Napoli tickets

Napoli tickets, hoe koop je die? SC Napoli is een voetbalclub uit de Zuid-Italiaanse stad Napels en is opgericht in 1926. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Stadio Diego Armando Maradona. Het stadion biedt plaats aan ruim 60.240 toeschouwers.

Napoli tickets bekijken

Napoli is één van de traditionele topclubs in Italië. In het verleden is Napoli twee keer landskampioen geworden. Daarnaast hebben ze vijf keer de Coppa Italia gewonnen en één keer de UEFA Cup gewonnen.

De club is beroemd en bekend om zijn oud-speler Diego Maradona. Maradona heeft zeven jaar bij Napoli gespeeld en de club grote successen gebracht. Hierdoor is in 2000 besloten om het rugnummer 10 dat Maradona droeg niet meer te gebruiken om Maradona te eren. Na het overlijden van Maradona is het stadion ook naar hem vernoemd.

Hoe kom ik aan Napoli kaarten

Het voor niet Italianen lastig om via Napoli haar website kaarten te kopen omdat je in het bezit moet zijn van een FanID-card. Om veel gedoe te voorkomen is het raadzaam om je Napoli kaarten bij een erkende voetbalreisorganisatie te kopen.

Een Nederlandse betrouwbare partij die losse Napoli kaarten aanbiedt is Voetbalticketshop. Zij beschikken over kaarten voor al Napoli haar thuiswedstrijden. Dus ook voor de toppers tegen bijvoorbeeld AC Milan of Juventus.

Wanneer je naar hun website gaat kan je kiezen welke wedstrijd van Napoli je wilt bezoeken. Vervolgens kies je of je kaarten voor de lange of korte zijde wilt kopen. Je hebt de garantie tot minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk de Napoli tickets van Voetbalticketshop hier.

Napoli voetbalreis

Napels is een prachtige stad die je absoluut een keer bezocht moet hebben. Mocht jij naar een wedstrijd van Napoli gaan dan doe je er goed aan ook te overnachten in de stad. Dat kan met een Napoli voetbalreis van Number 1 Voetbalreizen.

Deze partij levert dezelfde Napoli tickets als Voetbalticketshop maar dan als onderdeel van een Napoli voetbalreis. Naast je kaarten boek je ook direct je hotel bij deze voetbalreis. Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende centraal gelegen hotels. Je ontbijt in je hotel is altijd bij de Napoli voetbalreis inbegrepen.

Bekijk de Napoli voetbalreizen van Number 1 hier.