Sunderland tickets

Sunderland AFC, ook wel The Black Cats genoemd, is een voetbalclub afkomstig uit de gelijknamige plaats Sunderland. De club is opgericht in 1879 en speelt zijn wedstrijden in het Stadium of Light stadion dat plaats biedt aan 49.000 toeschouwers. De grootste rivaal van Sunderland is de zeer nabij gelegen club Newcastle United.

Sunderland tickets bekijken

Sunderland kaarten, hoe koop je die?

Sunderland kaarten zijn op verschillende manieren te verkrijgen. Via de website van Sunderland kunnen seizoenkaarthouders allereerst Sunderland tickets bijkopen. Indien er nog kaarten over zijn kan je met een Sunderland account kaarten kopen.

Op de website van Sunderland kan je jezelf registreren om een aantal kaarten te bestellen. Op dit moment speelt Sunderland Championship en hiervoor is het meestal mogelijk om op deze manier tickets te kopen.

Mocht Sunderland Premier League spelen of Premier League tegenstanders in de FA- of League Cup treffen dan heb je waarschijnlijk een betaald lidmaatschap of seizoenkaart nodig om tickets te krijgen. In dit geval kan het handig zijn om je tickets te kopen bij Voetbalticketshop.

Zij leveren tickets voor al Sunderland haar thuiswedstrijden. Hier kan je direct zonder account of gedoe Sunderland kaarten bestellen. Kaarten voor wedstrijden in de Championship zijn meestal goed te betalen. Bij Voetbalticketshop kan je zelf aangeven of je op de korte of lange zijde wilt zitten. Indien je met meerdere personen gaan kan je minimaal met drie personen naast elkaar zitten.

Bekijk de Sunderland tickets van Voetbalticketshop hier.

Sunderland voetbalreis

Wil jij een Sunderland voetbalreis boeken? Dan kan Number1Voetbalreizen je helpen. Zij bieden Sunderland voetbalreizen bestaande uit wedstrijdkaarten, hotelovernachting(en) en ontbijt. Het gaat hier om dezelfde tickets als Voetbalticketshop. Wat betreft het hotel kan je kiezen uit een aantal opties.

Alle hotels zijn centraal gelegen en het ontbijt in je hotel is bij de prijs inbegrepen.

Bekijk de Sunderland voetbalreizen van Number 1 hier.

Voor je reis naar Sunderland zijn verschillende opties. De snelste manier is om naar Newcastle te vliegen en vanuit daar naar Sunderland te reizen. Een andere optie die is om met de boot naar Newcastle te gaan en vanaf daar per bus naar Newcastle af te reizen.