PSV tickets

PSV tickets, zo kom je daaraan. PSV is één van de traditionele top 3 topclubs in Nederland. De Eindhovenaren spelen jaarlijks mee om de prijzen en komen ook vrijwel elk jaar uit in de Europese toernooien.

PSV tickets bekijken

PSV speelt haar thuiswedstrijden in het Philips stadion, dat plaat biedt aan 35.000 toeschouwers. PSV beschikt over een grote en trouwe achterban waardoor het stadion bijna elke wedstrijd uitverkocht raakt. Het kan dan ook lastig zijn om aan PSV kaarten te komen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om aan PSV tickets te komen, zelfs wanneer de wedstrijd via de reguliere verkoop al uitverkocht is.

Hoe je dat doet lees je op deze pagina.

PSV kaarten

Het kopen van PSV kaarten kan in een aantal gevallen via de website van PSV. Of ook jij hier kaarten kan kopen ligt aan de verkoopvoorwaarden per tegenstander. Zo heb je om kaarten te kunnen kopen voor topwedstrijden een seizoenkaart, supporters clubkaart, Phoxy of PSV club kaart nodig. Ook kunnen topwedstrijden in Eredivisie en Europese wedstrijden snel uitverkocht raken.

Met één van deze lidmaatschappen kom jij dus in aanmerking voor PSV tickets. Het is nog geen garantie dat jij de kaarten ook echt kan kopen. Incidenteel, bijvoorbeeld tegen minder aansprekende tegenstanders in de KNVB beker, is er soms een vrij verkoop. In dat geval is het mogelijk om met een gratis aan te maken account wedstrijdkaarten voor PSV te bestellen.

Mocht jij niet over het juist lidmaatschap beschikken om PSV kaarten te kopen en/of kaarten voor een uitverkochte wedstrijd zoeken dan is er gelukkig een alternatief. Dit alternatief is Voetbalticketshop!

PSV tickets kopen zonder clubkaart

Voetbalticketshop levert losse voetbalkaarten voor tal van voetbalclubs, waaronder dus PSV. Het mooie is dat je hier geen seizoenkaart of PSV clubkaart nodig hebt. Vaak beschikken zij zelfs nog over kaarten wanneer deze al via PSV haar website uitverkocht zijn.

Om PSV tickets te bestellen ga je uiteraard naar hun website en kies je de wedstrijd die jij wilt bezoeken. Vervolgens kies je de categorie, en het aantal, tickets dat jij wilt. Tot slot hoef je alleen nog af te rekenen en jij bent klaar voor jou wedstrijd van PSV!

Ook kan voorkomen dat wedstijden op aanvraag zijn. In dat geval kan je een offerte opvragen. Voetbalticketshop gaat dan kijken of ze tickets kunnen leveren en zullen je indien dat het geval is een voorstel doen. Mocht jij akkoord gaan zullen de tickets geleverd worden!

Bekijk de PSV tickets van Voetbalticketshop hier

PSV Champions League tickets

Wanneer PSV in de Champions League uitkomt dan zijn deze tickets vaak erg lastig te verkrijgen zonder seizoenkaart of supportersvereniging lidmaatschap. Champions League tickets zullen als eerste bij hun worden aangeboden en na de verkoop van passe-partouts zullen de meeste wedstijden al grotendeels zijn uitverkocht.

psv-stadion

Mochten er nog losse kaarten in de verkoop gaan dan zullen deze ook voor de eerder genoemde groepen beschikbaar worden gesteld en vrijwel direct zijn uitverkocht. Ook hier geldt dus, mocht jij geen seizoenkaart hebben en/of op zoek zijn naar tickets voor een uitverkochte wedstrijd, kijk dan bij Voetbalticketshop!

PSV Europa League en Conference League tickets

Wanneer PSV in de Europa League of Conference League uitkomt is de verkrijgbaarheid van tickets erg afhankelijk van tegenstander en fase in het toernooi. Tegen minder aansprekende tegenstanders in de groepsfase of voorronde is er zo nu en dan zelfs een vrije verkoop.

Bij affiches tegen aansprekende tegenstanders en vanaf de Knockout fase is eigenlijk hetzelfde van toepassing als bij Champions League kaarten voor PSV. Je hebt dan een seizoenkaart of supportersvereniging lidmaatschap nodig om in aanmerking te komen voor kaarten en zelfs dan heb je geen garantie ze te bemachtigen.

Ook voor het kopen van PSV Europa league of conference league tickets kan ik Voetbalticketshop aanbevelen!