Real Betis tickets

Real betis tickets kopen, zo doe je dat. Real Betis Balompié, kortweg Real Betis genoemd, is een Spaanse voetbalclub uit de stad Sevilla. De club werd opgericht in 1907 en speelt zijn thuiswedstrijden in het Estadio Benito Villamarin, dat plaats biedt aan 56.500 toeschouwers.

Real Betis tickets bekijken

Real Betis heeft in haar rijke geschiedenis verschillende prijzen gewonnen waaronder één landstitel en drie keer de Spaanse beker. Één van deze Copa del Reys werd zeer recent gewonnen, namelijk in 2022.

Real Betis heeft een grote en trouwe achterban. Het kan dan ook een uitdaging zijn om Real Betis tickets te bemachtigen. Hoe je toch aan kaarten kunt komen lees je op deze pagina.

Real Betis kaarten

Real Betis kaarten zijn via verschillende kanalen te verkrijgen. Zo is er uiteraard Real Betis haar website. Echter, hier als voetbaltoerist je kaarten bestellen valt nog niet mee. Zo is het ticketverkoop gedeelte op de website alleen in het Spaans beschikbaar wat het al iets lastiger maakt. Maar of het überhaupt mogelijk is om kaarten te kopen hangt sterk af van de tegenstander.

Voor de meest aansprekende affiches dien je officieel socio te zijn van de club. Deze socio’s zijn betalende leden. Één van de voordelen is dat zij voorrang krijgen op het kopen van Real Betis kaarten. Het is uiteraard vrij omslachtig om voor een voetbaltoerist die een enkele wedstrijd van Real Betis wilt bezoeken lid te worden van de club.

Real Betis tickets kopen via de officiële website is dus op zijn minst omslachtig maar voor topaffiches zelfs onmogelijk. Gelukkig is er een ander kanaal waar je direct en zonder gedoe losse kaarten voor Real Betis kan kopen, namelijk Voetbalticketshop.

Voetbalticketshop verkoopt voetbalkaarten voor tal van buitenlandse voetbalclubs waaronder Real Betis. Op de website kies je eenvoudig welke wedstrijd je wilt bezoeken. Vervolgens kies je of je op de korte of lange zijde plaats wilt nemen en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Even afrekenen nog en je bent klaar om Real Betis te bezoeken!

Bekijk de Real Betis tickets van Voetbalticketshop hier.

Real Betis voetbalreis

Ben jij, naast kaarten voor Real Betis, ook nog op zoek naar een verblijf? Bekijk dan de Real Betis voetbalreizen van Number1Voetbalreizen. Zij leveren dezelfde tickets als voetbalticketshop maar dan in combinatie met hotelovernachting(en).

Je kan zelf kiezen uit een aantal, allen centraal gelegen, hotels. Ook je ontbijt in deze hotels is altijd bij de prijs inbegrepen. Mocht jij alles direct geregeld willen hebben om zorgeloos naar Sevilla af te kunnen reizen boek dan bij Number1!

Bekijk de Real Betis voetbalreizen van Number 1 hier.

Sevilla is absoluut een stad die de moeite waard is om te bezoeken! Op voetbalgebied zou je naast Real Betis ook een bezoek aan een wedstrijd en/of het stadion van rivaal en stadsgenoot Sevilla FC kunnen brengen! Maar ook buiten voetbal om is in Sevilla meer dan genoeg te beleven om je minimaal een (voetbal)weekend te vermaken.

Sevilla is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden. In een weekend kun je al een goed beeld krijgen van wat de stad te bieden heeft. Bezoek bijvoorbeeld de beroemde kathedraal van Sevilla en het Koninklijk Paleis Alcázar inclusief tuinen.

Daarnaast kan je natuurlijk volop genieten van tapas en lokale wijn op één van de vele terrassen in de stad. Kortom, Sevilla heeft genoeg te bieden voor een onvergetelijk voetbalweekend!