Juventus tickets

Juventus tickets kopen, zo doe je dat. Juventus, ook wel Juve of de Oude Dame genoemd, is een Italiaanse voetbalclub uit de Noord-Italiaanse stad Turijn. De voetbalclub is opgericht in 1897 door een groep studenten uit Turijn en speelt haar thuiswedstrijden in het zwart-wit gestreepte tenue.

Juventus tickets bekijken

De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Allianz Stadion dat plaats biedt aan ruim 41.000 toeschouwers. Het stadion is gebouwd op dezelfde plek als het oude stadion Stadio delle Alpi. Juventus is de meeste succesvolle Italiaanse club en heeft dan ook een zeer grote achterban, zowel nationaal als internationaal.

Hoe kom ik aan Juventus kaarten?

De verkoop van Juventus kaarten gaat in verschillende fases. Als eerste hebben leden van Juventus de mogelijkheid om kaarten te kopen, alvorens de vrije verkoop in gaat. Sinds Juventus in het Allianz stadion speelt raken wedstrijden vrijwel altijd uitverkocht.

Het gebeurt dan ook niet vaak dat er een vrije verkoop is. Indien je een enkele keer Juventus wilt bezoeken raad ik aan je kaarten te kopen bij een voetbalreisorganisatie.

Een organisatie waar je losse Juventus kaarten kan kopen is Voetbalticketshop. Hier kan je kaarten bestellen zonder lidmaatschap van Juventus. Je kiest simpelweg welke wedstrijd je wilt bezoeken, in welk deel van het stadion je plaatst wilt nemen en hoeveel tickets je nodig hebt.

Juventus tickets zijn over het algemeen goed betaalbaar via deze partij en indien je met meerdere personen gaat heb je de garantie minimaal met drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk de Juventus tickets van Voetbalticketshop hier.

Juventus voetbalreis

Wil jij ook in Turijn overnachten? Dan kan het interessant zijn om een Juventus voetbalreis te boeken. Een partij die Juventus voetbalreizen aanbiedt is Number 1 Voetbalreizen. Hun Juventus voetbalreizen bestaan uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en).

Voor je hotel kan je kiezen uit een aantal verschillende hotels die allen centraal gelegen zijn. Je ontbijt in je hotel is bij de reis inbegrepen! De Juventus kaarten zijn dezelfde als die van Voetbalticketshop.

Bekijk de Juventus voetbalreizen van Number 1 hier.