Paris Saint Germain tickets

Paris Saint Germain tickets, hoe kom je daaraan? Paris Saint Germain, ook wel bekend als PSG, is meest succesvolle en één van de grootste clubs in Frankrijk. Paris Saint Germain is afkomstig uit de Franse hoofdstad Parijs en speelt haar thuiswedstrijden in het stadion Parc des Princes.

PSG tickets bekijken

Het stadion biedt plaats aan 47.929 toeschouwers. Vanuit Amsterdam reis je in ongeveer vijf á zes uur naar Parijs. Het is dus ook een ideale bestemming als dagtrip met de Thalys trein of voor een weekendje weg met de auto.

Hoe kom ik aan Paris Saint Germain kaarten?

Paris Saint Germain tickets zijn de afgelopen jaren enorm in vraag gestegen onder de voetbalreizigers. Sinds 2011 is de club namelijk in handen van de steenrijke investeringsgroep. Deze overname heeft PSG veruit de rijkste club van Frankrijk gemaakt. De laatste jaren zijn er miljoenen aan transferbedragen betaald. Het is een genot om grote spelers zoals Kylian Mbappé, Lionel Messi en Neymar te zien spelen!

Door de enorme internationale status die PSG door deze spelers heeft gevestigd raken wedstrijden vrijwel altijd uitverkocht. Om toch nog PSG kaarten te kunnen kopen is het raadzaam deze bij een voetbalreisorganisatie te kopen.

Een partij die je kan helpen aan losse kaarten voor Paris Saint Germain is Voetbalticketshop. Zij leveren kaarten voor al PSG haar thuiswedstrijden. Op de website kies je welke wedstrijden je wilt bezoeken. Vervolgens kies je de tribune waar je plaats wilt nemen en selecteer je het aantal kaarten dat je nodig hebt. Op deze website kan je dus direct, veilig en betrouwbaar losse PSG tickets kopen.

Bekijk de Paris Saint Germain tickets van Voetbalticketshop hier.

Paris Saint Germain voetbalreis

Ook kan je ervoor kiezen om een Paris Saint Germain voetbalreis te boeken. Bijvoorbeeld om tijd en moeite te besparen door direct je hotel te boeken. Een partij die PSG voetbalreizen aanbiedt is Number 1 Voetbalreizen.

Zij bieden dezelfde tickets aan als Voetbalticketshop maar dan inclusief hotelovernachting(en). Je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels die alleen centraal gelegen zijn. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de reis inbegrepen.

Door een PSG voetbalreis te boeken bij Number 1 ben jij met één bestelling klaar om in de auto te stappen om zorgeloos te genieten van je voetbalweekend in Parijs!

Bekijk de Paris Saint Germain voetbalreizen van Number 1 hier.

Paris Saint Germain tickets