Inter Milan haar website kaarten te kopen, al is dit wel vrij omslachtig. Om tickets te kunnen kopen heb je namelijk een account en/of lidmaatschap van de club nodig. Je dient eerst een account te maken en in te loggen voordat je kan zien of er tickets voor jou beschikbaar zijn.

Vaak komt het dus voor dat je deze stappen doorlopen hebt en dat je alsnog een betaald lidmaatschap nodig hebt om in aanmerking te komen voor kaarten. Dit is zeker het geval bij topaffiches in de Serie A. Wanneer je zonder al te veel gedoe Internazionale-tickets wilt kopen, raad ik dus niet aan om dat via de website van Internazionale te doen.

Waar dan wel Inter Milan kaarten kopen?

Een partij waar je wel direct en zonder accounts Inter Milan tickets kan kopen is Voetbalticketshop.nl. Zij zijn leverancier van losse voetbaltickets voor tal van Europese clubs waaronder dus Inter Milan. Op hun website kies je welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens kan je kiezen uit een aantal verschillende categorieën zitplaatsen.

Tot slot geef je aan hoeveel kaarten je nodig hebt en kan je afrekenen. Voetbalticketshop geeft de garantie altijd tot minimaal drie plaatsen naast elkaar te kunnen leveren (met uitzonderingen van topwedstrijden). Beleef een onvergetelijke voetbalavond in Milaan!

Bekijk de Inter Milan tickets van Voetbalticketshop hier.

Een verzorgde voetbalreis naar Milaan maken

Milaan is een schitterende stad die je absoluut eens bezocht moet hebben. Het is dan ook goed voor te stellen dat je voor jouw Inter Milan-wedstrijd ook wilt overnachten in Milaan. Mocht jij nog op zoek zijn naar zowel Inter Milan-kaarten als je hotelovernachting dan kan je dit direct boeken bij Number 1 Voetbalreizen!

inter-milan-tickets

Boek jouw complete voetbalreis naar Inter Milan

Number 1 Voetbalreizen levert complete Inter Milan-voetbalreizen bestaande uit voetbaltickets, hotelovernachting(en) en je ontbijt in deze hotels. Je kan zelf kiezen welke categorie zitplaatsen je wilt en ook in je hotel heb je keuze. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt in deze hotels is altijd bij de prijs inbegrepen. Met een voetbalreis van Number 1 reis je zorgeloos af naar Milaan!

Bekijk de Inter Milan voetbalreizen van Number 1 hier.