Olympique Lyon tickets

Olympique Lyon tickets kopen, hoe doe je dat? Olympique Lyon werd opgericht in 1950 en groeide uit tot één van de meest succesvolle voetbalclubs van Frankrijk. In de periode van 2001 tot en met 2008 was Olympique Lyon uiterst succesvol met zeven opeenvolgende landstitels.

Olympique Lyon tickets bekijken

Sinds 2016 speelt Olympique Lyon haar thuiswedstrijden in het schitterende Groupama Stadion dat plaats biedt aan bijna 60.000 toeschouwers. Olympique Lyon is één van Frankrijks traditionele topclubs. De club heeft een erg grote achterban.

Wil jij een wedstrijd van Olympique Lyon bezoeken? Lees dan snel verder op deze pagina en ontdek hoe jij aan kaarten komt.

Olympique Lyon kaarten

Olympique Lyon kaarten zijn via verschillende kanalen verkrijgbaar. Uiteraard is er de website van Olympique Lyon, hoewel het hier behoorlijk lastig kan zijn om kaarten te kopen. Allereerst is het ticket gedeelte van de website alleen in het Frans beschikbaar wat het bestellen ingewikkeld maakt tenzij je de taal spreekt.

Daarnaast is het maar de vraag of je als niet lid van de club überhaupt in aanmerking komt voor kaarten. Dit is erg afhankelijk van de wedstrijd, competitie en tegenstander. Over het algemeen kunnen seizoenkaarthouders en verschillende leden van Olympique Lyon als eerst kaarten kopen.

Mochten er daarna nog tickets over zijn, en het niet om een risicowedstrijd gaan, dan volgt er een “grand public” verkoop. Dit betekend dat iedereen met een gratis aan te maken account Olympique Lyon kaarten kan bestellen.

Samengevat heeft tickets via Olympique Lyon haar website kopen dus behoorlijk wat haken en ogen. Daarnaast is het voor topwedstrijden in de Ligue 1 of Champions League waarschijnlijk niet mogelijk om zonder seizoenkaart tickets te kopen. Daarom raad ik aan je Olympique Lyon kaartjes elders te kopen.

Olympique Lyonnais tickets kopen zonder abonnement

Bij Voetbalticketshop kan je direct en zonder abonnement losse Olympique Lyonnais tickets kopen. Deze site is een perfect alternatief voor als je zonder gedoe zeker wilt zijn van officiële wedstrijdtickets, zelfs voor al uitverkochte wedstrijden.

Op de website kies je simpelweg welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens kies je het aantal tickets dat je nodig hebt. Even afrekenen nog en je bent klaar om jou Olympique Lyon wedstrijd te bezoeken!

Bekijk de Olympique Lyon tickets van Voetbalticketshop hier.

Olympique Lyon voetbalreis

Wil jij ook in Lyon overnachten? Dan zijn de Olympique Lyon voetbalreizen van Number1Voetbalreizen iets voor jou. Number1 biedt Olympique Lyon arrangementen bestaande uit wedstrijdkaarten, hotelovernachting(en) en je ontbijt in het hotel.

Je kan zelf een keuze maken uit één van de centraal gelegen hotels. Wanneer jij nog op zoek bent naar zowel wedstrijdkaarten als hotel doe je er dus goed aan de website van Number1 te bezoeken.

Bekijk de Olympique Lyon voetbalreizen van Number 1 hier.

Een voetbalreis naar Olympique Lyon is een echte aanrader. Lyon biedt naast het voetbal een bruisend nachtleven en gezellige barretjes en restaurants!

Een voetbalreis naar Olympique Lyon heeft alle ingrediënten voor een geslaagd vriendenweekend! Een geweldige voetbalsfeer in een prachtig stadion, een bruisend nachtleven, goed eten en een schitterende stad.