Malaga CF Tickets

Malaga CF is een voetbalclub uit de gelijknamige stad Malaga, gelegen in zuid Spanje. Malaga CF speelt haar thuiswedstrijden in het stadion La Rosaleda dat plaats biedt aan ruim 30.000 toeschouwers.

Spaanse tickets bekijken

Sinds 2018 speelt Malaga CF helaas niet meer in La Liga. Doordat Malaga een plaats is die vele toeristen trekt blijft de vraag naar Malaga CF kaarten onder toeristen groot. Op deze pagina vind je een uitleg hoe je Malaga CF kaarten kan kopen.

Hoe koop je Malaga CF kaaren?

Op de officiële website van Malaga CF staat het wedstrijdprogramma. Op deze pagina kun je zien wanneer Malaga FC thuis speelt. Via het ticketportaal is het mogelijk om voor het gehele seizoen wedstrijdkaarten voor de Segunda Division te kopen.

In tegenstelling tot veel buitenlandse voetbalclubs hebben leden van de supportersvereniging geen voorrang en is het voor iedereen mogelijk om kaarten te kopen. Veel thuiswedstrijden van Malaga CF raken niet uitverkocht.

Mocht Malaga in de beker een wedstijd tegen La Liga teams zoals bijvoorbeeld FC Barcelona of Real Madrid spelen dan is het waarschijnlijk onmogelijk om zelf via Malaga CF haar website kaarten te kopen.

In dat geval kan je Malaga kaarten kopen via een voetbalreisorganisatie. Een voetbalreisorganisatie die losse tickets aanbiedt voor Spaanse wedstrijden is Voetbalticketshop. Op hun website worden kaarten voor tal van Spaanse wedstrijden aangeboden.

In het bestelproces kan je zelf aangeven op welke tribune je plaats wilt nemen. Ook krijg je de garantie met minimaal twee tot drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk de Spaanse voetbaltickets van Voetbalticketshop hier.

Let op! Mochten Malaga kaarten niet in het aanbod staan dan kan Voetbalticketshop waarschijnlijk alsnog hepen. Informeer in dat geval naar de mogelijkheden door een offerte aan te vragen.

Malaga CF Voetbalreis

Malaga is ook een prachtige bestemming voor een reisje. Malaga is een leuke stad gelegen aan zee en in het zuiden van Spanje. In grote delen van het jaar is het hier dan ook heerlijk vertoeven.

Het is dan ook aannemelijk dat jij wat langer in Malaga wilt verblijven. In dat geval kan het handig zijn om een Malaga voetbalreis te boeken. Bij deze reizen boek je naast je voetbaltickets direct je hotelovernachting(en) inclusief ontbijt! Met zo’n reis is het enige wat je nog nodig hebt vliegtickets en je bent klaar om te gaan.

Een partij die voetbalreizen naar Spanje aanbiedt is Number 1 Voetbalreizen. Omdat Malaga niet in La Liga speelt kan het voorkomen dat zij niet direct terug te vinden zijn in het aanbod. In dat geval kan je een offerte opvragen.

Bekijk de Spaanse voetbalreizen van Number 1 hier.