Lazio Roma tickets

Lazio Roma tickets, zo koop je ze! Lazio Roma is een grote Italiaanse voetbalclub uit Rome. Lazio werd opgericht in 1900 en speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 70.000 toeschouwers en wordt gedeeld met aartsrivaal en stadsgenoot AS Roma.

Lazio tickets bekijken

De club heeft in haar rijke geschiedenis een aantal belangrijke prijzen gewonnen, waaronder tweemaal de Serie A. De club staat ook bekend om zijn intense rivaliteit met AS Roma. De wedstrijd tussen beide clubs wordt de Derby della Capitale genoemd. Deze wedstrijd beschouwd men als één van de meest intense en gepassioneerde voetbalderby’s van Europa.

Wil jij zelf een wedstrijd van Lazio Roma bijwonen? Lees dan verder en ontdek hoe je Lazio Roma tickets koopt!

Lazio Roma kaarten

Lazio roma tickets zijn op een aantal verschillende manieren te bestellen. Mijn advies is om je kaarten te bestellen bij Voetbalticketshop. Bij hun kan je direct losse officiële Lazio Roma tickets kopen. Je kiest simpelweg welke wedstrijd je wilt bezoeken, welke categorie zitplaatsen je wilt en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Even afrekenen en je bent klaar om Lazio Roma te bezoeken!

Een ander veelgebruikt kanaal om Lazio kaarten te kopen is Lazio Roma haar website. Toch is dit niet de manier die ik aanraad. De website van Lazio is vrij onduidelijk. Zo valt niet direct op te maken wanneer je kaarten voor een bepaalde wedstrijd kan kopen. Ook is het pas heel laat bekend of je eventueel een seizoenkaart of lidmaatschap van de club nodig hebt om kaarten te kopen.

Door al deze onduidelijkheid raad ik aan het zekere voor het onzekere te nemen en te bestellen bij Voetbalticketshop.

Bekijk de Lazio Roma tickets van Voetbalticketshop hier.

Lazio Roma voetbalreis

Rome heeft natuurlijk veel meer te bieden dan enkel voetbal. Om alle bezienswaardigheden te bekijken, en te genieten van verschillende barretjes en restaurantjes die de stad te bieden heeft, doe je er goed aan een aantal dagen te blijven.

Mocht jij nog op zoek zijn naar Lazio tickets en je hotelovernachting(en) dan is een Lazio Roma voetbaleis van Number1Voetbalreizen mogelijk iets voor jou. Bij hun kan je beiden namelijk direct in orde maken met een Lazio Roma arrangement.

Je kiest ook hier zelf je categorie voetbaltickets. Daarnaast kan je ook zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels. Je kan zelf aangeven hoeveel nachten je wilt blijven. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de reis inbegrepen! De Lazio Roma voetbalreizen van Number1 zijn dus ideaal voor iedereen die zorgeloos naar Rome wilt afreizen en genieten van de stad én een wedstrijd van Lazio!

Bekijk de Lazio Roma voetbalreizen van Number 1 hier.