Newcastle United

Newcastle United zijn wedstrijden in St. James Park in Newcastle. Newcastle is de stad waar ook de grote rivaal Sunderland vandaan komt. Deze derby is altijd erg beladen en staat garant voor passie en strijd. Helaas speelt Sunderland niet meer in dezelfde divisie als Newcastle United en spelen ze ook niet meer tegen elkaar.

Hoe kom ik aan kaarten voor Newcastle United?

Via het ticketportaal van Newcastle United is het mogelijk om kaarten te bestellen in de ‘General Sale’ wanneer hier tickets voor beschikbaar zijn.  Een week nadat ‘Season Ticket Holders’ en ‘Membership Holders’ de kans hebben gehad toegangskaarten aan te schaffen de General Sale open waar iedereen kaarten kan kopen.

De prijzen van de tickets voor het seizoen 2019-2020 variëren tussen de 35 en 53 pond per ticket. Vaak is er een maximum van 4 of 6 kaarten dat je tegelijk kan kopen. Wanneer je lang van te voren weet dat je een wedstrijd wilt bezoeken loont het de moeite om een internationaal Membership af te sluiten. De kosten zijn 35 pond en geeft je voorrang bij de verkoop. Je kan dan als eerste tickets aanschaffen.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Op marktplaats biedt een Nederlander regelmatig tegen redelijke prijzen wedstrijdkaarten aan.

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een gedachte over “Newcastle United”