Manchester United tickets

Wil je Old Trafford eens bezoeken? Dan heb je hiervoor Manchester United tickets nodig. Manchester United is een club afkomstig uit Manchester. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het stadion ‘Old Trafford’ (ook wel het Theatre of Dreams genoemd) dat plaats biedt aan 75.635 toeschouwers.

Man Utd tickets bekijken

De grootste rivaal van Manchester United is stadsgenoot Manchester City, maar ook de wedstrijden tegen Liverpool, Arsenal en Chelsea kunnen bestempeld worden als topduels. Lees hieronder hoe je zelf aan Manchester United tickets voor deze en overige wedstrijden kunt komen.

Manchester United kaarten, hoe kom je daaraan?

De achterban van Manchester United is enorm groot. Wereldwijd is het dan ook de meest waardevolle en rijkste club. Mede door de successen uit het verleden. Het is dan ook niet vreemd dat de 55.000 seizoenkaarten altijd binnen no time zijn uitverkocht. Als gevolg hiervan zijn Manchester United kaarten enorm schaars en lastig te verkrijgen.

Manchester United kaarten voor alle thuiswedstrijden van Manchester United gaan voor de start van het seizoen in de verkoop. Uitgezonderd zijn de topwedstrijden want daar wordt een loting voor gedaan onder alle leden van de supportersclub die zich hebben ingeschreven voor die wedstrijd. De loting vindt plaats 6 weken voor aanvang van de betreffende wedstrijd. Daarna wordt pas bekend of je kaarten hebt of niet.

Manchester United tickets

Voor de meeste wedstrijden heb je een lidmaatschap nodig om kans te maken op Manchester United kaarten. Dit lidmaatschap kost op moment van schrijven 32 pond per seizoen. Met dit lidmaatschap kom je in aanmerking voor Manchester United kaarten. Echter, door voorrang van andere supporters op basis van loyaliteitsloting of doordat Manchester United werkt met een loting ben je allerminst zeker van kaarten.

Het is risicovol om voor een enkele wedstrijd van Manchester United betaald lid te worden terwijl dit geen garantie op tickets geeft. Verstandiger is het om je kaarten te kopen bij Voetbalticketshop. Via hun website kan je direct Manchester United tickets bestellen voor alle thuiswedstrijden op Old Trafford. Een lidmaatschap is niet nodig!

Je kan zelf kiezen uit verschillende sectoren in het stadion waar je plaats wilt nemen. Indien je met meerdere personen gaat zit je gegarandeerd tot minimaal met drie personen naast elkaar. Voetbalticketshop is een betrouwbare partij als je zonder gedoe en risicoloos Manchester United kaarten wilt kopen!

Bekijk de Manchester United tickets van Voetbalticketshop hier.

Manchester United voetbalreis

Wil jij een Manchester United voetbalreis waarbij ook direct je hotel geregeld is? Kijk dan bij Number1Voetbalreizen. Zij bieden dezelfde tickets als Voetbalticketshop aan maar dan in combinatie met je hotelovernachting. Met deze Manchester United voetbalreizen heb jij dus alles in één keer geregeld.

Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels die alleen centraal gelegen zijn. Ook is je ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen.

Bekijk de Manchester United voetbalreizen van Number 1 hier.

Voor vliegtickets kan je het best een vliegticketvergelijker gebruiken. Over het algemeen zijn vliegreizen naar Manchester vanuit Nederland relatief goedkoop maar dit hangt natuurlijk af van datum, tijd en vliegmaatschappij.