RSC Anderlecht tickets

RSC Anderlecht tickets, zo koop je die. RSC Anderlecht is een Belgische voetbalclub afkomstig uit de hoofdstad Brussel. Het bezoeken van een wedstrijd is prima te als dagtrip te doen of als onderdeel van een weekendje Brussel.

Anderlecht tickets bekijken

De club is opricht in het jaar 1908 en is één van de grootste clubs uit België. De thuishaven is het Constant vanden Stockstadion en biedt plaats aan 26.361 toeschouwers en is gelegen in de gelijknamige wijk Anderlecht. De thuiswedstrijden speelt Anderlecht in het traditionele paars-witte tenue.

RSC Anderlecht heeft een aantal grote prijzen gewonnen en bekende spelers zoals Vincent Kompany, Jan Koller en Mbark Boussoufa hebben er gespeeld. Aad de Mos was de trainer toen RSC Anderlecht toen de club voor het laatst een Europese finale behaalde.

Nationaal doet RSC Anderlecht jaarlijks mee om te titel. De grootste concurrenten zijn Club Brugge en AA Gent.

Hoe kom ik aan Anderlecht kaarten?

Via de online ticketportaal van RSC Anderlecht is het vaak mogelijk om kaarten te kopen voor thuiswedstrijden. Online is het al weken van tevoren mogelijk om kaarten aan te schaffen. Voor het online kopen van kaarten moet je beschikken over een account dat gratis is aan te maken tijdens het aankopen van de tickets. Of je op deze manier Anderlecht kaarten kan kopen hangt sterk af van de tegenstander.

Indien jij zekerheid wilt hebben en direct je Anderlecht kaarten wilt kopen dan kan dit bij Voetbalticketshop. Zij leveren losse tickets voor al Anderlecht haar thuiswedstrijden. Je hebt geen Anderlecht account nodig en kan zelf kiezen of je kaarten voor de lange of korte zijde in het stadion wilt. Indien je met meerdere personen gaat kun je gegarandeerd met minimaal drie personen naast elkaar zitten.

Bekijk de RSC Anderlecht tickets van Voetbalticketshop hier.

Anderlecht voetbalreis

Zoals gezegd is Anderlecht prima te bezoeken als dagtripje of als onderdeel van een weekendje Brussel. Mocht jij voor het laatste gaan dan kan het interessant zijn een Anderlecht voetbalreis te boeken. Een bedrijf dat Anderlecht voetbalreizen aanbiedt is Number 1 voetbalreizen.

Zij leveren dezelfde wedstrijdkaarten als Voetbalticketshop maar dan samen met hotelovernachting(en). Je kan zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de voetbalreis inbegrepen!

Mocht jij een Anderlecht voetbalreis willen maken dan kan je op hun website alles direct regelen. Het enige dat jij nog hoeft te doen is in de auto stappen om naar Brussel af te reizen!

Bekijk de RSC Anderlecht voetbalreizen van Number 1 hier.