Leeds United tickets

Lees United tickets kopen, hoe doe je dat? Leeds United is alweer een aantal seizoenen terug in de Premier League! De club werd opgericht in 1919 en heeft een rijke geschiedenis. Na 16 seizoenen afwezig te zijn geweest op het hoogste niveau werd Leeds in 2020 kampioen in het Championship en dwong hiermee promotie naar de topcompetitie af.

Leeds tickets bekijken

Leeds United staat bekend om zijn fanatieke supporters en speelt haar thuiswedstrijden in het schitterende Elland Road-stadion, dat plaats biedt aan bijna 38.000 toeschouwers.

Wil jij de sfeer in deze heksenketel eens zelf ervaren? Lees dan verder en ontdek hoe je eenvoudig Leeds United tickets kan kopen.

Leeds United kaarten kopen

Maar hoe kom je nou aan Leeds United tickets? Op deze pagina zal ik alles vertellen over wat je moet weten over het kopen van tickets voor een thuiswedstrijd van Leeds United.

Leeds United is een populaire club met een grote en gepassioneerde aanhang. Hierdoor zijn de tickets voor thuiswedstrijden vaak snel uitverkocht. Het is daarom belangrijk om op tijd te zijn met het kopen van tickets.

Het is voor een niet-member van Leeds United tickets praktisch onmogelijk om kaarten te kopen via de officiële website van de club. Leeds United kaarten worden verkocht in verschillende fasen. Allereerst mogen de officiële en betalende leden van Leeds united tickets kopen.

Vervolgens kunnen seizoenkaarthouders die niet kunnen hun plekken beschikbaar stellen. Deze worden dan weer beschikbaar gesteld aan de leden en vervolgens aan andere seizoenkaarthouders die kaarten bij willen bestellen. Zonder lidmaatschap of connectie met iemand die een seizoenkaart heeft kom je hier simpelweg niet tussen.

Gelukkig is er een Nederlandse partij die kan helpen bij het kopen van losse Leeds United kaartjes namelijk Voetbalticketshop! Zij verkopen losse kaarten voor tal van buitenlandse voetbalwedstrijden waaronder die van Leeds United. Een seizoenkaart of lidmaatschap van de club is dus niet nodig.

Op de website geef je aan welke website je wilt bezoeken, op welke zijde van het stadion je plaats wilt nemen en het aantal tickets dat je nodig hebt. Wel kan het in verband met de grote vraag uit binnen-en buitenland naar Leeds kaarten voorkomen dat tickets op aanvraag zijn. In dat geval kan je aangeven welke wedstrijd je wilt bezoeken en met hoeveel personen. Vervolgens krijg je een offerte voor het kopen van kaarten.

Bekijk de Leeds United tickets van Voetbalticketshop hier.

Leeds United voetbalreis

Een voetbalreis naar Leeds United is een absolute must voor elke voetbalfan die de échte Engelse sfeer van een voetbalwedstrijd wilt beleven. Leeds United is een echte volksclub. Hier zit je nog tussen lokale fans in plaats van meer de meer toeristische clubs uit bijvoorbeeld Londen.

De partij die ik aan kan raden voor het boeken van een Leeds United voetbalreis is Number1Voetbalreizen. Zij leveren dezelfde tickets als Voetbalticketshop maar dan in combinatie met hotelovernachting(en).

Je kan zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels. Je ontbijt bij deze hotels zit altijd bij de prijs inbegrepen!

Een voetbalreis naar Leeds United is een onvergetelijke ervaring voor elke voetbalfan. De stad, het stadion en de fans zorgen voor een unieke sfeer! Boek via onderstaande link je reis en maak het zelf mee.

Bekijk de Leeds United voetbalreizen van Number 1 hier.