KAA Gent tickets

KAA Gent tickets, hier lees je hoe je die kan bestellen. KAA Gent, ook wel de Buffalo’s genoemd, is een professionele voetbalclub uit het Belgische Gent. De club werd opgericht in 1900 en speelt haar thuiswedstrijden in de Ghelamco Arena. Dit is een modern stadion met een capaciteit van 20.000 toeschouwers.

KAA Gent tickets bekijken

De club heeft door de jaren heen verschillende successen behaald, waaronder het winnen van een aantal Belgische bekers en het landskampioenschap in 2015. KAA Gent is uitgegroeid tot een jaarlijkse outsider voor de Belgische titel en speelt dan ook vrijwel elk jaar Europees voetbal.

Wil jij een wedstrijd van KAA Gent bezoeken? Lees dan verder en ontdek hoe jij KAA Gent tickets kan bestellen.

KAA Gent kaarten

KAA Gent kaarten zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Over het algemeen gaat de verkoop op Gent haar website in verschillende fasen. Allereerst kunnen seizoenkaarthouders en membership houders kaarten kopen. Memberships houden in dat je per seizoen tientallen euro’s betaald om verschillende voordelen te krijgen waaronder dus voorrang bij de kaartverkoop.

Gent kaarten voor Europese wedstrijden, bekerwedstrijden en topwedstrijden in de Jupiler Pro League zijn dan ook lastig te verkrijgen via KAA Gent zonder seizoenkaart of membership. Uiteraard is het omslachtig en zonde van het geld om voor iemand die een enkele wedstrijd van Gent wil bezoeken een betaald membership af te sluiten.

Gelukkig is er een andere partij waar je losse Gent kaarten kan kopen zonder Seizoenkaart of membership nodig te hebben! Voetbalticketshop is een website waar je losse kaarten voor veel verschillende Europese voetbalclubs kan kopen, waaronder dus KAA Gent.

Op hun website kies je eenvoudig de wedstrijd die je wilt bezoeken. Vervolgens kies je of je Gent kaarten voor de korte of lange zijde wilt kopen en geef je het aantal kaarten dat je nodig hebt op. Nog even afrekenen en je bent klaar om naar Gent af te reizen voor een mooie voetbaldag!

Bekijk de KAA Gent tickets van Voetbalticketshop hier.

KAA Gent voetbalreis

Ben je naast KAA Gent kaarten ook nog op zoek naar een verblijf in Gent? Bekijk dan eens de Gent voetbalreizen van Number1Voetbalreizen. Zij leveren Gent voetbalreis arrangementen bestaande uit wedstrijdkaarten en hotelovernachting(en) naar al Gent haar thuiswedstrijden.

Naast dat je zelf kan aangeven of je kaarten voor de korte of lange zijde wilt heb je ook keuze in je hotel. De te kiezen hotels zijn allen centraal gelegen en je ontbijt in deze hotels is altijd bij de reis inbegrepen. Mocht jij een voetbalweekend in Gent willen beleven dan is Number1 ideaal voor wanneer je alles met een aantal klikken perfect geregeld wilt hebben!

Bekijk de KAA Gent voetbalreizen van Number 1 hier.

Een voetbalreis naar Gent is een perfecte manier om ook deze prachtige stad te ontdekken. Gent is een historische stad met tal van bezienswaardigheden. Daarnaast heeft Gent een bruisend nachtleven met tal van restaurants, cafés en bars. Probeer bijvoorbeeld één van de vele Belgische speciaalbiertjes in één van de cafés of brouwerijen!

Kortom, een Gent voetbalreis is zeker de moeite waard!