Millwall tickets

Hoe je Millwall tickets koopt lees je op deze pagina. Millwall FC is een voetbalclub uit Zuid-Londen die is opgericht in 1885. De club staat bekend om zijn loyale en gepassioneerde achterban. Millwall speelt haar thuiswedstrijden in The Den, een stadion met een capaciteit van iets meer dan 20.000 toeschouwers.

Millwall tickets bekijken

De afgelopen seizoenen is Millwall een stabiele club op het één na hoogste Engelse niveau, het Championship. Millwall heeft een reputatie als één van de meer beruchte clubs in het Britse voetbal vanwege enkele ongeregeldheden op en buiten het veld uit het verleden. Tegenwoordig kan je met een gerust hart een wedstrijd van Millwall bezoeken. Wel moet je niet vies zijn van gepassioneerde Engelse supporters om je heen!

Millwall kaarten kopen

Millwall tickets zijn op een aantal verschillende manieren te verkrijgen. Via Millwall zelf zijn tickets, afhankelijk van beschikbaarheid en tegenstander, te bestellen op een aantal manieren. Zo zijn Millwall kaarten via website en/of een telefoonnummer te bestellen.

Wel heb je voor deze methoden een Millwall account nodig. Al met al is het een behoorlijk proces om te doorlopen om eenmalig naar een wedstrijd van Millwall wilt gaan. Daarnaast kunnen voorwaarden om tickets te krijgen per wedstrijd verschillen. Deze voorwaarden kan je pas bekijken wanneer je een account hebt. Er is dus een behoorlijke kans dat je alle stappen doorloopt en persoonsgegevens geeft en dat je alsnog geen kaartjes voor Millwall kunt bestellen.

Daarom raad ik af om kaarten bij Millwall zelf te bestellen. De partij die ik aanbeveel voor het koppen van losse tickets van Millwall is Voetbalticketshop. Dit is een Nederlands voetbalticketbedrijf waar je direct en zonder account te hoeven maken kaartjes kan bestellen.

Je kiest eenvoudig welke wedstrijd je wilt bezoeken, of je op de korte of lange zijde plaats wilt nemen, en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Meestal kan je tot minimaal drie kaarten naast elkaar bestellen. Doordat Millwall in het Championship speelt zijn kaarten over het algemeen een stuk voordeliger dan bij Premier League clubs uit Londen.

Bekijk de Millwall FC tickets van Voetbalticketshop hier.

Millwall voetbalreis

Wil je Millwall bezoeken en heb je nog geen overnachting(en) geboekt? Dan zijn de Millwall voetbalreizen van Number1Voetbalreizen iets voor jou. Number 1 biedt dezelfde tickets aan als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een Millwall voetbalreis.

Naast wedstrijdkaarten boek je bij hun ook je hotelovernachting(en). Je kan zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels. Wanneer je bij Number 1 boekt is je ontbijt in deze hotels altijd bij de prijs inbegrepen!

Bekijk de Millwall voetbalreizen van Number 1 hier.

Een Millwall voetbaleis is een absolute aanrader. Londen heeft natuurlijk veel clubs waar het voetbalniveau hoger is. Maar wanneer jij juist echt Engels kick and rush voetbal uit het Championship wilt beleven dan is Millwall een goede keuze. Daarnaast is de passie van the Millwall family op The Den echt iets wat je als voetballiefhebber een keer beleefd moet hebben.

Uiteraard is Londen zelf ook een geweldige bestemming waar jij en je vrienden zich dagen kunnen vermaken. Er is van alles te beleven qua bezienswaardigheden, pubs, restaurants, winkels en, last but not least, voetbal!

millwall-kaartjes