QPR tickets

QPR tickets, of Queens Park Rangers kaarten, hoe kom je daaraan? Queens Park Rangers is een Londense voetbalclub die op dit moment op het één na hoogste niveau, het Championship, uitkomt. De club werd al in 1882 opgericht. Het stadion waar QPR haar thuiswedstrijden speelt is het schitterende Loftus Road. Dit stadion biedt plaats aan ruim 18.000 toeschouwers.

QPR tickets bekijken

QPR heeft in het verleden verschillende successen behaald. De grootste prijzen die QPR heeft gewonnen zijn de League Cup in 1967 en het Championship in 1983 en 2011. Wil jij een wedstrijd van QPR bijwonen? Lees dan verder en ontdek hoe je zelf QPR tickets koopt.

Queens Park Rangers kaarten

Queens Park Rangers kaarten kopen kan op een aantal verschillende manieren. Er worden bijvoorbeeld op QPR haar website en via een speciaal telefoonnummer kaarten verkocht. Toch kan het als voetbaltoerist behoorlijk omslachtig zijn om hier je kaarten te kopen.

Om kaarten voor belangrijke wedstrijden te kunnen kopen dien je namelijk te beschikken over een officieel betaald membership. Het is natuurlijk niet handig om, wanneer je eenmalig QPR wilt bezoeken, voor tientallen ponden per seizoen een lidmaatschap aan te moeten schaffen.

Voor sommige wedstrijden is slechts een account voldoende om kaarten te bemachtigen. Maar ook dat vind ik zelf behoorlijk omslachtig om een enkele wedstrijd te bezoeken. Je dient namelijk eerst een account te maken, waarvoor tal van persoonsgegevens nodig zijn, voordat je weet of je enkel hiermee kaarten kan kopen.

Het kan dus gebeuren dat jij alle stappen van het account doorlopen hebt en blijkt dat je alsnog ook een betaald membership nodig hebt om QPR tickets aan te kunnen schaffen.

Daarom is mijn advies om je kaarten elders te bestellen, namelijk bij Voetbalticketshop. Bij hun koop je direct losse QPR tickets zonder dat je een account en/of membership nodig hebt. Je gaat simpelweg naar hun website, kiest jouw wedstrijd en het aantal kaarten dat je nodig hebt.

Even afrekenen en je bent klaar om de wedstijd te bezoeken! Doordat QPR in het Championship speelt zijn kaarten over het algemeen een stuk voordeliger dan kaarten voor Premier League clubs.

Bekijk de Queens Park Rangers tickets van Voetbalticketshop hier.

QPR voetbalreis

Wil jij een wedstrijd van QPR bezoeken én Londen verkennen? Dan is een QPR voetbalreis iets voor jou. Een QPR voetbalreis is een arrangement bestaande uit QPR kaarten en je hotelovernachting(en). De partij die ik aanraad voor QPR voetbalreizen is Number1Voetbalreizen.

Het voordeel van boeken bij Number1 is dat je zelf kan kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels. Daarnaast is je ontbijt in deze hotels altijd bij de prijs inbegrepen. De tickets die je bij de voetbalreis krijgt zijn dezelfde als van Voetbalticketshop. Een account of membership van QPR is dus niet nodig.

Bekijk de Queens Park Rangers voetbalreizen van Number 1 hier.

Naast het bijwonen van de wedstrijd kun je ook Londen verkennen tijdens je QPR voetbalreis. De stad heeft veel te bieden, zoals de Big Ben, Buckingham Palace, de London Eye en vele andere bezienswaardigheden. Je kunt ook een bezoek brengen aan de vele pubs in Londen om te genieten van een hapje en een drankje.

Doordat Londen over zo’n 17 betaalde voetbalclubs beschikt is het waarschijnlijk goed mogelijk om meerdere clubs te bezoeken tijdens jouw voetbalreis. Bekijk bijvoorbeeld ook mijn advies voor het kopen van Arsenal tickets, Chelsea tickets of Tottenham Hotspur kaarten.