Manchester United tickets

Wil je Old Trafford eens bezoeken? Dan heb je hiervoor Manchester United tickets nodig. Manchester United is een club afkomstig uit Manchester. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het stadion ‘Old Trafford’ (ook wel het Theatre of Dreams genoemd) dat plaats biedt aan 75.635 toeschouwers.

Aanbod tickets Manchester United

De grootste rivaal van Manchester United is stadsgenoot Manchester City, maar ook de wedstrijden tegen Liverpool, Arsenal en Chelsea kunnen bestempeld worden als topduels. Lees hieronder hoe je zelf aan kaarten voor deze en overige wedstrijden kunt komen.

Hoe kom ik aan kaarten voor Manchester United?

De achterban van Manchester United is enorm groot. Wereldwijd is het dan ook de meest waardevolle en rijkste club. Mede door de successen uit het verleden. Het is dan ook niet vreemd dat alle 55.000 seizoenkaarten voor het seizoen 2021-2022 binnen no time waren uitverkocht, ondanks de corona situatie. Als gevolg hiervan zijn Manchester United kaarten enorm schaars en lastig te verkrijgen. Na start competitie maakte Cristiano Ronaldo de transfer naar Manchester United, de Portugees is terug op het oude nest. Door deze transfer zijn de tickets voor Manchester United HOT!

Op de officiële website van Manchester United staat het wedstrijdschema vermeld. Tickets voor alle thuiswedstrijden van Manchester United gaan voor de start van het seizoen in de verkoop. Uitgezonderd zijn de topwedstrijden want daar wordt een loting voor gedaan onder alle leden van de supportersclub die zich hebben ingeschreven voor die wedstrijd. De loting vindt plaats 6 weken voor aanvang van de betreffende wedstrijd. Daarna wordt pas bekend of je kaarten hebt of niet.

Voor veel wedstrijden is het vaak makkelijk om kaarten te kopen wanneer je er op tijd bij bent. Maar het loont zeker de moeite om voor 32 pond een lidmaatschap te nemen op de supportersvereniging van Manchester United. Je hebt dan voorrang bij het kopen van wedstrijdtickets aan de start van het seizoen, je kan mee loten om kaarten te krijgen voor de topwedstrijden en krijg je ook per kaart 5 pond korting.

Via het ticketportaal kan je per wedstrijd zien waar er nog vrije plaatsen zijn. Losse wedstrijdkaarten voor de competitie voor het seizoen 2021-2022 kosten tussen de 31 en 54 pond.

Let er op, voor het bestellen van wedstrijdkaarten heb je een (gratis) account nodig van Manchester United en een creditcard om te kunnen betalen.

Tickets Manchester United uitverkocht? Lees onze tips!

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Man United tickets hier. Je kan er ook voor kiezen om via ticketshops als voetbalticketxpert , voetbalticketshop  kaarten te kopen. 

Tip 2: Je kan ook proberen via de uitspelende club kaarten te krijgen voor het uitvak. In Engeland is vaak het uitvak niet geheel uitverkocht, waardoor je via een general sale online of telefonisch via de club kaarten kunt krijgen.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je Manchester United voetbalreis of koop alleen tickets!

Manchester United tickets
Manchester United tickets met goed overzicht op het veld

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.