Newcastle United tickets

Newcastle United tickets kan je zelf op verschillende manieren kopen. Hieronder lees je meer informatie over hoe dit werk. Newcastle United speelt haar thuiswedstrijden in het prachtige St. James’ Park stadion. Het is dan ook een genot om een wedstrijd van de club te bezoeken. De grote rivaal van Newcastle United is Sunderland. Deze derby is altijd erg beladen en staat garant voor passie en strijd. Helaas speelt Sunderland op dit moment niet in dezelfde divisie als Newcastle United.

Newcastle tickets bekijken

Newcastle United kaarten kopen, hoe werkt dat?

Newcastle United kaarten worden verkocht in verschillende fasen. Allereerst kunnen seizoenkaarthouders kaarten bijkopen en vervolgens betaalde members. Mochten er nog kaarten over zijn nadat deze twee groepen kaarten hebben gekocht volgt de vrije verkoop.

In praktijk komt het er meestal op neer dat je een seizoenkaart of membership nodig hebt om Newcastle United kaarten te kopen, zeker voor wedstrijden in de Premier League. Wanneer je zelf kaarten voor Newcastle United wilt kopen zal je dus eerst een betaald lidmaatschap van de club moeten afsluiten.

Al met al is dit behoorlijk omslachtig wanneer je een enkele keer Newcastle United wilt bezoeken. Het is makkelijker om je Newcastle United tickets te kopen bij Voetbalticketshop in plaats van bij Newcastle zelf.

Voetbalticketshop levert kaarten voor al Newcastle United haar thuiswedstrijden. Je kan kiezen of je kaarten voor de korte zijde, lange zijde 2e ring of lange zijde 1e ring wilt kopen. Zoals gezegd heb je geen membership nodig en wanneer je met meerdere personen gaat heb je de garantie met minimaal drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk de Newcastle United tickets van Voetbalticketshop hier.

Newcastle United voetbalreis

Heb jij liever een Newcastle United voetbalreis waarbij ook direct je hotel geregeld is? Kijk dan eens op de website van Number1Voetbalreizen. Zij bieden dezelfde Newcastle United voetbalreizen aan waarbij je dezelfde kaarten boekt als bij Voetbalticketshop maar dan in combinatie met hotelovernachting(en) inclusief ontbijt.

Je kan zelf een keuze maken uit een aantal verschillende hotels. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt in het hotel zit bij de reis inbegrepen.

Bekijk de Newcastle United voetbalreizen van Number 1 hier.

Voor je reis naar Newcastle zijn een aantal opties. Er zijn directe vluchten naar Newcastle. Ook kiezen veel mensen ervoor om met de boot naar Newcastle te gaan.