RSC Anderlecht

RSC Anderlecht is een Belgische voetbalclub uit de hoofdstad Brussel. Het bezoeken van een wedstrijd is prima te als dagtrip te doen of als een weekend. De club is opricht in het jaar 1908 en is een van de grootste clubs uit België De thuishaven is het Constant vanden Stockstadion biedt plaats aan 26.361 toeschouwers en is gelegen in de gelijknamige wijk Anderlecht. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het tradionele paars-witte tenue.
RSC Anderlecht heeft een aantal grote prijzen gewonnen en bekende spelers zoals Vincent Kompany, Jan Koller en Mbark Boussoufa hebben er gespeeld. Aad de Mos was de trainer toen RSC Anderlecht toen de club voor het laatst een finale behaalden.

Nationaal doet RSC Anderlecht jaarlijks mee om te titel. De grootste concurrenten zijn Club Brugge en AA Gent.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten?

Via de online ticketportaal van RSC Anderlecht is het mogelijk om kaarten te kopen voor thuiswedstrijden. Online is het al weken van tevoren mogelijk om kaarten aan te schaffen. Vanaf een week voor aanvang van de wedstrijd is het ook mogelijk om aan de kassa wedstrijdkaarten te kopen. Kaarten voor het seizoen 2017-2018 kosten 28-40 euro. Voor het online kopen van kaarten moet je beschikken over een account dat gratis is aan te maken tijdens het aankopen van de tickets.

Adres Constant vanden Stockstadion: Théo Verbeecklaan 2, 1070 Anderlecht, België

Tip: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.