Manchester City tickets

De laatste jaren is er een ware run ontstaan op Manchester City tickets. De Citizens ,zoals Manchester City ook wel genoemd wordt, kregen in 2008 een kapitaalinjectie vanuit de Abu Dhabi United Group. Hierdoor kwamen er vele grote spelers naar het Etihad Stadium. Het heeft geresulteerd in verschillende grote prijzen sinds 2011, waaronder meerdere Premier League titels. Aartsrivaal van City is natuurlijk stadsgenoot Manchester United. Lees hieronder hoe je zelf aan kaarten voor Man City kunt komen.

Man City tickets bekijken

Manchester City kaarten, hoe kom je daaraan?

Wedstrijden van Manchester City zijn doorgaans erg snel uitverkocht. Alle Manchester City kaarten gaan namelijk in het begin van het seizoen in de verkoop in een ‘general sale’. Topwedstrijden zijn vaak kort na dit verkoopmoment uitverkocht. Voor de wedstrijden tegen Liverpool en Manchester United heb je aankoophistorie van Manchester City tickets nodig om kaarten te kunnen kopen.

Wanneer je weet welke wedstrijd van Man City je wilt bezoeken kan je meestal Manchester City kaarten kopen via het ticketportaal. Echter, meestal is het nodig om een betaald membership van de club te hebben om Manchester City kaarten te kopen.

Manchester City tickets

Over het algemeen is het niet de moeite om voor een enkel bezoek aan Manchester City officieel lid te worden van de club. Gelukkig kan je losse Manchester City kaarten kopen zonder membership op de website van Voetbalticketshop.

Zij bieden Manchester City kaarten aan voor alle thuiswedstrijden in het Etihad Stadium. In het bestelproces kan je zelf aangeven in welke sector van het stadion je plaats wilt nemen. Wanneer je met meerdere personen gaat heb je de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten. Voetbalticketshop is een betrouwbare leverancier van Manchester City tickets.

Bekijk de Manchester City tickets van Voetbalticketshop hier.

Manchester City voetbalreis 

Ben jij op zoek naar een Manchester City voetbalreis? Dan heb je naast je Manchester City tickets natuurlijk ook een hotelovernachting nodig. Een partij die je hierbij kan helpen is Number1Voetbalreizen. Zij bieden Manchester City voetbalreizen aan rondom al Manchester City haar thuiswedstrijden.

Het gaat hier om dezelfde kaarten als bij Voetbalticketshop maar dan in combinatie met je hotelovernachting(en). In het bestelproces op hun website kan je zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels. Deze zijn allen gelegen in het centrum en je ontbijt is altijd bij het arrangement inbegrepen.

Bekijk de Manchester City voetbalreizen van Number 1 hier.

Wat betreft vervoer zijn er verschillende luchtvaartmaatschappijen die naar Manchester vliegen. De prijzen van je tickets hangen uiteraard af van datum en luchtvaartmaatschappij, ik raad aan een vergelijker te gebruiken om je vliegtickets te boeken.