Real Madrid Tickets

Real Madrid tickets kopen. Real Madrid, bijnaam de Koninklijke, is afkomstig uit de Spaanse hoofdstad Madrid. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het imposante stadion Santiago Bernabéu en heeft een capaciteit van 81.404 plaatsen.

Real Madrid tickets bekijken

De grote rivaal is FC Barcelona. De onderlinge wedstrijden tussen deze twee grootmachten wordt ook wel ‘El Clasico’ genoemd. Deze wedstrijd wordt over de hele wereld door miljoenen mensen bekeken. Naast de wedstrijd tegen Barcelona is ook de stadsderby tegen Atlético Madrid altijd erg beladen.

Real Madrid kaarten, hoe kom je daaraan?

Real Madrid kaarten zijn via verschillende kanalen te verkrijgen. Om via Real Madrid zelf kaarten te kopen is voor de meeste wedstrijden nodig om officieel socio te zijn van de club. Dat wil zeggen dat je betalend lid van de supportersvereniging bent en je krijgt hierdoor onder andere voorrang in de kaartverkoop.

Het is behoorlijk omslachtig om als voetbaltoerist die een enkele wedstrijd van Real Madrid wilt bezoeken betalend lid te worden. Zeker omdat je dan nog steeds geen garantie op kaarten hebt. Gelukkig is er een alternatief.

Via het Nederlandse ticketbureau Voetbalticketshop is het heel eenvoudig losse Real Madrid tickets te kopen. Je hoeft dus geen lid van Real Madrid te zijn. Op de website kies je eenvoudig welke wedstrijd je wilt bezoeken en in welke sector van het stadion je plaats wilt nemen en kan je direct bestellen.

Bekijk de Real Madrid tickets van Voetbalticketshop hier.

Real Madrid voetbalreis

Wil jij ook in Madrid verblijven en heb je nog geen hotel geboekt? Bekijk dan de Real Madrid voetbalreizen van Number1Voetbalreizen. Zji bieden arrangementen bestaande uit Real Madrid kaarten, hotelovernachting(en) en je ontbijt in het hotel.

Het gaat hier om dezelfde tickets als Voetbalticketshop en voor het hotel kan je zelf kiezen uit een aantal opties. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt is altijd bij de prijs inbegrepen.

Wanneer je boekt via Number1Voetbalreizen is bijna alles voor je geregeld. Je hoeft alleen nog een vlucht te boeken en je bent klaar om te gaan!

Bekijk de Real Madrid voetbalreizen van Number 1 hier.