Sevilla FC tickets

Sevilla FC tickets kopen, zo doe je dat. Sevilla FC is een Spaanse voetbalclub afkomstig uit de gelijknamige stad Sevilla, dat gelegen ligt in de autonome regio Andalusië. De club is opgericht in 1890 als eerste Spaanse sportclub gericht op voetbal. De thuiswedstrijden van Sevilla FC worden gespeeld in het Ramón Sanchez Pizjuán stadion dat plaats biedt aan 42.714 toeschouwers. Het stadion ligt in de wijk Nervión.

Sevilla FC tickets bekijken

De club heeft veel successen behaald in het verleden. Zo heeft Sevilla FC vijf keer de Spaanse beker gewonnen en 6 keer de UEFA Cup/Europa League. Hierdoor is Sevilla FC de meest succesvolle club uit Andalusië.

Ook staat Sevilla FC bekend als club met een hondstrouwe en fanatieke achterban. Wil jij de sfeer in Ramón Sanchez Pizjuán zelf ervaren? Lees dan hieronder hoe je Sevilla kaarten koopt.

Sevilla FC kaarten, hoe kom je daaraan?

Het is vrij lastig om voor thuiswedstrijden voor Sevilla FC kaarten te krijgen. Sevilla FC beschikt over een grote en trouwe achterban en de meeste thuiswedstrijden zijn dan ook al ruim vantevoren uitverkocht.

Om gegarandeerd tickets voor de Sevilla wedstrijd die jij wilt bezoeken te krijgen raad ik aan te boeken bij Voetbalticketshop. Dit is een Nederlands bedrijf dat officiële wedstrijdkaarten voor tal van Europese voetbalclubs verkoopt waaronder Sevilla FC.

Op hun website selecteer je eenvoudig de wedstrijd die jij wilt bezoeken. Vervolgens geef je aan of je kaarten voor de korte of lange zijde wilt en doorloop je de stappen in de winkelwagen. Uiterlijk een week voor de wedstrijd ontvang je jouw kaartjes als e-ticket of in uitzonderlijke gevallen in je hotel.

Op deze manier kan je dus eenvoudig en zonder gedoe als toerist officiële Sevilla FC kaarten kopen. Ook krijg je de garantie wanneer je met meerdere personen gaat minimaal met drie personen naast elkaar te kunnen zitten.

Bekijk de Sevilla FC tickets van Voetbalticketshop hier.

Sevilla FC voetbalreis

Sevilla zelf is een prachtige stad die absoluut de moeite waard is om te verkennen. Mocht jij ook in Sevilla willen verblijven dan kan het interessant zijn om een Sevilla voetbalreis te boeken. Een partij waarbij dit kan is Number1Voetbalreizen.

Zij hebben Sevilla voetbalreizen bestaande uit wedstrijdkaarten, hotelovernachting(en) en je ontbijt in dit hotel. De kaarten zijn dezelfde als bij Voetbalticketshop en je kan zelf kiezen uit een aantal verschillende hotels. Alle hotels zijn centraal gelegen en je ontbijt in het hotel is bij de reis inbegrepen. Met het boeken van deze reis heb je nog enkel vliegtickets nodig en je bent klaar voor jouw bezoek aan Sevilla FC!

Bekijk de Sevilla FC voetbalreizen van Number 1 hier.