Paris Saint Germain

KLIK HIER VOOR AANBIEDINGEN VAN VLIEGTICKETS NAAR PARIJS!

Paris Saint Germain, ook wel bekend als PSG, is meest succesvolle en een van de grootste clubs uit Frankrijk. Paris Saint Germain is afkomst uit de Franse hoofdstad Parijs en speels zijn thuis wedstrijden in het stadion Parc des Princes dat plaats biedt aan 47.929 toeschouwers. Vanuit Amsterdam ben je ongeveer met 5-6u in Parijs. Het is dus ideaal als dagtrip of korte weekendje trip met de auto.

Sinds 2011 is de club in handen van de steenrijke investeringsgroep Oryx Qatar Sports en de overname heeft PSG de rijkste club van Frankrijk gemaakt en een van de rijkste van de wereld. De laatste jaren zijn er miljoenen aan transferbedragen betaald, waaronder 220 miljoen voor Neymar.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten?

Kaarten voor Paris Saint Germain zijn de te koop via de officiele website van de club. Om te zien wanneer Paris Saint Germain thuis speelt kun je hier het speelschema vinden. Aan het begin van het seizoen gaan alle losse kaarten voor thuiswedstrijden tot in in de verkoop Via het officiële ticket portaal is het mogelijk om kaarten aan te kopen. Om kaarten te kopen dien je wel een gratis account aan te maken. De ticketprijzen variëren sterk per wedstrijd en uiteraard ook per deel in het stadion. Tegen minder sterke tegenstanders zijn kaarten al te koop van 20 euro. Tot slot heeft Paris Saint Germain ook een eigen marktplaats waar seizoenskaarthouders kaarten verkopen wanneer zij verhinderd zijn. Hier is het soms mogelijk last minute nog wedstrijdkaarten te kopen voor topwedstrijden die al stijf zijn uitverkocht.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.