Manchester United

Manchester United is een club afkomstig uit Manchester. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het stadion ‘Old Trafford’ (ook wel het Theatre of Dreams genoemd) dat plaats biedt aan 75.635 toeschouwers.

De grootste rivaal van Manchester United is stadsgenoot Manchester City, maar ook de wedstrijd tegen Liverpool, Arsenal en Chelsea kunnen bestempeld worden als topduels.

Hoe kom ik aan kaarten voor Manchester United?

De achterban van Manchester United is enorm groot. De club is dan ook bekend over de hele wereld door de verworven status door de successen uit het verleden. Het is dan ook niet vreemd dat alle 55.000 seizoenskaarten voor het seizoen 2019-2020 binnen no time waren uitverkocht.

Op de officiële website van Manchester United staat het wedstrijdschema vermeldt. Kaarten voor alle thuiswedstrijden van Manchester United gaan voor de start van het seizoen allemaal in de verkoop. Uitgezonderd zijn de topwedstrijden want daar wordt een loting voor gedaan onder alle leden van de supportersclub die zich hebben ingeschreven voor die wedstrijd. De loting vindt plaats  6 weken voor aanvang van de betreffende wedstrijd.

Voor veel wedstrijden is het vaak makkelijk om kaarten te kopen wanneer je er op tijd bij bent. Maar het loont zeker de moeite om voor 32 pond een lidmaatschap te nemen op de supportersvereniging van Manchester United. Je hebt dan voorrang bij het kopen van wedstrijdkaarten aan de start van het seizoen, je kan mee loten om kaarten te krijgen voor de topwedstrijden en krijg je ook per kaart 5 pond korting.

Via het ticketportaal kan je per wedstrijd zien waar er nog vrije plaatsen zijn. Losse wedstrijdkaarten voor de competitie voor het seizoen 2019-2020 kosten tussen de 31 en 54 pond.

Let er op, voor het bestellen van wedstrijdkaarten heb je een (gratis) account nodig van Manchester United en een creditcard om te kunnen betalen.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier of hier!

Tip 2: Je kan ook proberen via de uitspelende club kaarten te krijgen voor het uitvak. In Engeland is vaak het uitvak niet geheel uitverkocht, waardoor je via een general sale online of telefonisch via de club kaarten kunt krijgen.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

author: André Zahn

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *