Manchester City

AANBIEDING – Alleen deze week goedkope vliegtickets naar Manchester!

Manchester City (ook wel ‘Citizens’ genoemd) is een voetbalclub uit de gelijknamige stad Manchester en opgericht in 1880 als St Mark’s. In 1887 veranderde de naam in Ardwick Association Football Cub en in 1894 werd het Manchester City. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Etihad Stadion en biedt plaats aan ruim 55.000 toeschouwers. De club kleuren van Manchester City zijn blauw wit.

City is een van de rijkste voetbalclubs ter wereld, sinds ze zijn gekocht door de Abu Dhabi United Group in 2008. De afgelopen jaren zijn hierdoor ook vele grote spelers naar de club gekomen voor astronomische bedragen. Het heeft geresulteerd in 5 prijzen sinds 2011, waaronder twee keer het winnen van de Premier League.

Hoe kom ik aan kaarten?

Wedstrijden van Manchester City zijn vaak, op de topwedstrijden, niet uitverkocht. Alle kaarten gaan in het begin van het seizoen in de verkoop voor de ‘general sale’. Wanneer je een topwedstrijd wilt bezoeken is het dus aan te raden om deze kaarten al aan het begin van het seizoen gelijk te kopen. Het wedstrijdprogramma van Manchester City is hier te vinden. Wanneer je weet welke wedstrijd je wilt bezoeken kan je losse kaartjes kopen via het ticketportaal. Om losse kaartjes te kopen heb je een account nodig dat je gratis kan aanmaken. Wanneer je eenmaal een account hebt kan je meestal 4-6 kaartjes tegelijk kopen. De prijzen zijn vergeleken met andere topclubs in de Premier League redelijk betaalbaar, namelijk 35-50 euro per kaartjes. Daarnaast wordt er 1,50 pond extra gerekend voor niet-leden, per transactie. Om de transacties te voltooien heb je een geldige creditcard nodig. De kaartjes kun je zelf printen en meenemen naar het stadion.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier en hier!

Tip 2: Je kan ook proberen via de uitspelende club kaarten te krijgen voor het uitvak. In Engeland is vaak het uitvak niet geheel uitverkocht, waardoor je via een general sale online of telefonisch via de club kaarten kunt krijgen.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Author: cleria.santos