Paris Saint Germain tickets

Paris Saint Germain, ook wel bekend als PSG, is meest succesvolle en een van de grootste clubs uit Frankrijk. Paris Saint Germain is afkomst uit de Franse hoofdstad Parijs en speelt haar thuis wedstrijden in het stadion Parc des Princes dat plaats biedt aan 47.929 toeschouwers. Vanuit Amsterdam reis je in ongeveer 5/6 uur naar Parijs. Het is dus ideaal als dagtrip met de Thalys trein of kort weekendje trip met de auto.

Bekijk tickets PSG

Paris Saint Germain tickets zijn de afgelopen jaren enorm in vraag gestegen onder de voetbalreizigers. Sinds 2011 is de club namelijk in handen van de steenrijke investeringsgroep Oryx Qatar Sports en de overname heeft PSG de rijkste club van Frankrijk gemaakt. De laatste jaren zijn er miljoenen aan transferbedragen betaald, waaronder 220 miljoen voor Neymar. Het is een genot om grote spelers zoals hem, Di Maria, Icardi en Mbappé te bezoeken.

Hoe kom ik aan kaarten voor een wedstrijd?

Kaarten voor Paris Saint Germain zijn te koop via de officiële website van de club PSG. Om te zien wanneer Paris Saint Germain thuis voetbalt kun je hier het speelschema vinden. Aan het begin van het seizoen gaan alle losse tickets voor thuiswedstrijden in de verkoop. Via het officiële ticket portaal is het mogelijk om kaarten te kopen. Om tickets te kopen dien je wel een gratis account aan te maken en te beschikken over een Creditcard. De prijzen van tickets variëren sterk per wedstrijd en uiteraard ook per gedeelte in het stadion. Tegen minder sterke tegenstanders zijn kaarten al te koop vanaf 30 euro. Tot slot heeft Paris Saint Germain ook een eigen marktplaats waar seizoenskaarthouders tickets verkopen wanneer zij verhinderd zijn. Hier is het soms mogelijk last minute nog wedstrijdkaarten te kopen voor topwedstrijden die hiervoor al stijf zijn uitverkocht.

Paris Saint Germain tickets
Paris Saint Germain tickets en sfeer in stadion

Tickets Paris Saint Germain kopen bij tussenpartij

Ook kan je ervoor kiezen om kaarten voor Paris Saint Germain te kopen bij een Nederlandse tussenpartij. Bijvoorbeeld om tijd en moeite te besparen en te kiezen voor betrouwbaarheid en gemak. Paris Saint Germain tickets koop je bijvoorbeeld erg goedkoop bij VoetbalreizenXL. Daarnaast worden er diverse volledige PSG voetbalreizen aangeboden, inclusief hotel.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Tip 3: voetbalticketxpert dé PSG aanbieder!

(TIP) Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je PSG voetbalreis of koop losse kaarten! Goedkope voetbalreizen naar PSG?