Malaga FC

Malaga FC is een voetbalclub uit de gelijknamige stad Malaga, gelegen in zuid Spanje. Malaga FC speelt haar thuiswedstrijden in het stadion La Rosaleda en dat plaats biedt aan ruim 30.000 toeschouwers. De eigenaar van de club is net als veel andere clubs in handen van een investeerder uit Qatar.

Malaga FC heeft in haar bestaan nog nooit de La Liga gewonnen. Af en toe behaalt Malaga FCEuropees voetbal. De grootste prestatie die ze daar hebben neergezet is de kwartfinale behalen van de Champions League in het seizoen 2012-2013.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten?

Op de officiële website van Malaga FC staat het wedstrijdprogramma. Op deze pagina kun je zien wanneer Malaga FC thuis speelt. Via het ticketportaal is het mogelijk om voor het gehele seizoen wedstrijdkaarten te kopen. In tegenstelling tot veel buitenlandse voetbalclubs hebben leden van de supportersvereniging geen voorrang bij het kopen van wedstrijdkaarten en is het voor iedereen mogelijk om kaarten te kopen. Veel thuiswedstrijden van Malaga FC raken niet uitverkocht. Behalve bij de wedstrijden tegen FC Barcelona en Real Madrid kan je het beste er zo snel mogelijk bij zijn, omdat deze wedstrijden een stuk populairder zijn.

Het enige nadeel als je ver van te voren kaarten koopt is dat de exacte speeldag en tijd nog niet is vast gesteld. Ongeveer 4 weken van te voren wordt dit bekend gemaakt, maar meestal zijn de wedstrijden op zaterdag of zondag.

De toegangsprijzen voor het seizoen 2017-2018 variëren van 15 euro tot 165 euro, afhankelijk van de tegenstander en de gewenste plaats in het stadion. Om wedstrijdkaarten te kunnen kopen moet je beschikken over een account van Malaga FC, een creditcard en paspoortnummers van de bezoekers. Een account aanmaken is overigens kosteloos.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!