Juventus Tickets

KLIK HIER VOOR DE GOEDKOOPSTE VLIEGTICKETS NAAR TURIJN!

Juventus FC (ook wel ‘Juve’ of ‘Oude Dame’) is een Italiaanse voetbalclub uit de stad Turijn, gelegen in Noord-Italië. De voetbalclub is opgericht in 1897 bij een groep studenten uit Turijn en spelen de thuiswedstrijden in het zwart-wit gestreepte tenue. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Allianz Stadion dat plaats biedt aan ruim 41.000 toeschouwers. Het stadion is gebouwd op dezelfde plek als het oude stadion Stadio delle Alpi. Juventus is de meeste succesvolle Italiaanse club en heeft dan ook een heel grote fanbase, zowel nationaal als internationaal.

Hoe kom ik aan kaarten voor Juventus FC?

Op de homepage van Juventus FC is het wedstrijdprogramma te vinden en de verkoop per wedstrijd. De verkoop van de kaarten wordt uitgevoerd in fases. Als eerste hebben leden van Juventus de mogelijkheid om kaarten te kopen, alvorens het in de general sale gaat. De general sale start ongeveer 2 weken voor aanvang van elke wedstrijd. Een wedstrijdkaartje voor Juventus kost ongeveer 30-75 euro. Jongeren onder 26 jaar krijgen bijna 50% korting en ook voor vrouwen geldt er een speciaal tarief.

Juventus tickets bij uitverkochte wedstrijden

Ben jij geen lid van Juventus, dan is er grote kans dat je geen kaarten via de club kan bestellen. Bijna alle wedstrijden van Juventus zijn tegenwoordig uitverkocht. Bestel je Juventus tickets in dat geval bij een externe aanbieder. Denk hierbij aan een partij als VoetbalreizenXL.

Wedstrijd Juventus bezoeken? Handige tips:

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Juventus tickets bij Viagogo!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis naar Juventus of koop losse kaarten!

Juventus tickets voor het Allianz Stadion