Real Madrid Tickets

Real Madrid (bijnaam de Koninklijke) is afkomst uit de Spaanse hoofdstad Madrid. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het imposante stadion Santiago Bernabeu en heeft een capaciteit van 81.404 plaatsen. Real Madrid is de grootste club uit Madrid en de club voor de rijke, waar Atletico Madrid meer een club voor het volk is.

Voetbaltickets Real Madrid kopen

De grote rivaal is FC Barcelona en de onderlinge wedstrijden wordt ook wel ‘El Clasico’ genoemd en over de hele wereld door miljoenen mensen bekeken. Daarnaast is ook de wedstrijd tegen stadsgenoot Atletico Madrid altijd erg beladen.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten voor Real Madrid?

Kaarten voor Real Madrid zijn via verschillende kanalen te verkrijgen. Via de officiële site is het mogelijk om wedstrijdtickets aan te schaffen, maar ook via Ticketmaster.es. Via de officiële homepage vind het speelschema van Real Madrid en het ticketportaal.

Kaarten voor Real Madrid zijn over het algemeen vrij eenvoudig te verkrijgen en de wedstrijden zijn vrijwel nooit uitverkocht wanneer ‘Publico Sale’ begint (op de wedstrijden tegen FC Barcelona en de Champions league Knock-out fase na). Bij wedstrijden die door de weeks worden gespeeld en/of buiten de Primera Division vallen heb je vaak een grotere kans op kaarten, ook tegen de grotere tegenstanders. Bijvoorbeeld de poule fase in de Champions League of de Spaanse beker de Copa del Rey.

Wedstrijd Real Madrid bezoeken?

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht of geen kaarten kunnen krijgen? Koop je Real Madrid tickets bij VoetbalreizenXL. Dit bedrijf heeft veel ervaring met de verkoop van tickets van Real Madrid.

Tip 2:Voetbalticketxpert heeft altijd Real Madrid tickets op voorraad!

Tip 3: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis Real Madrid of koop losse kaarten! Stel zelf je reis naar Madrid samen.

Copyright: Elemaki

1 reactie

  1. Ahlam El Gamous op zegt:

    Ik wil super grag een voetbal ticket voor real Madrid ik ben en voetbal fen en zeker van Ronaldo cr7 ik wil hem zeker ontmoeten en en trui mee krijgen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.