Leicester City tickets

Leicester City Tickets kopen, hoe doe je dat? Leicester City is een voetbalclub uit de gelijknamige Engelse stad Leicester. De club, met de bijnaam “The Foxes”, is opgericht in 1884 en speelt haar thuiswedstrijden in het King Power Stadium, dat plaats biedt aan ruim 32.000 toeschouwers.

Leicester tickets bekijken

Leicester City heeft in de recente geschiedenis grote successen behaald. Zo gaat Leicester City de boeken in als één van de grootste stuntploegen allertijden met het winnen van de Premier League titel in 2016. Dit was een historische prestatie, aangezien Leicester City destijds werd beschouwd als een van de degradatiekandidaten in de competitie.

In 2021 behaalde Leicester nog meer succes met het winnen van de FA-Cup. Wil jij deze stuntploeg live in actie zien? Lees dan verder en ontdek hoe je Leicester City tickets kan kopen.

Leicester City kaarten koop je zo

Er zijn een aantal verschillende kanalen waar je zelf Leicester City kaarten kan kopen. Vaak gaat men ervanuit kaarten te kunnen bestellen op de Leicester City website. Helaas is dit, voor iemand die een enkele wedstrijd wilt bezoeken, moeilijker dan gedacht en eigenlijk praktisch onmogelijk.

De kaartverkoop van thuiswedstrijden voor Leicester City gaat, net als bij veel andere Engelse clubs, in verschillende fasen. Verdeeld over en aantal data zijn de officiële betalende members van Leicester aan de beurt om kaarten te kopen. Mocht je hiervoor in aanmerking willen kopen dan zou je dus eerst een duur membership aan moeten schaffen, en zelfs dat geeft geen garantie.

Leden krijgen namelijk op basis van loyaliteitspunten voorrang. Leden die de meeste wedstrijden hebben bezocht zijn als eerste aan de beurt. Indien jij net pas lid bent geworden zul je geen loyaliteitspunten hebben en dus als laatste van de leden aan de beurt zijn. Nadat leden de kans hebben gehad kaarten te kopen gaan de overige kaarten, indien deze nog beschikbaar zijn, in de verkoop voor seizoenkaarthouders die een extra ticket willen.

Leicester City tickets bestellen zonder membership

Samengevat is het dus onmogelijk om zonder lidmaatschap of zonder bekende met een seizoenkaart op Leicester City haar website tickets te kopen. Gelukkig is er een alternatief!

Bij het Nederlandse bedrijf Voetbalticketshop kan je direct, en zonder lidmaatschap of seizoenkaart nodig te hebben, tickets voor Leicester City bestellen. Op hun website kies je de wedstrijd die je wilt bezoeken en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Zij bieden de garantie tot minimaal drie kaarten naast elkaar te kunnen kopen.

Het kan voorkomen dat sommige wedstrijden op aanvraag zijn. In dat geval kan je een offerte aanvragen en vervolgens alsnog Leicester kaartjes bestellen.

Bekijk de Leicester City tickets van Voetbalticketshop hier.

Leicester City voetbalreis

Een Leicester City voetbalreis is erg leuk om te maken. Leicester is niet de stad waar mensen het eerst aan denken bij het maken van een reis naar Engeland. Maar daardoor is Leicester wel een bestemming die meer echt Engels aandoet dan meer internationaal en toeristische steden zoals Londen, Manchester en Liverpool.

Leicester heeft een gezellig centrum met tal van gezellige pubs en restaurants. Een Leicester City voetbalreis bestaande uit wedstrijdkaarten, hotelovernachting(en) en je ontbijt in het hotel boek je eenvoudig bij Number1Voetbalreizen. Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels die allen centraal gelegen zijn. Wanneer jij in een aantal klikken je complete Leicester City voetbalreis geregeld wilt hebben raad ik dus aan hun website te bezoeken!

Bekijk de Leeds United voetbalreizen van Number 1 hier.