Southampton tickets

Southampton tickets, hoe kom je daaraan? Southampton FC is een Engelse voetbalclub gevestigd in de gelijknamige stad Southampton. De club werd opgericht in 1885 en speelt zijn thuiswedstrijden in het St. Mary’s Stadium, dat plaats biedt aan ruim 32.000 toeschouwers.

Southampton tickets bekijken

Southampton FC speelt sinds 2014 onafgebroken in de Engelse Premier League. Wil jij een wedstrijd van The Saints bezoeken? Lees dan verder en ontdek hoe je zelf Southampton kaarten kan kopen.

Southampton kaarten koop je zo

Southampton kaarten zijn op verschillende manieren te koop. Uiteraard worden wedstrijdkaarten door Southampton zelf aangeboden op de website , maar ook via een speciaal telefoonnummer. Wel moet je om hier kaarten te kunnen kopen voor de meeste wedstrijden officieel member van de club zijn.

Voor iemand die een enkele wedstrijd van Southampton wilt bezoeken is dit erg omslachtig. Een membership kost namelijk tientallen ponden per seizoen. Al met al is het een behoorlijke stap om je aan te melden en behoorlijke kosten te betalen. Terwijl je nadat je lidmaatschap geactiveerd is pas zeker weet of je ook kaarten kan krijgen voor de door jou gewenste wedstrijd.

Daarom raad ik aan om niet via deze weg je kaarten te kopen. Er is namelijk een alternatief waar je zonder membership of risico direct tickets kunt bestellen, namelijk bij Voetbalticketshop.

Op hun website kan je direct tickets voor Southampton haar thuiswedstrijden bestellen. Je kiest eenvoudig de wedstrijd, of je op de korte of lange zijde wilt zitten, en het aantal kaarten dat je nodig hebt. Je hebt de garantie dat kaarten tot minimaal drie plaatsen naast elkaar kunnen worden geleverd.

Bekijk de Southampton tickets van Voetbalticketshop hier.

Southampton voetbalreis

Een voetbalreis naar Southampton biedt niet alleen de mogelijkheid om een Premier League wedstrijd in het St. Mary’s Stadion bij te wonen. Maar ook om de leuke stad Southampton en omgeving te verkennen. Southampton beschikt over een aantal historische bezienswaardigheden en de prachtige kustlijn van Zuid Engeland. Southampton heeft voor ieder wat wils.

Met de voetbalreizen van Number1Voetbalreizen kan je, naast wedstrijdkaarten, ook direct je hotelovernachting(en) in orde maken. Je kan zelf kiezen uit een aantal centraal gelegen hotels. Je ontbijt in deze hotels is altijd bij de prijs inbegrepen!

Bekijk de Southampton FC voetbalreizen van Number 1 hier.

Southampton is een originele bestemming voor jou voetbalreis. Hier beleef je Premier League voetbal tussen de lokale supporters. Dit in tegenstelling tot de grotere clubs uit bijvoorbeeld Londen waar je met erg veel voetbaltoeristen zit. Southampton beschikt over voldoende pubs en restaurants om jou en je vrienden dagen te vermaken!