Manchester City tickets

AANBIEDING – Alleen deze week goedkope vliegtickets naar Manchester!

De laatste jaren is er een ware run ontstaan op Manchester City tickets. De Citizens (zoals Manchester City ook wel wordt genoemd) kregen in 2008 een kapitaalinjectie vanuit de Abu Dhabi United Group. Hierdoor kwamen er vele grote spelers naar het Etihad Stadium. Het heeft geresulteerd in vele grote prijzen sinds 2011, waaronder twee keer het winnen van de Premier League. Aartsrivaal van City is natuurlijk stadsgenoot Manchester United. Lees hieronder hoe je zelf aan kaarten voor Man City kunt komen.

Hoe kom ik aan kaarten voor Manchester City?

Wedstrijden van Manchester City zijn doorgaans erg snel uitverkocht. Alle Manchester City kaarten gaan namelijk in het begin van het seizoen in de verkoop in een ‘general sale’. Topwedstrijden zijn vaak snel na dit verkoopmoment uitverkocht. Voor de wedstrijden tegen Liverpool en Manchester United heb je aankoophistorie nodig om tickets te kunnen kopen.

Wanneer je weet welke wedstrijd van Man City je wilt bezoeken kan je losse kaarten kopen via het ticketportaal. Om losse tickets te kopen heb je een account nodig dat je gratis kan aanmaken. Wanneer je eenmaal een account hebt kan je meestal 4-6 kaartjes tegelijk kopen. De prijzen zijn te vergelijken met andere topclubs in de Premier League redelijk betaalbaar, namelijk 35-50 euro per kaartje. Daarnaast wordt er 1,50 pond extra gerekend voor niet-leden, per transactie. Om de transacties te voltooien heb je een geldige creditcard nodig. De tickets kun je zelf printen en meenemen naar het stadion.

Tickets Manchester City uitverkocht? Drie tips! 

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je tickets voor City hier of hier!

Tip 2: Je kan ook proberen via de uitspelende club kaarten te krijgen voor het uitvak. In Engeland is vaak het uitvak niet geheel uitverkocht, waardoor je via een general sale online of telefonisch via de club tickets kunt krijgen.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je Manchester City voetbalreis of koop losse kaarten!

Manchester City tickets
Manchester City tickets dicht op het veld