Napoli Tickets

Napoli is een voetbalclub uit de zuid-Italiaanse stad Napels en opgericht in 1926. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het stadion San Paolo. Het stadion biedt plaats aan ruim 60.240 toeschouwers.

De afgelopen jaren is Napoli uitgegroeid tot een van de topclubs in Italië. In het verleden is Napoli twee keer landskampioen geworden. Daarnaast hebben ze vijf keer de Coppa Italia gewonnen en  internationaal een keer de UEFA Cup gewonnen. De club beroemd en bekend door zijn oud-speler Diego Maradona. Maradona heeft zeven jaar bij Napoli gespeeld en de club grote successen gebracht. Hierdoor is in 2000 besloten om het rugnummer 10 dat Maradona droeg niet meer te gebruiken om Maradona te eren.

Tickets Napoli kopen

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten voor Napoli?

Om te weten wanneer Napoli thuis speelt kun je op de officiële website van Napoli het wedstrijdschema terugvinden. Helaas is het voor niet-Italianen lastig om online kaarten te kopen omdat je in het bezit moet zijn van een FanID-card en het versturen naar het buitenland er prijzig is. Het beste kun je een aantal dagen van te voren naar een van de lokale verkooppunten gaan om kaarten te kopen. Voor thuiswedstrijden tegen de wat kleinere tegenstanders is het vaak geen probleem om zo kort voor de wedstrijd nog kaarten te kopen.

Mocht je zeker willen zijn van kaarten dan kun je het beste een pakketreis boeken via Number 1 Voetbalreizen. Bij Number 1 Voetbalreizen boek je een pakketreis waarbij de accommodatie al bij in zit. Ook de vliegreis is er bij te boeken. Ben je meer op zoek naar losse tickets kijk dan eens bij VoetbalticketXpert of Viagogo.

Wedstrijd Napoli bezoeken? Handige tips:

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je Napoli tickets hier!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.