Sevilla FC

KLIK HIER VOOR DE GOEDKOOPSTE VLIEGTICKETS NAAR SEVILLA!

Sevilla FC is een Spaanse voetbalclub afkomstig uit de gelijknamige stad Sevilla dat gelegen ligt in de autonome regio Andalusie. De club is opgericht in 1890 als eerste Spaanse sportclub gericht op voetbal. De thuiswedstrijden van Sevilla FC worden gespeeld in het Ramón Sanchez Pizjuán stadion dat plaats biedt aan 42.714 toeschouwers. Het stadion ligt in de wijk Nervión.

De club heeft veel successen behaald in het verleden. Zo heeft Sevilla FC 5x de Spaanse beker gewonnen, 5 Uefa Cups en 1x de nationale en internationale Supercup. Hierdoor is Sevilla FC de meest succesvolle club uit Andalusie.

Hoe kom ik aan wedstrijdkaarten?

Het is belangrijk om eerst te kijken wanneer Sevilla FC thuis speelt. Via de officiële website kan je het wedstrijdprogramma vinden. Het is vrij lastig om voor thuiswedstrijden voor Sevilla FC kaarten te krijgen. De grootste kans heb je aan de stadionkassa en op voetbalticketshop.nl. Het is onduidelijk of er online kaartverkoop plaatsvindt via de website van Sevilla FC. Wanneer iemand hier meer informatie over heeft ontvang ik deze graag.

Tip 1: Wedstrijd uitverkocht? Koop je kaarten hier!

Tip 2: Kijk eerst voor vliegtickets, voordat je kaarten koopt i.v.m vliegtijden en prijzen.

Tip 3: Check de Voetbalticketxpert voor Sevilla tickets!

Te veel gedoe of lukt het niet? Boek dan hier alsnog je voetbalreis of koop losse kaarten!