Newcastle United tickets

Newcastle United tickets kan je zelf eenvoudig op verschillende manieren kopen. Hieronder lees je meer informatie hierover. De club speelt haar thuiswedstrijden in het prachtige St. James’ Park stadion. Het is dan ook een genot om een wedstrijd van de club te bezoeken. Newcastle is de stad waar ook de grote rivaal Sunderland vandaan komt. Deze derby is altijd erg beladen en staat garant voor passie en strijd. Helaas speelt Sunderland niet meer in dezelfde divisie als Newcastle United en spelen ze ook niet meer tegen elkaar. Kaarten voor deze wedstrijd waren altijd enorm lastig om te verkrijgen.

Kaarten Newcastle United kopen

Hoe kom ik aan Newcastle United kaarten?

Via het ticketportaal van Newcastle United is het mogelijk om losse kaarten te bestellen in de ‘General Sale’ wanneer hier tickets voor beschikbaar zijn. Een week nadat ‘Season Ticket Holders’ en ‘Membership Holders’ de kans hebben gehad toegangskaarten aan te schaffen gaat de General Sale open waarbij iedereen tickets kan kopen. In deze fase moet je geregistreerd zijn en een online account hebben om kaartjes aan te schaffen.

De prijzen van de tickets voor het seizoen 2020-2021 variëren tussen de 35 en 53 pond per kaart. Vaak is er een maximum van 4 of 6 kaarten dat je tegelijk kan kopen. Wanneer je lang van te voren weet dat je een wedstrijd van Newcastle United wilt bezoeken loont het de moeite om een internationaal Membership af te sluiten. De kosten zijn 35 pond en geeft je voorrang bij de verkoop. Je kan dan als eerste tickets aanschaffen.

Tickets voor Newcastle United uitverkocht? No worries!

Is de wedstrijd van Newcastle die je graag wou bezoeken uitverkocht? Maak je geen zorgen, lees hieronder hoe je alsnog tickets kunt krijgen.

Tip 1: Als de wedstrijd uitverkocht is kan je bij betrouwbare websites tickets kopen. Tickets voor Newcastle United koop je kaarten hier!

Tip 2: Via de Voetbalticketxpert kom je snel aan goede tickets voor Newcastle!

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je Newcastle United voetbalreis of koop losse tickets!

Newcastle United tickets
Newcastle United tickets voor de Gallowgate Stand

1 reactie

  1. Matthijs op zegt:

    Wellicht een waardevolle aanvulling: ga zelf circa 2-3x per jaar naar Newcastle Utd. Eerste keren inderdaad tickets bemachtigd in de general sale, maar moet er dan wel vroeg bij zijn en geluk hebben met goede plekken. Sinds een jaar of 2 via een particulier uit Groningen (marktplaats) die voor z’n werk regelmatig in Newcastle is. Goed bevallen (betrouwbaar, niet duur, kaartjes weken van te voren thuis, altijd naast elkaar, ruime vakkeuze etc). Heeft volgens mij voor iedere wedstrijd wel kaarten beschikbaar. Zit eind aug in elk geval met 3 vrienden op hoofdtribune tegen West Ham :-).

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.